עבור לתוכן

Antec 900 two vs. LanCool PC-K60

Featured Replies

פורסם

היי כולם,

כמו שהכותרת אומרת, זו ההתלבטות שלי. אני מחפש מחשב שיהיה קר ושקט ל-I5 2500K עם OC ל-4.5 וכ.מסך של GTX570 (יכול מאד להיות דגם מומהר שזורק את האוויר ישירות לתוך המארז).

מה הייתם אומרים על שני המארזים האלה ראש בראש? היתרון מבחינת ה-ANTEC זה שיש לו מארז "שונה" (נגדיר את זה ככה) ואני כן מחפש משהו כזה אחרי ש-3 שנים הייתי צריך להסתכל על מארז שמרני מאד של CM690. ה-K60 מציע איכות בנייה מעולה, מרווח יותר עם סידור כבלים טוב יותר ומערכת Tool-Less מעולה אבל החיסרון המרכזי שלו זה המראה המאד סולידי שלו (לפחות בעיניי).

מה אתם חושבים?

פורסם

מראה זה עניין סובייקטיבי , באוורור אני חושב שהם פחות או יותר ברמה דומה, עם יתרון קל לאנטק, אבל האנטק צפוף יותר.

בנוסף יש לך את ה K59 בתור אופציה נוספת

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2802

פורסם

ה K50 האי זוגיים פחות טובים.

פורסם
  • מחבר

ה-K60 בהחלט נשקל.

חבר'ה, איך ה-ThermalTake Elements G? לפני שאתם מתחילים לשרוף אותו - אני יודע שמדובר ב-TT ובד"כ המארזים שלהם מצועצעים, מאיכות נמוכה ומרעישים - אבל סדרת ה-Elements אמורה להיות משהו אחר. קראתי באזור ה-15 ביקורות עליו ביומיים האחרונים (מילואים, היה הרבה זמן), ובכולם שיבחו את ההרכבה שלו ואת יכולות הקירור שלו (ואתרים כמו OOC CLUB, HARDWARE'S SECRET, BITTECH).

הדבר היחיד שלא הצלחתי להבין זה אם הוא שקט או לא. ביקורת אחת אמרה שהוא לא שקט ויש זמזום קל מהמאוררים, ביקורת אחרת אמרה שהוא שקט לחלוטין. המאוררים אמורים להיות חרישיים, ה-200 בין 12-14DBA וה-230 13-15DBA שזה כלום! מישהו עמד ליד המארז הזה שהחוגה של המאוררים עומדת על הכי נמוך ויכול להגיד לי אם הוא באמת מרעיש או לא?

שקלתי גם את ה-CM Storm Sniper המדהים - אבל הגרסא שמיובאת לארץ היא ה-Black ולא Black Edition ככה שאין את המאורר צד וראיתי ביקורות שבלי זה הכרטיס מסך מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות. אני טועה בקשר ל-Black Edition?

קראתי גם על ה-HAF 922, אבל הוא מגיע שוב בלי מאורר צד ובלי פילטרים כמעט, מה שמוריד לי ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים