עבור לתוכן

windows 8 אולי יריץ משחקי xbox 360

Featured Replies

פורסם

יכול להיות שעם המערכת הפעלה הבאה GEARS 2 ו 3 וסדרת HALO יגיעו למחשב.

אחרי אין סוף נסיונות כושלים להפוך את המחשב ואח הקטן של ה XBOX עם GFWL כניראה ש MS מצאו את הפיתרון הסופי. GFWL שולב ל XBOX LIVE (אתם מוזמנים להכנס ל XBOX.COM ולראות את הפינה הקטנה שמוזכר בה PC) לאחרונה ועכשיו יש דיבורים על איפשור משחקי XBOX במחשב מה שיהפוך אותם בערך לאותו מכשיר. כרגיל כל דבר יעלה כסף, המחיר של שינוי הכינוי ישאר 8$ והכל יהיה חרא ולא יעבוד כמו שצריך והתמיכה בעכבר ומקלדת תיהיה צועלת.

http://news.cnet.com/8301-17938_105-20078855-1/rumor-windows-8-will-play-xbox-360-games/

http://www.1up.com/news/windows-8-code-points-xbox-36-game-support

יביא עוד משחקים אבל אני לא אוהב את הרעיון של להריץ משחק קונסולות על המחשב כי זה אומר שאפילו לא ינסו לעשות התאמה.

פורסם

יפה הרעיון

אבל למשחקי קונסולה לרוב משתמשים בשלט ה XBOX

ככה שהשליטה אמורה להיות בהתאם, לשחק משחקים שנועדו לשלט עם עכבר ומקלדת זה חרבנה...ורק כשעברתי לשלט XBOX הבנתי עד כמה זה טוב.

פורסם
  • מחבר

אני שיחקתי ב GEARS הראשון עם עכבר ומקלדת, People Can Fly עשו עבודה מושלמת. הכל שאלה של מי עושה את זה ואיך הוא עושה את זה.

פורסם

^

^

שלט Xbox למחשב?

במידה ובמיקרוסופט ידאגו שהמשחקים אכן יוכלו לנצל את חומרת המחשבים המתקדמת - אני בעד.

אני חייב להודות שהאקס בוקס גרם לי לזנוח את המחשב האישי לגמרי..זה פשוט קל יותר ונוח יותר (שלא לדבר על זול יותר מלשדרג חומרה בכל שנתיים שלוש), והבעיה היחידה נותרת להיות משחקים מסויימים שמתקשים לרוץ באופן חלק לגמרי (בעקבות המחשב האישי התרגלתי לחיים הטובים, ומה לעשות, עכשיו קשה לי לקבל פחות מ-50-60 FPS :smile1: ).

בקיצור, במידה והמשמעות היא שבעלי המחשבים יוכלו להנות מאותם משחקים נהדרים, בתוספת ל-frame rate גבוה - אני בעד.

אגב, ההרגשה האישית שלי היא שמדובר, אם כבר, במשחקי XBLA ולא בכותרים "הכבדים" שהזכרת..במיקרוסופט לא ימהרו לוותר על הכותרים הבלעדיים והפופולאריים שמהווים את מקור המכירות הגדול ביותר לקונסולה שלהם, תמורה כמה עשרות אלפי עותקים שישווקו לבעלי המכשירים - או לפחות כך אני מעריך.

פורסם
  • מחבר

המשחקים יהיו כל המשחקים, MS לא עושים יותר רווח מ GEARS 2, אין להם סיבה לא להוציא אותו למחשב, במיוחד אם הם הולכים לעשות חצי עבודה ולדרוש שנשחק עם שלט.

אין לי שלט אקסבוקס, חבל לי לבזבז על זה 200 שקל. במקרה הכי גרוע אני מחבר את השלט של ה PS3, הדרייבר שיצרו לשלט יודע לעשות אימולציה של שלט 360 וברוב המקרים זה עובד מצויין (בכללי אם אני צריך שלט אז אני מעדיף את של סוני).

בקשר ל XBOX, לא מבין מה אנשים מתרגשים מזה, מה יכול להיות יותר קל? זה שלא מתקינים? זה מקצר את חיי הקונסולה בכמה שנים טובות. בדגמים הישנים זה לא היה חשוב כי בכל מקרה הקונסולה הפסיקה לעבוד הרבה לפני כי היא הייתה בנויה חרא אבל עכשיו עדיף להתקין :nixweiss:

נוח יותר אני גם לא רואה איך, הדיוק של השלטים האלה רחוק מאוד מעכבר ומקלדת ואת האמת יותר קל לי להתרכז כשאני יושב מול המסך ולא כשאני במיטה כמה מטרים מהמסך :P שלא לדבר על זה שרוב המשחקים בקונסולות ניראים בוציים וממש לא נעימים לעין (GEARS ב XBOX ו KILLZONE ב PS הכי מבליטים את זה, גם אחרי כל השיפורים שעשו ב GEARS 3 ו KILLZONE 3 הבוץ נשאר שם ועכשיו גם ה FRAME RATE בזבל).

בקשר למחיר, כמו שאמרתי בעבר, אם קניתי 360 כשיצא ה SLIM יכול להיות שיצא לך יותר זול, האיכות לא אותו דבר אבל זה יותר זול. יצא שתשחק בזה איזה 5 שנים וזה עלה רק 300$ פלוס 25$ שלט נוסף פלוס עוד 300$ ל GOLD (זה 60$ לשנה במשך 5 שנים) ובחלק מהמשחקים עוד 10$ במחיר, יוצא ששילמת בערך 1000 פחות ממה שהייתה משלם אם הייתה רוצה לעשות את אותם דברים במחשב וזה בתנאי שהקונסולה שלך לא התפגרה במשך 5 שנים (צריך הרבה מזל בשביל זה).

לאלה שקנו XBOX ישן? כניראה שההפרש הזה התבזבז על לקנות את הקונסולה השניה, השלישית והרביעית (ובמקרים מסויימים גם החמישית והשישית). בהתחלה המחיר גם היה יותר מ 300$ אז האנשים חסרי המזל האלה מצאו את עצמם עם שיבר בתחת ועדין אומרים שהם נהנים מזה ושזה זול יותר :P

פורסם

המחשב לא יריץ דיסקים של 360. זה פשוט לא יקרה.

האפשרות הסבירה היא שמדובר על עבודה שקופה בין המחשב ל360 נגיד העברת קבצים או מדייה.

פורסם
  • מחבר

בשביל זה יש DIGITAL COPY, חוץ מזה ל 360 אין דיסק מיוחד, המשחקים האלה הגיעו על DVD רגיל. החדשים מגיעים על דיסק DVD שעבר שינוי קל, תמיד אפשר להוציא אותו למחשב על דיסק DVD רגיל וזה יהיה הבדל היחיד בין 2 הגירסאות.

העברת קבצים ומידייה אפשר גם היום בלי בעיה. אני גם מסכים שהעיניין של המשחקים נשמע מוזר אבל אין סיבה שהוא לא יהיה אפשרי. בסופו של דבר גם בחומרה אין כל כך הבדל בין מחשב ל 360 וחלק לא קטן מהמשחקים של MS במקור פותחו למחשב (ALAN WAKE דוגמה עדכנית יחסית).

פורסם

^

^

שלט Xbox למחשב?

במידה ובמיקרוסופט ידאגו שהמשחקים אכן יוכלו לנצל את חומרת המחשבים המתקדמת - אני בעד.

אני חייב להודות שהאקס בוקס גרם לי לזנוח את המחשב האישי לגמרי..זה פשוט קל יותר ונוח יותר (שלא לדבר על זול יותר מלשדרג חומרה בכל שנתיים שלוש), והבעיה היחידה נותרת להיות משחקים מסויימים שמתקשים לרוץ באופן חלק לגמרי (בעקבות המחשב האישי התרגלתי לחיים הטובים, ומה לעשות, עכשיו קשה לי לקבל פחות מ-50-60 FPS :smile1: ).

בקיצור, במידה והמשמעות היא שבעלי המחשבים יוכלו להנות מאותם משחקים נהדרים, בתוספת ל-frame rate גבוה - אני בעד.

אגב, ההרגשה האישית שלי היא שמדובר, אם כבר, במשחקי XBLA ולא בכותרים "הכבדים" שהזכרת..במיקרוסופט לא ימהרו לוותר על הכותרים הבלעדיים והפופולאריים שמהווים את מקור המכירות הגדול ביותר לקונסולה שלהם, תמורה כמה עשרות אלפי עותקים שישווקו לבעלי המכשירים - או לפחות כך אני מעריך.

יותר טוב. חלק גדול מאנשים, כולל אותי, לא יכולים לשחק במשחקי XBLA. ואני אשמח מאוד לקנות אותם ברגע שהם יצאו לPC.

פורסם

Amen for that.

יש לא מעט משחקי XBLA פשוט מדהימים, שגורמים למרבית כותרי ה-full price להיראות רע מאוד.

פורסם

אם זה קורה (הלוואי!)

הם יכולים להפסיק למכור את הXBOX.

פורסם
  • מחבר

הרעיון הוא להוציא את המשחקים למחשב אחרי שאי אפשר לעשות עליהם רווח ב XBOX, לתת לשחקני המחשב את המוצר של שנה שעברה :P בכל זאת צריך לזכור שאין עוד צריך ל WIN 8 וכניראה שאת ה XBOX הבא ניראה בשנתיים הקרובות (E3, לא מוצר בחנות).

פורסם

הפיראטים רוטטים מהתרגשות

פורסם

תאכלס זה לא יפגע במכירות של XBOX ומשחקי XBOX?

והאם זה אכן יהיה מוצלח? או שנצטרך לחכות לאיזה עוד פורט עלוב שלהם? :nono:

פורסם

^

^

שלט Xbox למחשב?

שלט XBOX למחשב אתה לא מכיר?

אני משחק עם זה את כל המשחקים השונים כמו שהיה את הוולברין, ספיידרמן האחרונים ומשחקי מרוצים כי את ההגה אין לי כוח להתקין כל פעם.

ובאמת נוח לי עם זה, רק חבל שאין הרבה מהמשחקים של ה XBOX למחשב יש שם כל כך הרבה דברים טובים.

ולמי ששאל GEARS OF WAR הראשון היה מדהים וזה נכון, עם העכבר והמקלדת זה היה לי יותר נוח מאשר השלט. אבל זה משחק אחד מתוך המון שיצאו למחשב אחרי שיצאו ל XBOX ועדיין נוח לשחק איתם ללא שלטים ותוספים מיוחדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים