עבור לתוכן

בעיה בדיסק של seagate

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפני שנה וחצי קניתי כונן קשיח חיצוני של 1TB של חברת seagateעם ספק כוח חיצוני. ופעם אחת שנסתי להדליק אותו הוא נדלק אבל המחשב לא זיהה אותו.(הוא מופיע במנהל התקנים אבל לא נראה במחשב שלי)

אני חושד שזה וירוס בגלל שיש לי דיסק און קי של חברה אחרת שיש לו אותו בעיה ושתי הבעיות הופיעו באותו הזמן בערך.

חשוב לי להגיד שנסתי בכמה במחשבים ובכמה מערכות הפעלה ואף אחד מהם לא הצליח לעלות את הכונן.

בבקשה עזרה זה דחוף...

פורסם
  • מחבר

הוא מופיע במנהל הדיסקים ורשום שהוא תקין אבל רשום שהמערכת קבצים שלו היא לא NTFS אלא RAW מישהו יודע מה לעשות עם זה ?

ומה זה מערכת קבצים RAW בכלל???

פורסם

raw

פורמט של תמונות השייך לצילום דיגיטלי

פורסם
  • מחבר

אז איך זה קשור למערכת קבצים???

פורסם

מיכאל 118, לא חשבת על בדיחה יותר מוצלחת?

raw אומר שמערכת ההפעלה לא מזהה את טבלת המחיצות כל גבי התקן האיחסון בצורה שהיא מבינה.

תיעזר בכלים כמו Testdisk כדי לשזחר את מבנה הטבלה וכל metadata אחר שלא נמצא במצב תקין.

פורסם
  • מחבר

עם איזו תוכנות אפשר לעשות את זה?

ומיכאל 118 גם אני יודע לרשום בגוגל ולהסתכל בויקיפדיה.

פורסם

חשבתי שאני כותב מספיק ברור...

תיעזר בכלים כמו Testdisk כדי לשזחר את מבנה הטבלה וכל metadata אחר שלא נמצא במצב תקין.

פורסם
  • מחבר

נסתי Testdisk של וינדוס והוא רושם לי שהוא לא יכול לעשות בדיקת דיסק בגלל שאי אפשר לגשת לדיסק.

פורסם

מה?

אני מדבר על Testdisk הזה. אין לי מושג לאיזה "Testdisk של Windows" אתה מתכוון.

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי, הורדתי את התוכנה,ואני לא יודע איזה אפשרות לבחור אחרי שבחרתי את הדיסק קשיח

פורסם

יש לך מדריך שלב אחר שלב באתר מפתח התוכנה.

בקצרה:

1. בחר בכונן מתוך הרשימה.

2. בסוג טבלת הקבצים תבחר את ברירת המחדל של הערך המסומן (בעקרוןןIntel).

3. בתפריט תבחר ב-Analyze.

4. בסיום הניתוח תופיע לך רשימת המחיצות שהתוכנה זיהתה. בשלב הזה תלחץ על Quick Search.

5. מתוך תוצאות החיפוש תבחר את המחיצה ש"נעלמה" לך ותלחץ על Enter.

6. אם אתה מנסה לשחזר יותר ממחיצה אחת תחזור שוב על שלב 5 עבור כל מחיצה.

7. כאשר בחרת בכל המחיצות תבחר ב-Write (מהתפריט למטה) ותלחץ על Enter.

8. תאשר וצא מהתוכנה ותפעיל את המערכת מחדש

והבעיה שלך אופיינית בעיקר למקרים שבהם הכונן נותק במהלך שנקרא ממנו מידע או נכתב אליו, לכן תמיד חשוב לוודא שמשתמשים באפשרות 'הוצאת חומרה בטוחה' לפני שמנתקים התקן אחסון חיצוני ולא לנתק כך סתם. אמנם זה לא מבטל את האפשרות שמצב כזה יקרה שוב, אבל זה ממזער את הסיכויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים