פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים אז ככה, ראיתי מה שBoomer כתב בקשר ל REFRESH RATE ב RADEON 8500... עכשיו כמה דברים:1. קראתי כתבה באנגלית על ה RADEON 8500 וכתוב שם שיש כמה באגים קטנים כמו בעיות ב REFRESH RATE על WIN XP, אולי יכול להיות שזה זה?2. אני, כמו שאתם יודעים, קונה מחשב חדש, דרך חברה בשם גמא מחשבים. הם נתנו הצעת מחיר עם כל הדברים שפירטתי... על הכרטיס מסך פשוט כתוב ATI RADEON 8500.... האם יש סיכוי שהם יביאו לי כרטיס של חברה אחרת עם הצ'יפ של ATI במקום כרטיס מקורי שאותו מייצרת ATI? מישהו שמע משהו על גמא מחשבים ויודע משהו עליהם?
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים האם יש סיכוי שהם יביאו לי כרטיס של חברה אחרת עם הצ'יפ של ATI במקום כרטיס מקורי שאותו מייצרת ATIהייתי אומר שזה בטוח.עדיין לא ניתן להשיג בארץ Radeon 8500 של ATi, אלא רק של Palit. רק בספטמבר או ינואר יגיעו Radeon 8500 / 7500 מתוצרת ATi לארץ.
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים אז ככה, ראיתי מה שBoomer כתב בקשר ל REFRESH RATE ב RADEON 8500... עכשיו כמה דברים:2. אני, כמו שאתם יודעים, קונה מחשב חדש, דרך חברה בשם גמא מחשבים. הם נתנו הצעת מחיר עם כל הדברים שפירטתי... על הכרטיס מסך פשוט כתוב ATI RADEON 8500.... האם יש סיכוי שהם יביאו לי כרטיס של חברה אחרת עם הצ'יפ של ATI במקום כרטיס מקורי שאותו מייצרת ATI? מישהו שמע משהו על גמא מחשבים ויודע משהו עליהם?לגמא מחשבים יש סניף בבן-יהודה ליד הבית שלי, והם לא נראים לי החברה הכי אמינה לקנות ממנה חלקים.
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים המז.. אם אתה מתכוון לחנות שיש לה סניף בקרית ביאליק בחיפה. אז הם לא משהוא אמינים למרות שהם לא מביאים חלקים משומשים...... הקיצר בדוק טוב טוב לפני הקניה.....
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים עדיין לא ניתן להשיג בארץ Radeon 8500 של ATi, אלא רק של Palit. רק בספטמבר או ינואר יגיעו Radeon 8500 / 7500 מתוצרת ATi לארץ.הנה חודשי השנה למקרה ששכחת:ינואר, פברואר, מרץ, אפריל, מאי, יוני, יולי, אוגוסט, ספטמבר, אוקטובר, נובמבר, דצמבר.אנחנו עכשיו בדצמבר.
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים לידיעהATI הפסיקו ליצר כרטיסים הם מיצרים רק ציפסטים כך שיש הרבה חברות שמוכרות ציוד שיצרן הכרטיס הוא אלמוני פלמוני.תשאלו את היבואן אזטק והוא יגיד לכםדרך אגב אם אתם קונים כרטיס מסךATI שהיבואן אזטק האחריות היא .....................כן............ 5 שניםאמטל היבואן השני נותן שנתיים אחריותוהחניויות נותנים לך שנה כך שאתם יוצאים פראירים תדרשו את מה שמגיע לכםיש חנויות אימינות שנותנות את האחריות שהם מקבלים-אבל מעט מאד
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים אם כבר אנחנו בדיון "בוא תענה לי על כל שאלה" אז נדמה לי שאיפשהו המלצת על חנויות בחיפהאתה יכול לחזור עליהן ?
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים באסהאלכס זה בנהריה (נראה לי שלקייסריה יהיה כבר יותר קרוב )וMDS אני לא מוצא בספר טלפוניםנשאר מרדנית קריות
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים אתה לא יודע לחפשאם די אס נמצאים בצק פוסט ברחוב ההסתדרות בנין בגיר קומה אחדאלכס מחשבים נמצא בכרמל ברחוב מוריה(לפי מיטב זיכרוני) בכניסה לכרמליה.לאחרים. אין תגובה
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים הספר טלפונים הזה יצא לפני שנהאלכס בטוח יש גם בנהריה כי זה כתוב (לא נראה לי אותו אחד)
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים אם כבר מדברים על חנויות טובות ואמינות שמהם כדאי לקנות חלקים.... על איזה חנויות אתם ממליצים במרכז(תל-אביב וכו") ??
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים חברה אני בא לעזור לכםאני לא נגדכםאלכס ואם די אס קימים הרבה שנים כך שהתשובות שלך לא עניניות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.