פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים מחבר שמע אחרי שביררתי קצת יש קצת פאקים פה ושם כמו כל הגיאומטריה חוזר על עצמה והתאורה לא הכי טובה שיש אבל זה נראה מרשים, יש שם דברים כמו העץ והקרקע שנראים מעולה או האבן שסרקו שנראת מדהים.
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453687.0חיפוש רבותיי, חיפוש.
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים מחבר צודק לא בדקתי, אבל הסרטון שהבאתי חדש יותר (יצא לפני מספר ימים) אפילו שיש הרבה דברים שחוזרים על עצמם.
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים אני חייב להודות זה באמת מדהים מה שהם עשו שהם, אחת החברות באמת צריכה לאמץ את הרעיון שלהם ואני מקווה מאוד שזה יהיו ACTIVSION, אני מקווה לראות איזה COD מבוסס על זה.
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים ^בכלל הבנת במה מדובר? חוץ מזה שמדובר בקונספט בלבד בשלב הזה, לא ברור כמה יעילים האלגוריתימים הנ"ל ומה הפיתרון שלהםלחישובי פיסיקה וגיאומטריה בזמן אמת.
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים בשביל COD לא צריך חישובי פיסיקה וגיאומטריה בזמן אמת. מספיק לדחוף כמה רוסים שאפשר לרסס אותם וזהו.
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים רגע הטכנולוגיה הזאת כביכול אמורה לאנוס את הכרטיס מסך או בעצם להקל עליו? כי הרי קשה יהיה למצוא מערכת שתריץ כמות כזאת גדולה של פרטים
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים היא אמורה לא להיעזר בכרטיס המסך כלל (או אולי קצת) אלא להשתמש בפתרון מבוסס תוכנה. מן הסתם זה יצרוך כח עיבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.