עבור לתוכן

דקסטר - עונה 6

Featured Replies

פורסם

שום מעולה ושום כלום. מאוס ולעוס כמו מסטיק של פרחה, צפוי כמו רחוב סומסום ומשעמם כמו פיהוק של רפי גינת.

• תגובות 56
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ענין של טעם...

אני ממש נהניתי מהעונה האחרונה, אחת מהטובות יותר מתוך ה6 בינתיים

פורסם

אני לא אהבתי שהכניסו את הפסיכולוגית הזו

מסיבה כלשהי האולפנים מוסיפים פסיכולוגים להוסיף עניין בסדרה

בסופרנוס זה בכלל עבר את הגבול בכל העונות טוני מתיעץ עם הפסיכולוגית

לדעתי זה סתם קונספט משעמם ולעוס ומוטב שיפסיקו למרות שבדקסטר זה עוד בגבול הטעם הטוב

וזה שדברה מגלה שהיא אוהבת את דקסטר זה בכלל מטומטם

פורסם

בסופרנוס זה הקונספט של הסידרה :)

פורסם

אגב, גם Homeland המדהימה הסתיימה אתמול.

Cast מחונן (בייחוד דיינס ופטינקין), פשוט תענוג. אני אפילו לא אטרח לצפות בגירסה הישראלית.

וזה שדברה מגלה שהיא אוהבת את דקסטר זה בכלל מטומטם

זאת דברה. מתוסבכת מהתחת (ומעצבנת בטירוף, לפחות בתור character). היא גם היתה עושה את Harry אילו עדיין היה בחיים.

פורסם

הארי לימד את דקסטר הכל כדי שיהפוך לרוצח הסדרתי הכי טובה שאפשר....אבל מסתבר שדבר אחד הוא שכח ללמד אותו וזה

לסגור את הפאקין דלת !!!

פורסם

"חד פעמי" ויטוטא מתחת לשטיח אלא שדברה תגלה הכל ככה שלא נשתעמם בשתי העונות שעוד נותרו.

6/10 על כל הפרק, 9/10 אם מכניסים לשקלול את הסוף

שתי עונות? יחלבו את הפרה עד שהיא תתפגר. בארצות הברית לא יודעים להפסיק סדרות בשיא.

פורסם

האמת היא שכבר דיי אמרתם את שני הדברים שעצבנו אותי במה שקרה והורידו הרבה מהאיכות של העונה:

1. הקטע עם גלר , ליצור דמות באופן כל כך טוב ולהרוס אותה בקטע קצר אחד.

2. הגילוי של דברה , סתם מוסיף אקשן מיידי אבל אני לא רואה לאן הם ייקחו את זה מפה..

3. זה שדברה אוהבת את DEX , פשוט מטומטם אין לי מה להוסיף , מה עכשיו הם ייצאו למסעות ציד ביחד? GIVE ME A BREAK.

זה פשוט נהפך להיות סדרה לכל המשפחה.

וכאלה סדרות כבר יש לנו מספיק.

נ.ב. מישהו פה קרא את הספר ויכול להגיד על מה מדובר שם? האם יש דימיון בין הסדרה לספר ויש לאן לקחת את העלילה?

פורסם

העונות הראשונות מבוססות על הספר, אחרי זה הכותבים התחילו להבמציא דברים סביב הדמות. עד כמה שידוע לי זה דיי נאמן למקור.

פורסם

רק העונה הראשונה מבוססת על הספר.

בכ"מ הבנתי בסדרת הספרים היא הפכה למד"ב...

פורסם

אז זו הסיבה שהעונות הראשונות מעולות וההמשכים זבל. טוב לדעת.

פורסם

לדעתי אתם קצת מגזימים עם הסדרה. לדעתי היא עדיין מעולה ואיכותית. אני כן נאלץ להסכים שהעונות הראשונות היו יותר מותחות מרגשות מהשתיים האחרונות אבל זה לא אומר שהסדרה אינה עדיין מהנה לצפיה. לגבי מה שיקרה עם דברה, אין לי שמץ של מושג אבל אני כבר יכול להבין כמה דרמה היא תעשה מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים