עבור לתוכן

משחק מחשב ישראלי שחבר שלי מפתח!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,שמי רום וחבר שלי מפתח משחק FPS ישראלי.אני יפרסם בשבילו כי הוא לא יכול לפרסם בגלל "רווח אישי"

אתר בית:(בבניה יעלה לשרת איחסון חינמי)

להורדת הדמו (1.0):בהעלאה...

תאריך יציאה משוער:1-1-2012

מידע על המשחק:

זוהי חבילה של 3 משחקי אינדי שהמחיר שלה היה מאוד נמוך.

כל המשחקים יתמכו בDX11 באופן מלא.

יתכן שיתווסף מנוע הרס על חלק מהמשחק (בתהליכי בדיקה).

תמונות:

12342828.jpg

93856211.jpg

28159656.jpg

70261848.jpg

61192831.jpg

פורסם

מה קורה עם הנוער היום

היה יהיה עם אם בלאט.

פורסם

מה השם ?

והייתי מציע להעלות את זה לאתר אחר (למה MEGAUPLOAD...?)

פורסם

נשמע לי קצת טיפשי לפתח משחק FPS אינדי. חלק מאוד מאוד מאוד משמעותי מהאיכות של משחק FPS נובע מהגימור וההשקעה, ואלו דברים שלמפתחי אינדי אין. קשה יהיה ליצור משחק עם רעיון מספיק מחוכם כדי להחזיק את כל המשחק בעצמו..

פורסם

למה למשחקים שהחברות מפתחות היום יש רעין מתוחכם?הכול מסחרי ומכוון למכנה המשותף הנמוך ביותר,הכי נמוך.משחקי אינדי יתנו מקוריות לתעשיה.

איזה מנוע החבר שלך משתמש?-הלוואי אני הייתי יודע משהו,יש לי רעיונות בשפע.

פורסם

בדיוק, רוב העניין בFPS טוב בימינו הוא האיכות ולא המקוריות. קשה מאוד מאוד לחדש משהו משמעותי בתחום הזה. תחשוב על כל הFPS הגדולים- כל אחד מהם עשוי טוב (וכל אחד עדיף על אחר מבחינות מסויימות), אבל הרעיון הבסיסי זהה. ממעמד של אינדי צריך לחדש, וזה פשוט לא ז'אנר שאפשר לחדש בו מספיק בקלות.

אני מאוד בעד אינדי, אני פשוט לא חושב שלהתחיל פה זה רעיון מאוד טוב...

פורסם

איזה מנוע החבר שלך משתמש?-הלוואי אני הייתי יודע משהו,יש לי רעיונות בשפע.

He's clearly using

UDK.

You can tell by the default gun and status bars :)

Edit: typo

פורסם

אני מבין שויתרת על הרעיון לפתוח עיתון גיימינג מודפס...

האמת אני קצת מתבאס, לא לא מזה שויתרת, אלא מזה שלא הצלחתי למצוא מאיפה גנבת את התמונות.

זה לא משנה עד כמה קל UDK, ואני לא ממש מכיר, אבל עדיין יש צורך בלכתוב בשפת הסקריפט שלו (שהיא דומה ל-C++), ולא משנה גם אם את כל המודלים מצאת\ם באינטרנט, עדיין צריך לחבר הכל בייחד. ואני ממש לא מאמין שאדם שבקושי מסוגל לחבר 2 משפטים ביחד יהיה מסוגל ליצור משהו שהוא אפילו מאית האחוז מהתמונות שהעלת. והעובדה שהשתמשת ב-Paint בשביל להכניס "Watermarks" רק מחזקת את מה שאני חושב.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494802.0

פורסם

עד רמה מסויימת אפשר להשתמש ב UDK גם בלי השפת סקריפט (רמה מסויימת כולל גם משחק TOP DOWN SHOOTER). יש גם הסברים איך לעשות את הדברים האלה באינטרנט בחינם.

ניראה לי שכל המודלים שיש בתמונות האלה הם חלק מ UDK, לחבר אותם זה גם לא בעיה, יש לך 4 חלונות, אחד לציר X, אחד ל Y, אחד ל Z ואחד 3D. שינוי גודל זה משהו מיידי (יש הגדרות גודל בחלק התחתון של המסך), אם אתה יודע להשתמש ב MAYA בכלל אין לך בעיה, הם עובדים בערך אותו דבר.

פורסם

כל הקטע בפיתוח משחקים בתקציב נמוך עם גראפיקה חלשה, זה שבמקום להשקיע במנוע עצמו משקיעים בתוכן.

אם אין למשחק תוכן מקורי מרתק ומושך אין למשחק זכות קיום.

FPS זה הסגנון הגרוע ביותר למשחק זול.

בתקופה האחרונה אני שם לב להרבה משחקים דלי תקציב שקיבלו ציונים גבוהים.

הציון הוא יחסי למהות המשחק ומתחשב בקטגוריה ובמחיר.

מה שמוכיח שאפשר לפתח משחק זול ולהצליח.

אין FPS אחד בקטגוריה הזאת שהצליח ממש.

וגם אם היו הצלחות קטנות הם היו די מושקעים יחסית ובעלי תקציב בינוני וצוות לא כל כך קטן.

קשה לי להאמין שהמשחק הזה יצליח.

אני מאוד בעד משחקי תקציב דל.

לדעתי זה תחום שבו היצירתיות יכולה לנצח את התעשיינות.

ללא יצירתיות חבל על הזמן.

מי שבעיקר מתאים לפתח משחקים כאלו הם גיימרים וותיקים עם ידע מסוים בתיכנות.

אלו מכירים כל כך הרבה משחקים ונוסחאות מצליחות שאם ישקיעו בזה אנרגיה ודמיון, יכולים לפתח משחקים ממכרים.

פורסם
  • מחבר

שוב!

אני לא מפתח את המשחק!!!

זה חבר טוב שלי!!!

פורסם

לא צריך לקחת את זה אישית.

עושה רושם שהחבר שלך נהנה.

זה העיקר...

פורסם

זה לא המנוע של קרייסיס?

פורסם

לא זה UDK/UE3.0.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים