עבור לתוכן

תיקיה לא נפתחת.

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,יש WINDOWS 7 32BIT.

יצרתי לפני כמה ימים תיקייה עם כל השירים החדשים שיצאו בזמן האחרון ומשום מה מאתמול זה לא רוצה להכנס לתיקייה הזאת.

אני נכנס אליה ופס טעינה למעלה נטען עד הסוף מאוד הרבה זמן(מספר שעות) ובסוף התיקייה בכלל לא נפתחת.

מה אפשר לעשות? ניסיתי להעביר אותה מכונן C לכונן D ועדיין שום דבר לא עוזר.

פורסם

תריץ בדיקה ותיקון שגיעות על C

פורסם
  • מחבר

אשמח לדעת כיצד אני עושה זאת,תודה.

פורסם

כנס למחשב שלי --> מקש ימני על הכונן --> מאפיינים --> כלים --> בדיקה כעת וסמן V בשני הבוקסים.

כעת הפעל מחדש את המחשב ותן לו לבצע בדיקה ותיקון שגיאות.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה,הוא אמר שאין אפשרות לעשות את זה עכשיו כי דיסק C נמצא בשימוש וזה יעשה את הבדיקה לאחר שאעשה ריסטרט....עשיתי ריסטרט ושום דבר לא קרה :|

פורסם

תעשה שוב ותאשר לו שיעשה בדיקה בבוט.

פורסם

ומה לחצתה בתמונה שסמתה בפורום ?

ובבוט אל תיגע במקלדת עד טסט גומר !

פורסם
  • מחבר

אוקי עשיתי את זה,התהליך נמשך כ35 דקות....וזה לא עזר.

פורסם

יריה באפלה:

אם אתה נכנס למחיצה דרך ממשק הפקודה - או לחילופין עם תוכנה צד ג' (כדוגמאת Total commander הזכורה לטוב)

האם אתה מצליח לראות הקבצים?

הכיוון שאני חותר אליו שמי שנתקע זה EXPLORER מכיוון שיש יותר מדי קבצחים או שהוא מנסה לקרוא עליהם את ה-Meta Data או שהוא מנסה להעלות תצוגה מקדימה שלהם.

אני עדיין לא משוכנע אם הבעיה חומרתית או תוכנתית - למרות שהכיוון הכללי הוא תוכנתי - בוא ונמשיך לבדוק.

פורסם
  • מחבר

גבריאל,התקנתי את הטוטאל קומנדר ובהחלט התיקיה נפתחת ללא בעיה..אבל כאשר אני נכנס אליה רגיל הבעיה ממשיכה...האם יש אפשרות לתקן את הבעיה או הפתרון היחידי הוא להשתמש בTOTAL COMMANDER?

תודה רבה!

פורסם

אולי לא הכי קשור, אבל להתרגל להשתמש ב-Total Commander זה אולי הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות. תוכנה מצויינת, אפילו לאנשים שלא מתמודדים עם מסות אדירות של קבצים ביום יום.

פורסם

גבריאל,התקנתי את הטוטאל קומנדר ובהחלט התיקיה נפתחת ללא בעיה..אבל כאשר אני נכנס אליה רגיל הבעיה ממשיכה...האם יש אפשרות לתקן את הבעיה או הפתרון היחידי הוא להשתמש בTOTAL COMMANDER?

תודה רבה!

לא הבנתי.

האם כאשר אתה משתמש ב- Total Commander אתה מצליח להכנס לתיקיה - לראות את הקבצים ולבצע עליהם פעולות?

ושוב - הכיוון שאני חותר אליו זה בגלל איך ש Explorer קורא תיקיה (במיוחד כזו עם המון קבצים) יכול להיות שאתה נתקע.

ואם שכחתי - ע"מ שגם אני אעשה את העבודה שלי כמוד - נא השמט את המילה "עזרה" מהכותרת

Mr.Pepo

אכן תוכנה מעולה שאני מאוד אוהב - אבל מכיווון שאני משתמש (ומשתלט) על הרבה מאוד מחשבים אני לא רוצה להתרגל אליה.

ולמדתי לחיות עם סייר החלונות למרות שאני חושב שהוא די בלתי נסבל - לא פעם אני מוצא את עצמי ב-CLI מבצע פעולות שעם הסייר יקח לי שנים.

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

גבריאל ביצעתי את הבקשה שלך בקשר לכותרת.

וכן כאשר אני משתמש בTOTAL COMMANDER אני אכן מצליח להפעיל את השירים שנמצאים בתייקיה ולבצע פעולות.

פורסם

זה רק מחזק את ההשערה שלי

תסתכל אם יש שם יותר מדי קבצים (בסדר גודל של אלפים)

תסתכל אם יש קבצים בעלי שמות מוזרים או יותר מדי ארוכים

תסתכל אם יש קבצי הרצה \ וירוסים \ Autorun

וכל מה שאמרתי לגבי קבצים יפה גם לגבי תיקיות.

מועבר לתוכנה - כי עכשיו זה די ברור כי אין כאן בעית חומרה.

אל תדאג גם שם תקבל סיוע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים