פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים מערכת הפעלה - Win 7 Ultimate 64Bitלוח אם- GA-P55A-UD5כרטיס מסך -GTX470 של Palit.כונן C - יושב על 2 כוננים קשיחים של סמסונג ב-Raid0. סה"כ - 1TBכונן E - יושב על 2 כוננים קשיחים של Seagate ב-Raid0. סה"כ - 2TBכונן F - דיסק קשיח אחד של Seagate 1TB.הקריסה מתרחשת בעת העתקת קבצים מכונן לכונן.המחשב פשוט קורס.אני מקבל Stop 0x000000124איפה התקלה?האם בלוח? בבקר של הדיסקים?האם בדיסקים הקשיחים?אולי בכלל זו בעיית דרייבר?
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים זה שגיאה קריטי של מעבד.אבל - לא חייב שזה דווקא ביגלל המעבד.תנסה עם מעבד אחר.
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים מחבר לא.מסתבר שזה לא קושר.הסרתי את ה-AVG בעזרת כלי ההסרה, והמחשב עדין קורס.
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים לא הסרת לגמרי את AVGגורם הבעיה זה AVGצריך להיות לך עוד קבצים שנמרו להקטיביצה של התוכנה תנסה לחפש אותם אני לא זוכר בדיוק איפה הם נמצאיםרק לפעם הבאה חבר אל תתקין AVG לא חוקי כי זה גורם לבעיות ואף לנזק
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים חינמי לא הופך אותו לבריא למחשב אני יגיד לך מעבר לזה שהיה פרסום מאוד גדול על חברות האנטי וירוס והפיירהול אשר משחררות תוכנות חינמיות עם וירוסים למינהם על מנת שתרכוש את התוכנה שלהם ולענין לגבי הקריסה שלך זה קשור רק לזה מתוך ניסיון שגם לי קרה פשוט מחקתי הכל וזה הסתדר במקרה הכי גרוע (פירמוט למחשב) רק לפעם הבאה על תתקין אנטי וירוס חינמי
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים יש קבצים בTEMP עם אני זוכר נכון ויש קבצים שנמצאים גם "במסמכים שלי"יש עוד כמה מקומות אני חושב אבל לא זוכר הוא משאיר לך קבצים של אקטיבציה ושל עדכונים אני ממש לא זוכר איפה כולם נמצאים
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים תיראה לי זה קרה בעבר זה מה שאני עשיתי לי זה עזר אני לא יודע מה להגיד לךתנסה אולי לעשות מחיצה בארד דיסק תעביר את כל הדברים החשובים לך ותעשה פורמט רק לכונן C
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.