עבור לתוכן

The Humble Indie Bundle 3

Featured Replies

פורסם

http://www.humblebundle.com/

Introducing Humble Indie Bundle 3!

Get 5 classic indie games: Crayon Physics Deluxe, Cogs, Hammerfight, VVVVVV and And Yet It Moves for whatever price you want while helping the Child's Play Charity and the Electronic Frontier Foundation.

Pay what you want. If you bought these five games separately, it would cost around $50, but we're letting you set the price!

All of the games work great on Mac, Windows, and Linux.

We don't use DRM. When you buy these games, they are yours. Feel free to play them without an internet connection, back them up, and install them on all of your Macs and PCs freely. There is no time-limit on your downloads.

You can support charity. Choose exactly how your purchase is divided: Between the developers, the Electronic Frontier Foundation, or the Child's Play Charity. Also, if you like this deal, a tip to the Humble Bundle itself would be much appreciated!

Wiki pages:

Crayon Physics Deluxe (Kloonigames)

vvvvvv (Terry Cavanagh)

Hammerfight (Kranx Productions)

And Yet It Moves (Broken Rules)

פורסם

קצת פחות טובים מהקודמות לא..נו שויין אחרי הכל..משלמים כמה שרוצים >:D

פורסם
  • מחבר

רק לציין שלאחר הרכישה אפשר לקבל קוד לסטים שמפעיל שם את כל האוסף (גרסאות הPC)

COGS מזכיר לי את The Incredible Machine

פורסם

קניתי ב $11 (רציתי להעלות מעל לממוצע של לינוקס) זה גם נראה לי מחיר נמוך מאד לקבל חבילה יפה כזו.

שיחקתי בדמו של crayon physics ומאד אהבתי. גם נראה לי שאת cogs אני אוהב.

כמובן שגם קניתי את כל החבילות הקודמות.

כל הרעיון הזה של humble bundle הוא פשוט גאוני - לקבל חבילה של משחקים במחיר נמוך והכל חוקי. הלוואי שהיו עוד יוזמות כאלה.

ד"א בדף וויקיפדיה שלהם כתוב שרבע מההורדות של החבילות הקודמות היו פירטיות. הם כתבו שם שהם הורידו כל זכר ל DRM בשביל שלאנשים יהיה קל להתקין את העותק החוקי. הם גם הוסיפו לינק חוקי של ביטורנט. הכל הם עשו כדי שלא תהיה סיבה ממשית לגנוב את המשחק.

קשה לי להבין למה מישהו ישתמש בערוץ הפירטי כשהוא יכול לקבל את המשחקים במחיר של סנט אחד ?!? לך תבין בני אדם

פורסם

מוזר שלא קיבלתי הודעה באימייל על כך.. נו טוב בשביל זה יש את lazyboy :yelclap:

(כדאי לתקן את הקישור הראשון)

פורסם
  • מחבר

תודה, בכלל לא שמתי לב שהלינק לאתר מוביל לyoutube..

תוקן :)

פורסם

דווקא אני די נהנה מVVVVVVV.משחק חמוד

פורסם
  • מחבר

הוסיפו עוד משחק לאוסף וגם משחק חינמי בMinecraft לשבועיים הקרובים

Humble update!

Humble Indie Bundle 3 just got a little better with Steel Storm: Burning Retribution!

פורסם

עכשיו הם הוסיפו גם את המשחקים של הפעם הקודמת.

פורסם

הוסיפו עוד משחק בונוס

Atom Zombie Smasher

נראה סוג של טאוור דיפנס...

פורסם

הוסיפו עכשיו את...

BRIAD

CORTEX COMMAND

MACHINARIUM

OSMOS

REVENAGE OF THE TITANS

לחלקם יש אפילו פסקולים, אני מת על פסי-קול! :) בהתחלה זה באמת היה סביר ביחס לחבילה הקודמת, פתאום אחרי העידכונים האלה כבר לא נעים לי ששילמתי רק 10$

אני מקווה שתהיה עוד חבילה כזו בקרוב שוב! :)

סתם מסקרנות - איזה משחקים נכללו בחבילה הראשונה? כי אליה בזמנו לא הספקתי להגיע. מזל שנרשמתי בשנייה לעידכונים, זה ממש תענוג לתת ולקבל בחזרה כ"כ הרבה.

פורסם
  • מחבר

^^

Those were added a few days ago actually.

I feel really bad for the organizers.

The average donation is very low compared to the last time and they're forced to keep adding games to raise more money.

Honestly I think they started with a somewhat boring collection of games so the whole event didn't really catch on.

פורסם

דווקא בקודמת הם גידרו את רף מיליון ה-$, בנוכחית הם כבר עברו את המיליון וחצי, אז זו דווקא הצלחה משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים