עבור לתוכן

שינוי שמות קבצים ב-C#

Featured Replies

פורסם

התחלתי לא מזמן ללמוד C# ויש משהו שאני מעוניין ללמוד, איך אני יכול לשנות שמות של קבצים שיש לי על המחשב ?

ז"א אם יש לי למשל תיקיה עם הרבה קבצי MP3 שלא ממוספרים ואני רוצה לכתוב תוכנה קצרה שתשנה את שמות הקבצים ותמספר אותם איך אני יכול לעשות את זה ?

אגב אל תשלחו אותי לפייתון או פרל כי אני לא מכיר, רק לאחרונה (חודשיים) התחלתי ללמוד C#

תודה.

פורסם

על ידי המטודה move. אתה מציין את הנתיב הקודם והחדש, אם החדש נמצא באותו מקום אז השם ישתנה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז קודם כל תודה רבה, עכשיו מכיוון שאני חדש לגמריי בתחום אין לי מושג מאיפה להתחיל ז"א חוץ מהמתודה מה עוד לרשום ואיפה אשמח לדוגמא קטנה לאיך להתחיל.

עריכה:

לקחתי את הקוד מהדוגמא וזה באמת מחק לי קובץ מסויים (נתתי 2 קבצים עם 2 נתיבים כמו בקוד), אבל איך אני משנה שם של קובץ ומשאיר אותו באותו מקום או שולח אותו למקום אחר ?

פורסם

מה זאת אומרת? להעביר קובץ ממקום למקום זה בדיוק כמו לשנות שם של הקובץ, פשוט נותנים את המיקום המלא שאתה רוצה להעביר אליו.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני משנה לו את השם ?

פורסם

כמו שאמרתי, שינוי שם זה בדיוק כמו להעביר קובץ. אם אתה רוצה לשנות את שם הקובץ bla.txt ל-blabla.txt אז אתה פשוט "מעביר" אותו מ-bla.txt ל-blabla.txt.

פורסם
  • מחבר

אגב אם אני רוצה למשל לבנות בעצמי את כל הקוד באיזה פקודות להתשמש לעמנת לקרוא קובץ מנתיב מסויים ולהעביר קובץ לנתיב אחר (אחרי שינוי השם) ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לתרגל ולכתוב את הכל בעצמי ולא לשמתמש במתודות מוכנות.

פורסם

אלה לא "מתודות מוכנות", אלה שירותים שמספקת מערכת ההפעלה. הדרך היחידה "לכתוב את הכל בעצמך" היא איכשהו להתממשק ישירות עם מערכת הקבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים