עבור לתוכן

מחשב ישן זקוק להמלצה

Featured Replies

פורסם

יש לאחותי מחשב כמה שנים טובות והוא נותן לי כל הזמן מסכים כחולים.

לאחר בדיקה כנראה שמדובר בהתחממות יתר של המחשב. המארז עצמו מאוד ישן(מי שמכיר השחורים של אייבורי), 2 מאווררים שעושים יותר רעש מרוח ולספק נשבר פרופלו אחד (איכשהו) והמאוורר פועל לסירוגין.

כל מה שציינתי בפניכם גורם למחשב להגיע ל50 מעלות ללא שימוש כלל בחדר ממוזג.

אי-לכך ובהתאם לזאת אני זקוק לעצה:

1. האם להחליף מאווררים וספק ולקוות שהבעיה כמעט תסתדר?

2. או שמא אקנה מארז חדש של C.M בכ-200-300 שקל שיגיע עם מאוורר בודד או שניים(לא 8'' כמו שבידיו יש אלא 12) וספק בכל מקרה צריך לפי דעתי.

ועכשיו לשאלת השאלות, כמה התקציב? בגדול.. אין משהו מוגדר אני מאמין שבסביבות 500 מקסימום ותרמו בחשבון שמדובר במחשב ישן שלא משמש ליותר מידי... היום הוא עם ספק 300W גנרי והוא סוחב יפה...

צריך התייעצות מה עדיף בהתאם לכל השיקולים(גיל מחשב, צורך, כסף וכו').

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לא נתת שום מפרט כך שקשה לומר אם לא שווה פשוט לזרוק את המערכת לפח כמו שהיא.

אם עד כה החזיק אותה ספק 300W ג'נרי, ייתכן ואפשר לקחת משהו בסיסי אפילו יותר.

אם מדובר בלוח ATX:

Hec CompuCase 6C28 Black + Hec 300VN 300Watt, יחידות 1

₪273

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3115

ואם מדובר בלוח מיקרו:

CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1

₪244

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1066

כאשר אם מדובר במערכת המבוססת על מעבד בסוקט 478 או 754 אני לא חושב ששווה להשקיע אפילו את הסכומים האלו במערכת.

פורסם

מסכים בהחלט , לפי מה שנראה יש לך מחשב פשוט וישן, לכן האופציות שהוצעו ע"י YZ101 משתלמות אף יותר ...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, מדובר במחשב עם msi p965 neo e6300 c2d 220gt 2 gb.

עם קירור סטוק.

עדיין ההמלצות תקפות?

היום בדקתי עוד קצת ואני יכול לקנות את הCM370+ספק 450 של Golden Tiger בKSP ב285 שקל בלבד.

נראה לי מצוין לא?

פורסם

המארזים של KMEX (הרבה מהמארזים של אייבורי הם KMEX) טובים מאוד בשביל מארזים גנריים, והם באותה רמה כמו entry level איכותיים

אני לא חושב שאתה אמור להחליף את המארז

מה שכן אם יש מאוורר שאתה יודע שהוא דפוק תחליף אותו. ותוסיף מאווררים בקירות הקדמי והאחורי של המארז

פורסם
  • מחבר

המארז עצמו הוא נסתם מהר מאבק... המאווררים עובדים סביר אבל אין מסנן כמו שצריך לאבק...

פורסם

יתכן שיש יותר מדיי אבק בסביבה של המחשב. תנקה את הפינה של איםה שהוא נמצא ותרים אותו שלא יהיה ישירות אל הריצפה

פורסם
  • מחבר

הסביבה נקיים והמחשב מוגבה.. אין אפשרות גם לחבר מאווררים של 12 אינץ'..

ובלי שום קשר.. תודה שאתה דואג לכסף שלי אבל זה אחרי זמן רב שאני דוחה אחת זה... כנראה זה הפתרון הקבוע ואולי היחיד...

פורסם
  • מחבר

המארז מתאים נכון? והספק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים