עבור לתוכן

עבור מפרט למשחקים : מתי עדיף זוג כ.מסך ומתי בודד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני בטוח שיש עוד כמה הודעות בנושא אבל לא מצאתי אחת שבדיוק תשאל את השאלה שלי, נגיד ואני רוצה להרכיב מפרט למשחקים

מתי עדיךף לקח זוג של HD 6850 ומתי עדיף לקחת 570 GTX , במה זה תלוי בסוג המשחקים שאני אשחק?

במסך שבוא אני אשתמש? (Dell UltraSharp U2311H 23" )

אני מדוע לסיכון שיש משחקים שיודעים לעבוד עם כרטיס אחד בלבד , אבל עדיין אני רואה שחבר'ה מביני עניין פה בפורום

ממליצים מדי פעם על זוג כרטיסים, איך יודעים?

תודה רבה לכל המגיבים ובוקר טוב

פורסם

תשובה קצרה וחצי עניינית - כמעט תמיד עדיף בודד. כמעט תמיד כרטיס בודד אומר פחות מקום, פחות חשמל, פחות כסף, פחות סיבוכים.

פורסם
:xyxthumbs: מחזק,העניין בלקחת 2 כרטיסים הוא בעיקר פסיכולוגי...כרטיס high end אחד הוא יותר ממספיק לכל משתמש. זה נכון ששני כרטיסים אולי יתנו יותר ביצועים אבל זה לא משתלם.
פורסם

הכל תלוי בדרישות המשתמש. אחרים לא ממש יכולים לקבוע מה טוב לך אלא להמליץ על פי נסיונם.

אז נכון, לא כל אחד יכול לקנות שלושה כרטיסי 6950 ולחבר ביחד (זה ממש כיף :) ). אבל כאשר יש לך סכום כסף נתון בעבור מטרה עליך לשקול את כל הייתרונות והחסרונות.

צמד HD6850 אכן עולים היום כמו GTX570, אפילו פחות. מבחינת ביצועים נטו צמד HD6850 מראים כמה הטכנולוגיה והתמיכה מבית AMD השתפרה, כמות המשחקים הנתמכים כמעת מלאה לגמרי ועדכוני פרופילים ודרייברים יוצאים כמעת מדיי שבוע. אבל מבחינתך זה אומר שאתה צריך לתחזק את העסק הזה כמו שצריך, לעדכן דרייברים ופרופילים כשהם חמים מהתנור ולהבין קצת יותר בדרייבר על מנת שבמקרים לא מקרים תוכל לכוון הגדרות גרפיות על מנת למנוע באגים ובעיות תצוגה לעיתים רחוקות.

עם GTX570 בודד הסיפור מעט שונה, יש לך ליבה גרפית אחת חזקה שתחזוקה תוכנתית איתה מתבצעת בממוצע אחת לחודש וחצי עם דרייבר רשמי חדש. צריכת החשמל נמוכה במעט מצמד 6850 וכך גם הרעש. בנוסף אתה מקבל מעט צ'ופרים שיש ל-NVIDIA להציע שזה התמיכה ב-3D VISION\DISCOVER אם בא לך להתנסות וכמובן PhysX שהוא צעצוע נהדר במשחקים התומכים.

all in all הייתי קורא לזה מצב דיי תיקו, באמת שזה בחירה שלך. שתי האפשרויות טובות ולמשתמשים שונים יתאימו אפשרויות שונות.

גם מבחינת ה"איפה ואיך ויתפקד המחשב בעוד שנתיים" המצב יהיה דיי דומה בשתי האפשרויות רק משום שHD6850 הוא כרטיס מאוד פשוט שצורך מעט מאוד ולא יחשב בתור איזושהי פיסת אלקטרוניקה מיושנת שצורכת המון חשמל (כמו HD4870 או 8800GTX לדוגמא).

אולי יצרתי עוד בלבול בשבילך אבל אני מקווה שתבחר את הבחירה שלך על פי הצורך והדרישות המתאימים.

אני, במקרה שלך הייתי ממליץ לך לקנות GTX570 ככל הנראה וזאת מהסיבה ש-GTX570 מספיק בהחלט לרוב המשחקים בהגדרות תצוגה גבוהות ובפריימרייט נהדר וזאת ללא ההתעסקות שיש לך ב-CFX.

פורסם
  • מחבר

שלום ושבוע טוב

תודה רבה על התגובות

פורסם

מבחינת ה"איפה ואיך ויתפקד המחשב בעוד שנתיים" המצב יהיה דיי דומה בשתי האפשרויות רק משום שHD6850 הוא כרטיס מאוד פשוט שצורך מעט מאוד ולא יחשב בתור איזושהי פיסת אלקטרוניקה מיושנת שצורכת המון חשמל (כמו HD4870 או 8800GTX לדוגמא).

לא ממש הבנתי את הכוונה במפשט. הכרטיסים יהיו טובים בגלל שהם פשוטים או להפך?

ואם בוחרים מערך, יש אפשרות להוסיף כרטיס NVIDIA חלש בנוסף (כדוגמת GTX210) לצורך האפקטים של PhysX?

פורסם

דבר ראשון אסור לעשות החלטות פזיזות, אם רוצים כרטיס מוקדש ל-PhysX בנוסף לכרטיס כמו GTX570, כדאי מאוד שהוא יהיה חזק רק מהסיבה שאם הוא לא אז GTX570 כבר יוכל לעשות עבודה טובה יותר לבד, במקרה של GTX570 אפילו GT240 GDDR5 יהיה חלש מדיי למשימה ולכן עדיף מראש לוותר על הרעיון ועל התשלום הנוסף.

מבחינת המשפט שציטטת, דיברתי על מקרה של איפה תהיה החומרה הזאת בעוד שנים בודדות מהיום, על סמך חומרה משנים עברו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים