עבור לתוכן

שאלה שממש מציקה לי... בבקשה היכנסו!

Featured Replies

פורסם

אז ככה, ראיתי מה שBoomer כתב בקשר ל REFRESH RATE ב RADEON 8500... עכשיו כמה דברים:

1. קראתי כתבה באנגלית על ה RADEON 8500 וכתוב שם שיש כמה באגים קטנים כמו בעיות ב REFRESH RATE על WIN XP, אולי יכול להיות שזה זה?

2. אני, כמו שאתם יודעים, קונה מחשב חדש, דרך חברה בשם גמא מחשבים. הם נתנו הצעת מחיר עם כל הדברים שפירטתי... על הכרטיס מסך פשוט כתוב ATI RADEON 8500.... האם יש סיכוי שהם יביאו לי כרטיס של חברה אחרת עם הצ'יפ של ATI במקום כרטיס מקורי שאותו מייצרת ATI? מישהו שמע משהו על גמא מחשבים ויודע משהו עליהם?

פורסם

אני לא הייתי מוציא את זה מכלל אפשרות... מי זאת החנות הזאת?

פורסם

האם יש סיכוי שהם יביאו לי כרטיס של חברה אחרת עם הצ'יפ של ATI במקום כרטיס מקורי שאותו מייצרת ATI

הייתי אומר שזה בטוח.

עדיין לא ניתן להשיג בארץ Radeon 8500 של ATi, אלא רק של Palit. רק בספטמבר או ינואר יגיעו Radeon 8500 / 7500 מתוצרת ATi לארץ.

פורסם

אז ככה, ראיתי מה שBoomer כתב בקשר ל REFRESH RATE ב RADEON 8500... עכשיו כמה דברים:

2. אני, כמו שאתם יודעים, קונה מחשב חדש, דרך חברה בשם גמא מחשבים. הם נתנו הצעת מחיר עם כל הדברים שפירטתי... על הכרטיס מסך פשוט כתוב ATI RADEON 8500.... האם יש סיכוי שהם יביאו לי כרטיס של חברה אחרת עם הצ'יפ של ATI במקום כרטיס מקורי שאותו מייצרת ATI? מישהו שמע משהו על גמא מחשבים ויודע משהו עליהם?

לגמא מחשבים יש סניף בבן-יהודה ליד הבית שלי, והם לא נראים לי החברה הכי אמינה לקנות ממנה חלקים.

פורסם

המז..

אם אתה מתכוון לחנות שיש לה סניף בקרית ביאליק בחיפה.

אז הם לא משהוא אמינים למרות שהם לא מביאים חלקים משומשים......

הקיצר בדוק טוב טוב לפני הקניה..... cwm32.gif

פורסם

עדיין לא ניתן להשיג בארץ Radeon 8500 של ATi, אלא רק של Palit. רק בספטמבר או ינואר יגיעו Radeon 8500 / 7500 מתוצרת ATi לארץ.

הנה חודשי השנה למקרה ששכחת:

ינואר, פברואר, מרץ, אפריל, מאי, יוני, יולי, אוגוסט, ספטמבר, אוקטובר, נובמבר, דצמבר.

אנחנו עכשיו בדצמבר.

פורסם

לידיעה

ATI הפסיקו ליצר כרטיסים הם מיצרים רק ציפסטים

כך שיש הרבה חברות שמוכרות ציוד שיצרן הכרטיס הוא אלמוני פלמוני.

תשאלו את היבואן אזטק והוא יגיד לכם

דרך אגב אם אתם קונים כרטיס מסךATI שהיבואן אזטק האחריות היא .....................כן............ 5 שנים

אמטל היבואן השני נותן שנתיים אחריות

והחניויות נותנים לך שנה כך שאתם יוצאים פראירים תדרשו את מה שמגיע לכם

יש חנויות אימינות שנותנות את האחריות שהם מקבלים-אבל מעט מאד

פורסם

אם כבר אנחנו בדיון "בוא תענה לי על כל שאלה" אז נדמה לי שאיפשהו המלצת על חנויות בחיפה

אתה יכול לחזור עליהן ?

פורסם

MDS ELIRAN

אלכס מחשבים

זהו בצפון

וחבל cwm20.gifcwm20.gif

פורסם

ומרדנית הסניף בנהריה

פורסם

באסה

אלכס זה בנהריה (נראה לי שלקייסריה יהיה כבר יותר קרוב )

וMDS אני לא מוצא בספר טלפונים

נשאר מרדנית קריות

פורסם

אתה לא יודע לחפש

אם די אס נמצאים בצק פוסט ברחוב ההסתדרות בנין בגיר קומה אחד

אלכס מחשבים נמצא בכרמל ברחוב מוריה(לפי מיטב זיכרוני) בכניסה לכרמליה.

לאחרים. אין תגובה

פורסם

הספר טלפונים הזה יצא לפני שנה

אלכס בטוח יש גם בנהריה כי זה כתוב (לא נראה לי אותו אחד)

פורסם

אם כבר מדברים על חנויות טובות ואמינות שמהם כדאי לקנות חלקים.... על איזה חנויות אתם ממליצים במרכז(תל-אביב וכו") ??

פורסם

חברה

אני בא לעזור לכם

אני לא נגדכם

אלכס ואם די אס קימים הרבה שנים כך שהתשובות שלך לא עניניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים