עבור לתוכן

EA buys PopCap for $750 million+

Featured Replies

פורסם

http://www.gamespot.com/news/6323489/ea-buys-popcap-for-750-million

עוד חברה נבלעת בתוך הענק שנקרא EA.

לא שהמשחקים של PopCap מעניינים אותי במיוחד, אבל לדעתי זה צעד בשביל לנסות ולהתחרות עם Zynga בתחום הקזואל.

פורסם

נקווה שזה ייתן משהו משמעותי והופקי...

פורסם

סוף העולם מגיע :'( :'( :'(

עכשיו הם יעשו ל PopCap מה שהם עשו ל BIOWARE...

פורסם
  • מחבר

^ אבל popcap כבר עכשיו עושים משחקים מפגרים.. :nixweiss:

ואני לפחות שמח שהם לא עשו לBioware את מה שהם עשו לWestwood

פורסם

למה יש ל PopCap דווקא משחקים חמודים לאללה .. לפחות מה שאני מכיר

זומה, הזומבים והפיצה זה משחקים נחמדים, יש גם משהו עם אקווריום סבבה

פורסם

POPCAP עושים משחקים מצויינים, אפשר להעביר ימים עם המשחקים שלהם ולהנות מזה. המשחקים שלהם פשוטים ומועברים בצורה טובה.

עכשיו EA יתחילו להכניס למשחקים שלהם דברים מפגרים, לנסות לגרום להם לעשות משחקים במחיר מלא, למנוע מהם לעשות דברים כמו השילובים ב WOW ובקיצור להוציא את כל הדברים שהפכו את POPCAP לחברה טובה.

פורסם

Zuma וPlants vs Zombies זה באמת דברים שהם לא פחות מגאוניים. כמובן יש שיגדירו את זה כמפגר / ילדותי, כי אין עלילה ואין גרפיקה תלת-מימדית ואין ריאליזם, אבל צריך להבין שזה פשוט סוג אחר של משחק. המשחקים של Pop Cap ממכרים הרבה הרבה יותר מכל משחק "שובר קופות" מהסוג שמכניסים כבנצ'מארקים לכרטיסי מסך.

עוד משחק חביב שלהם ששיחקתי היה Heavy Weapon - מצחיק ומשעשע, אבל לא באותה רמה. דווקא בBejeweled לא יצא לי לשחק.

פורסם

Bejeweled שלהם ?! זה אחד המשחקים הממכרים

פורסם

אני מצדיעה לחברה כמו POPCAP

לא בגלל שנמכרה ל EA אלא בגלל שהצליחה במקום בו התחרות כ"כ קשה להביא משחקים ממכרים

וכמות העותקים שהיא מכרה לא היו מביישים חברות ענק כמו איפיניטי וורד למשל.

EA - בתקופה של שינויים והשקעות גדולות והשקת ה ORIGIN (הדי מחורבן) שלה

מרגישה שהיא חייבת הפעם לכבוש את העולם :lol:

פורסם

המשחקים של Pop Cap ממכרים הרבה הרבה יותר מכל משחק "שובר קופות" מהסוג שמכניסים כבנצ'מארקים לכרטיסי מסך.

:hizuk:

"מפגרים" זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על המשחקים שלהם. להיפך, הם מפתחים משחקי חשיבה וזריזות.

נכון- הממשק מאוד מצומצם והרעיון פשוט- אבל popcap מלטשים את המוצרים שלהם כך שיהיו time killers מושלמים:

מספיק שהתלהבת קצת מאחד המשחקים וכבר אח"כ תמצא את עצמך בוהה בשעון ולא מבין איך עברו כמה שעות.

פורסם

אחת ההחלטות הנבונות ביותר שנראו בעולם המשחקים בתקופה האחרונה

750 מיליון דולר (בדהמרקר טוענים שזה עשוי להגיע ל-1.3 מיליארד, בתלות בביצועיה העתידיים של PopCap) הם סכום לא פעוט, אך ב-EA זיהו די מהר את הפוטנציאל העצום של טרנד המשחקים החברתיים והמשחקים הקז'ואליים, ואחרי שהם הפנימו כי יהיה להם קשה להציע תחרות של ממש בשוק הזה בעצמם, הם רכשו את אחת מהמפתחות הטובות ביותר בתחום (אם לא ה..).

למעשה, מדובר בשוק בעל פוטנציאל גדול אפילו יותר משוק המשחקים ה"רציניים", היות וכאן אין כמעט שום השקעה..משחקי AAA דורשים בימינו השקעה של עשרות מיליוני דולרים, שלגמרי לא בטוח כי יחזרו אל החברה, ואילו משחקים קז'ואליים ניתן להשיק בהשקה מועטה, ופשוט להרוויח בעקיפין סכומים מרשימים על ידי פרסומות, micro transactions וכו'.

אני מקווה שלאנשים ב-EA יהיה מספיק שכל בכדי לתת ל-PopCap את החופש להמשיך לעשות את מה שהם טובים בו, ופשוט לגרוף רווחים על חשבון הפופולריות של המשחקים הממכרים האלו.

פורסם

PopCap לא ייצרו את Resident Evil 5?

או שאלה היו CapCom?

פורסם
  • מחבר

"מפגרים" זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על המשחקים שלהם. להיפך, הם מפתחים משחקי חשיבה וזריזות.

ואיך זה מעיד על האיכות שלהם??

אני יכול להגיד את זה כמעט על כל משחק כלשהוא שנוצר אי פעם.. :nixweiss:

בשורה התחתונה, לדעתי, המשחקים שלהם אולי מוכרים המון אבל הערך שלהם הוא מעט יותר מאפסי.

בתחתית הרשימה נמצאים זינגה ושאר משחקי הסלולאריי למי שתוהה.

אחת ההחלטות הנבונות ביותר שנראו בעולם המשחקים בתקופה האחרונה

נכון, ואין לי ספק שנתחיל לראות המשכים אחרי המשכים יוצאים כל שנה בעתיד הקרוב.

שוק הקאזואל אכן תופח, ובזכות זינגה, משחקי סלולר וגם PopCap אחוז מסויים מאותם אנשים יתפתו לקנות קונסולה/מחשב מה שיוביל לעוד רווח כמובן.

כואב לי לראות את ההדרדרות ב"עולם" המשחקים בשנים האחרונות, אבל בטווח הארוך זה יוביל לצמיחה של השוק שכבר עכשיו מתחיל לאיים על הוליווד.

פורסם

אתה רואה את זה כהדרדרות, הרבה, כולל אני, לא.

משחקים בשבילי לא צריכים להיות רק בגדר סיפור מעולה או גרפיקה חדשנית, אם המשחקיות מהנה וממכרת אז לטעמי המשחק הוא טוב.

הוא לא חייב לעלות 60$ בשביל שאני אוכל להנות ממנו, האמת שרוב המשחקים שאני משחק בהם היום אלה משחקי קז'ואל ואינדי ..

פורסם

יכול להיות שכוונתו שההדרדרות היא לא עצם המשחקים של popcap, אלא זה שחברה מסריחה כמו EA בולעת כל דבר טוב והופכת אותו לעוד franchise דרעק שלה.

למרות שמעניינת אותי השורה הזו:

בשורה התחתונה, לדעתי, המשחקים שלהם אולי מוכרים המון אבל הערך שלהם הוא מעט יותר מאפסי.

כיצד אתה מגדיר "ערך" של משחק ולאילו משחקים יש "ערך" לתפישתך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים