פורסם 2011 ביולי 1614 שנים לפי מה שהצלחתי לקרוא ולראותאין ל- HAF 922 מסנן אבק למאוורר שבדלת.האם יש לזה פיתרון? איפה אפשר למצוא מסנני אבק להוספה עצמאית למארז?
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים אתה בטוח שצריך את המאוורר הזה ? אתה לא יכול להגיע לזרימה טוב אם המאווררים הקדמיים והאחוריים בלבד ?אם לא אז תעשה פילטר מרשת יתושים ב 2 שכבות (לא מסנן טוב אבל יחסית פתוח ולא חוסם הרבה אוויר)
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים מחבר יש הרבה מארזים שמגיעים בלי פילטר.חייבת להיות דרך לקנות פילטרים כאלה . רשת יתושים זה אופציה אבל דיי מעפן.
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים רשת של כלי לניפוי קמח כזה http://www.baking.co.il/images/tools_napa.jpgהיא בדיוק אותה רשת של הפילטרים שמגיעים עם מארזים.כלי כזה אפשר למצוא בסופר או בחנויות כלי בית.ואז נשאר לך רק ל"שפצר זאת בעצמך"
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים ^^רעיון אדיר. אחלה חומר ואחלה פתרון.אני משתמש במגבת נייר מבד סינטטי (כמו של המגבונים). אני קונה את זה בסופר בגליל גדול.כל פעם חותך חתיכה מתאימה ומצמיד אל הפתח עם 4 מגנטים קטנים.אחרי שבועיים או שלושה, אני מחליף.המחשב נשאר נקי ואני לא צריך להתעסק עם פירוקים מיותרים או כיבוי מחשב.
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים מחבר אני חושב שיש לנו מנצח... צריך לבדוק את נושא המסנן קמח הזה ולהוסיף לו מגנטים.נשמע רעיון מצויין.אני אעדכן אם אני אמצא משהו יותר טוב.תודה רבה אמיגוס
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים גם לי הייתה הבעיה הזו במארז שלי. פתרון מאוד פשוט: http://www.dealextreme.com/p/aluminum-computer-case-fan-dust-guard-grill-protector-12cm-38233 זה מסנן אבק מאלומיניום. אני משתמש בו וממש מרוצה! בערך פעם בשבועיים מוציא אותו ושוטף במים, פשוט ונוח. אתה יכול גם לחפש כזה עם מגנט ואז הפירוק הרכבה מאוד מהירים אבל יקר יותר. המסנן בנוי חזק וטוב ולא חוסם יותר מידי אוויר! יש כמובן בכל הגדלים. אופציה לשיקולך
פורסם 2011 ביולי 1814 שנים יש פילטרים יעודיים לדוגמה:120mm Fan Filter A2374 ב 21 ש"ח: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/thermaltake-120mm-fan-filter-a2374-p-4947?cPath=223_90חיפוש "Fan Filter" ב EBAY יניב תוצאות רבות, לדוגמא:120 mm PC Fan Aluminum Dustproof Filter Stainless MeshDustproof 120mm Case Fan Dust Filter for PC Computerוכאן גדול יותר, 140 מ"מ: Metal Filter Dust Guard 14cm 140mm PC Case Fan w/Screwsויש כמובן את האפשרות להכין לבד כמו שהציעו כאן, או לקנות פילטר למזגן בטמבור ולגזור בגודל הרצויויש גם מדריך כאן באתר איך להכין פילטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.