עבור לתוכן

עזרה בקשר לשפת C למבינים בלבד

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש בכל נושא השפת תכנות והייתי רוצה להתחיל ללמוד, יש לי כמה שאלות אליכים :

1 - קודם כל, למה עוזר לי לדעת את אחת משפות התכנות? אני עכשיו אחרי צבא, לאחר שאדע זה יעזור לי באיזה שהוא תואר או אני אוכל להתקבל לעבודה בתחום המחשבים?

2- האם המתמטיקה שלי חייבת להיות ברמה גבוהה מאוד בשביל להצליח וללמוד?

3- אם אני לוקח את הלמידה באופן רציני כמה זמן בערך לוקח ללמוד את כל השפה והאם זה עניין מאוד מסובך או אפשרי ?

4- לסיום, באיזה שפה כדאי להתחיל? C C+ או #C ??

המטרה שלי מלמידת אחת השפות היא בעקרון לעבוד בתחום הייטק/ מחשבים אז כיצד עליי לפעול?

תודה מראש !

פורסם

ברוך הבא לפורום!

מה הקשר בין הכותרת לבין השאלות שלך? ערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה.

ולשאלותיך:

1. מה זאת אומרת למה עוזר לי? איך תתכנת בלי לדעת שום שפת תכנות? אני לא אומר שאם תלמד שפת תכנות יקפצו עליך חברות הייטק, אבל צריך להתחיל מאיפשהו.

2. בשביל לדעת לתכנת - לא. בשביל ללמוד מדעי המחשב - כן. בתואר במדעי המחשב באוניברסיטה, בערך שליש מהקורסים הם מתמטיים (חלק מתמטיים נטו כמו אלגברה לינארית, וחלק הם קורסים של מדמ"ח שדורשים הבנה מתמטית, כמו מבני נתונים).

3. שפה זה שטויות. שפה זה רק כלי. ללמוד שפה אפשר בחודש, אבל בשביל לדעת לתכנת באמת פשוט צריך לעבוד ולרכוש נסיון. חוץ מזה, הזכרת לי את הקומיקס הבא:

http://abstrusegoose.com/249

4. השפה נקראת ++C, לא +C. לפי דעתי האישית מומלץ ללמוד #C, אבל זו כאמור רק דעתי.

אם אתה רוצה לעבוד בתחום ההייטק - בהתחשב בעובדה שאין לך שום ידע ונסיון בתחום, תאלץ ללכת לעשות תואר במדעי המחשב בשביל שיהיה לך הידע הבסיסי, ובשביל שיסתכלו עליך בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים