עבור לתוכן

חושב לקנות את אחד הCODים כדי לשחק ברשת - איזה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אז כמו רבים מאיתנו סיימתי כמה וכמה פעמים את כל משחקי COD שיצאו עד עכשיו (כן אני מודה, לא בדיוק שילמתי עליהם מכספי).

עכשיו חשבתי אולי לקנות את אחד מהם דרך STEAM כדי לשחק ברשת.

רציתי לשאול אם יש עדיין תנועה בשרתים באחד מהמשחקים (האמת שאני מעדיף את 4) וגם עוד דבר חשוב,

איך זה לשחק בשרתים לא מהארץ? יש לאגים? או שאני עדיין תקוע בסיפור של CS וכל מיני אחרים?!

תודה לכם =]

פורסם

יש הרבה מאוד לאגים, ב MW2 קשה למצוא משחקים טובים וב BLACK OPS יש מלא בעיות ואין שרתים בישראל. בכל מקרה עוד כמה חודשים יוצא MW3, חבל לקנות עכשיו משחקים אחרים מהסדרה.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי 4? אין בו כבר שחקנים?

חוץ מזה, מה הטעם לחכות לחדש אם גם בו יהיו לאגים? (בלי שום קשר אני אשחק בסינגל שלו)

פורסם

כרגע לא ידוע כלום על החדש בנוגע לשרתים\IWNET.

פורסם

פספסת את הזמנים הבאמת טובים של הסדרה כשהיה את COD1 וCOD2.

עכשיו זה סתם זבל.

בMW2 יש לך את IW עם דפדפן שרתים ושרתים ישראלים אבל משיגים את זה בדרך לא ממש חוקית (ואני מדבר כאחד שקנה את המשחק)

פורסם
  • מחבר

אז אתם בעצם אומרים שאין אפשרות סבירה לשחק ברשת באחד הCODים? חוקית או לא?

פורסם

בטח שיש.

COD4 עדיין חי ונושם במולטי ועולה 69 ש"ח

פורסם

תקנה MW2ץ יש משחקים, יש גם לאג לפעמים ולפעמים סטיים מביאים את הסעיף אבל בסופו של דבר כמות ההנאה שתפיק מזה שווה כל אגורה. אם אתה מתחיל קריירה "חוקית" MW2 זה יופי של יריית פתיחה

פורסם
  • מחבר

טוב אז ראיתי שתי המלצות כן לקנות,

השאלה אם אתם ממליצים שבאמת משחקים ומשתמשים או שמעתם קראתם ואתם לא בתוך זה?

פורסם

בטח שיש.

COD4 עדיין חי ונושם במולטי ועולה 69 ש"ח

מחזק.

אני חושב שלפספס את המולטי של COD4 זה באמת חוסר בהשכלה.

הקהילה אמנם הצטמטמה באופן טבעי, אבל עדיין יש הרבה שרתים באירופה שאפשר להעביר בהם שעות בכיף.

השאלה גם לאיזה משחקיות מבינהם אתה הכי מתחבר, כדאי שתצפה קצת בסרטונים ב-youtube כדי לראות את האווירה בכל אחד.

פורסם
  • מחבר

שיחקתי בCOD4 ברשת כבר, מאד נהנתי אבל הרמה נמוכה וזה לא יציב כמו מקורי (אני מניח).

סך הכל MW וMW2 דומים מאד - כמה הבדל יש בינהם כבר במולטי?

פורסם

יש לי את כל משחקי הCOD למחשב (מקוריים) ולא מזמן עברתי לאקסבוקס, אחרי הרבה שנים אני יכול בוודאות לומר לך שהמשחק הטוב באמת היחידי במחשב מהסדרה הוא COD4 כרגע, והקהילה בו עדיין חיה ונושמת, אני יכול להעביר שעה-שעתיים בכיף מדי פעם.

לב הסדרה מימי COD4 הוא בהחלט באקסבוקס, אבל זה דיבור אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים