פורסם 2002 במרץ 2023 שנים צר לי לאכזב אותכם, אבל לא השקעתי עד כדי כך (פוטושופ), הצייר הפשוט עשה את עבודתו נאמנה... ;D בכל מקרה זה רק בא להמחיש (ולהקצין) שהתוצאה ש-GEREN הציג לא הגיונית. בכל מקרה התוצאה האמיתית שלי עדיין הכי גבוהה כאן... והנה היא שוב לפניכם.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים בסדר היום עשיתי בדיקה נוספת (לא שיניתי במחשב דבר וחצי דבר גם לא פראג)ואלו התוצאות שקיבלתיCPU SCORE 3515MEMORY 1732HDD 717לפני 3 ימים התוצאות היוCPU SCORE 2937MEMORY 1483HDD621מחשב DURON 1.3256 SDRAMGFORCE 200MX 64HD MAXTOR 60 7200ומה זה אומר<
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים ציטוט: בכל מקרה התוצאה האמיתית שלי עדיין הכי גבוהה כאן... והנה היא שוב לפניכם. כן ואני לפחות לא משכנתי את הבית בשביל לקנות את המחשב!!!!!!!!!!!!!!!! ;Dיש הרבה דברים לא פחות חשובים חוץ מהמחשב!! :smoke:
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים צר לי לאכזב אותכם, אבל לא השקעתי עד כדי כך (פוטושופ), הצייר הפשוט עשה את עבודתו נאמנה... ;D בכל מקרה זה רק בא להמחיש (ולהקצין) שהתוצאה ש-GEREN הציג לא הגיונית. בכל מקרה התוצאה האמיתית שלי עדיין הכי גבוהה כאן... והנה היא שוב לפניכם. זה דיי ברור בהתחשב בעובדה שיש לך מפלצת במקום מחשב (הלווי עליי)
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים ציטוט: בכל מקרה התוצאה האמיתית שלי עדיין הכי גבוהה כאן... והנה היא שוב לפניכם. כן ואני לפחות לא משכנתי את הבית בשביל לקנות את המחשב!!!!!!!!!!!!!!!! ;D יש הרבה דברים לא פחות חשובים חוץ מהמחשב!! :smoke: אל תדאג ידידי, לא מישכנתי ולא נעליים... זה היתרון בלעבוד בחנות מחשבים . (אמנם למארז ולספק כמעט ונאלצתי לקחת משכנתה כי הם לא היו מהחנות שבה אני עובד, הם היו מהדוב הזה... נו... השחור עם הלבן, איך קוראים לו ... ?) ;D
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים ודרך אגב הנה עובדה מעניינת דב פנדה הוא בעצם בכלל לא דב זה משהו שקשור לכפות שלו.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים אכן... אהבתי את הדיסק הקשיח שלך. אבל אל תדאג הGF4600 של אסוס שלי, מיוצר ברגע זה אי שם בחו"ל ואז נשתווה בעתיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.