עבור לתוכן

HCG-520 520W Power Supply מומלץ?

Featured Replies

פורסם

טוב אז יש לי 5850 שדורש התקנה וספק שלא ממש מתאים, איזה JSP 450W שגם חסר לו את החיבורים וגם מאוורר לא שקט ולפיכך התחלתי לחפש ספק.

(גם הבנתי ש EZCOOL זה לא ממש ספק להיסתמך עליו ופועל יוצא שאני כבר כמה זמן רוצה להחליף אותו בשביל ראש שקט)

בתחילה שמתי עין על X-660 של seasonic שנראה מדהים, אבל מראש שמעתי על בעיות בהתנהלות מול היבואן כשיש צורך במימוש אחריות, ויש לי המלצה חמה (מאד!!!) להימנע ממנו עקב סיבה זו.

נוסף על כך בעת דיבור עם נציג RSM, שעשה רושם שיש לו הבנה טובה, הוא אמר לי שלטעמו זו הוצאה מיותרת של כסף, כן זה ספק מדהים אבל כשיש את HCG-520 520W Power Supply למה לי ללכת על משהו יקר יותר בכ-200 ש"ח, הנצילות לא תיתן לי כלום והכרטיס שלי אוכל גג 200 וואט (הוא ראה מקסימום 160 אבל נתן לו בונוס לשם הדיון).

אז מה דעתכם? מספיק טוב? שקט? אמין?

פורסם
  • מחבר

hello?

Is there anybody inout there?

Just nod if you can hear me

Is there anyone home?

פורסם

ה HCG-520 וה HCG-620 מיוצרים על ידי SEASONIC (האחרים מיוצרים על ידי DELTA).

בקיצור הספק הזה הוא S12II-520 רק עם שם אחר ואולי כמה שינויים קטנים בפנים.

גם ה Neo Eco של ANTEC הוא אותו ספק אבל בגירסה זולה יותר. ניראה פשוט ולא יפה, מאוורר פשוט יותר ואולי שוב גם כמה רכיבים פחות טובים בפנים (בגירסאות היקרות יותר כל הרכיבים החשובים תוצרת יפן, פה אני לא בטוח).

בסופו של דבר כל הספקים שמבוססים על ה S12 טובים, לא משנה מה עשו איתם. אם אתה לא רוצה לקנות ספק של SEASONIC בגלל האחריות ללכת על ספקים שהם יצרו לחברות אחרות יכולה להיות אפשרות טובה מאוד.

פורסם
  • מחבר

"ניראה פשוט ולא יפה, מאוורר פשוט יותר ואולי שוב גם כמה רכיבים פחות טובים בפנים"

אתה מדבר על ה-neo? או על הספק שאני שאלתי? קצת קשה הבין מתוך המשפט השלם :hat:

פורסם

אני מתיחס ל NEO ECO. ה HCG ניראים דיי טוב, למרות שזה משנה רק אם יש לך חלון במארז.

פורסם
  • מחבר

לא המראה מעניין אם כי האיכות, הזכרת את זה באותה נשימה.

פורסם

כמו שאמרתי בסוף, כל הספקים שמבוססים על ה S12 של SEASONIC טובים. ההבדלים בין ה NEO ECO וה HCG יהיו קטנים, ב HCG כל הקבלים יהיו תוצרת יפן (עדיף) וב NEO ECO יהיו קבלים מעט זולים יותר. זה לא אומר שה NEO ECO לא טוב, גם אם יהיה הבדל הוא יופיע אחרי כמה שנים (הנצילות של הקבלים יורדת במהלך השנים ויחד איתה יורד ההספק המקסימלי שהספק יכול לספק, היפניים בדרך כלל באיכות גבוהה יותר ונשמרים יותר טוב לאורך זמן).

פורסם
  • מחבר

רק הבהרתי על איזה חלק מהתשובה הסתכלתי כששאלתי אותך למה אתה מתכוון.

בכל מקרה נראה לי שאני סגור עליו ותודה על ההסברים :)

עריכה: הזמנתי! תודה לעוזרים ;^^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים