עבור לתוכן

מהן ההגדרות האופטימליות עבור מסך (U2410)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סתם לצורך הדוגמה בדף של contrast ההוראות הן שאני צריך לראות את ההבדלים בין כל שלבי הצבע, כמו בדוגמה למטה. אבל ניסיתי הגדרות ניגודיות שונות ובכל זאת אני רואה את כל שלבי הצבע... איך אני אמור לדעת מה נכון?

clock and phase לא רלוונטי (כתוב שזה רק לחיבור VGA/אנלוגי)

sharpness נראה תקין, לא נגעתי

gamma בסדר חוץ מהכחול שנראה קצת מפוספס (אם כי לא בטוח שאני יודע לכוון גאמה לצבע ספציפי בלי לקלקל כלום)

black level /white saturation אני יכול להבחין בדרגות השונות, ושוב זה לא ממש משתנה כשאני מכוון בהירות/ניגודיות

השאר נראים כמו בדיקות לאיכות המסך ולא משהו שאני אמור לשנות בהגדרות בכלל.

פורסם

הרעיון הוא למשוך בחבל מכל הכיוונים עד שתקבל כמה שיותר בלי להפסיד שום דבר חיוני.

במסך טוב אתה לא תצטרך להקריב הרבה.

במסך מעולה אתה לא תצטרך להקריב כלום.

אם הכל בפרופורציות טובות אז המסך שלך מכוון די טוב כנראה.

פורסם

מה זה הדגם הזה 2443BW? מה מחיר שלו כיום ומה הבדלים בינו לבין 2410?

פורסם
  • מחבר

Samsung 2443BW הוא מסך 24" ברזולוציה 1920X1200 כלומר יחס 16:10 כמו הU2410, אבל בזה נגמר הדימיון.

סוג הפאנל שלו הוא TN (שנחשב לפחות טוב), ואין לו את הארגונומיה או מגוון החיבורים שיש לU2410.

המחיר שלו לפי זאפ הוא 1200 ש"ח בערך.

יתאים בעיקר למי שרוצה דווקא מסך ברזולוציה 1920X1200 אבל אין לו תקציב לU2410, ויודע שפאנל TN לא יפריע לו. בכל מקרה אחר ההמלצה תהיה לבחור אם לשלם יותר על הU2410 או לרדת לU2311H.

פורסם

דווקא את הארגונומיה יש לו. לגבי המחיר בZAP - לא יודע אם יש לכך משמעות, כי אני לא יודע אם הוא זמין בפועל באיזושהי חנות.

פורסם
  • מחבר

כלומר יש סיכוי שמתוך 7 חנויות שטוענות שהן מוכרות אותו ומופיעות בזאפ, אף אחת לא תסכים למכור אותו בפועל? למה?

פורסם

מדובר במסך "ישן". לדעתי Samsung כבר לא מייצרת אותו (הוחלף בדגמים החדשים) ולכן המלאי שבארץ (אצל היבואן או בחנויות) מאוד קטן, אם בכלל קיים.

בזאפ וגם באתרים של החנויות לא תמיד טורחים לעדכן את הדברים משום מה. אני זוכר שלפני כשנתיים ביררתי על המסך הזה עבור חבר, ובשום מקום באמת לא היה אותו. כבר אז נאמר לי שכנראה הוא גם לא יגיע למלאי יותר. יש דגם מקביל של המסך הזה שאינו מכיל את כל הארגונומיה, אותו דווקא כן היה בזמנו (אבל שנתיים הן הרי נצח בשוק החומרה והציוד ההיקפי).

אולי אני טועה, אני לא ממש חי את שוק המסכים מבחינת זמינות בארץ/בעולם, אבל בהחלט קיים סיכוי שהוא פשוט לא קיים במלאי (כבר זמן לא קצר) אך לא טרחו לעדכן את האתרים (ומשם הרי המנגנון של זאפ "שואב" את הנתונים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים