פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים קיבלתי משימה לחקור בנושא של remoting ב .net ואשמח לקבל עזרהחיפשתי בmsdn ובאופן כללי באינטרנט אבל מצאתי מידע מאוד מעורפל וקשה להבנה אז אשמח לקבל עזרה בעיקר ברמת המימושהסבר קצר על העברה by val ואפילו דוגמה יעזרו לי מאוד.איך כל אחד משלושת האובייקטים ממומש? (single-call, singleton ו client activated), אני מבין מה המשמעות הכללית ומה המטרה אבל ברמת המימוש אני לא מצליח להבין איך זה עובדבנוסף מקורות מועילים בנושא יעזרו מאודתודה רבה.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים יש סיבה ספציפית שאתה צריך לעבוד עם remoting? כי בעקרון זה דבר מיושן שלא אמורים לעבוד איתו יותר. היום עובדים עם WCF.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר כן, לצערי בחירת הנושא לא תלויה בי... אמרו לי ללמוד על remoting אז אני צריך remoting...
פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים עם קצת חיפוש בגוגל מצאתי את זה:http://www.codeproject.com/KB/IP/AboutRemoting.aspxיש שם הסבר על שלוש השיטות והסבר איך משתמשים בהן... אני לא יודע מה אתה עוד מחפש.
פורסם 2011 באוגוסט 1014 שנים מחבר תודה רבה על העזרה, בכל מקרה הדדליין עבר ועברתי את זה בצורה די סבירה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.