עבור לתוכן

ההארדיסק פתאום לא מזוהה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אפשר הורדה?

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בא לי לבכות יש דרך להחזיר אחורה את מה שטסטדרייב עושה??

יש דרך לשחזר מידע אחרי פירמוט זה דיסק שאין במערכת הפעלה ושטויות התקנות וכאלה נטו קבצים

פורסם

מה בדיוק קרה?

אם השתמשת ב-Quick Format אז כל המידע שם ותוכל לשחזר את טבלת הקבצים באמצעות TestDisk.

אם השתמשת ב-Full Format הסיכוי שלך לשחזר מידע קלוש עד אפסי.

פורסם
  • מחבר

עוד לא עשיתי פורמט מעכשיו אני עושה רק מה שאתה אומר אבל עכשיו לא רואים את הדיסק המחשב שלי

אבל רואים אותו בדיסק מנגמנט ושם הדיסק מחולק לאיזה 700 מחיצות של אנלוקייט או משהו כזה וגם רגילות אבל שלא רואים אני עוד 5 דקות יעשה תמונה

פורסם

לא ממש טוב שאתה עושה לו Format וחבל שלא עשית קודם לכן את השלבים שהמלצתי עליהם. עכשיו אני אפילו לא ממש יודע מה מהם עשית ומה לא ובאיזה סדר.

ניסית עם ההפצה של Linux? מה בדיוק עשית עם TestDisk?

פורסם
  • מחבר

Create log <analyze quick analyze<ובחתי את מה שיצא

והנה תמונה ועוד לא עשיתי ופורמט ואני לא מתכוון לעשות בכזאת קלות חח

unt3itled.png

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

בעקרון חבל שעשית דברים בלי שידעת מה המשמעות שלהם. המדריך מפורט אבל אם לא היית בטוח בנקודה כלשהי היה עדיף שתשאל שאלות ממוקדות בשלב שבו נתקעת והתעורר בך ספק (להבדיל משאלה כמו, אפשר מדריך...).

אין לי כרגע מושג מה בדיוק קרה. זה נראה כאילו בעבר הכונן היה מחולק לכל מיני מחיצות ובאמצעות הפעולה שעשית שחזרת אותן. ייתכן גם שנעשתה פעולה אחרת שגרמה למצב הזה, בכל מקרה, אין לי כרגע ממש מושג מה ניתן להנציל, אם בכלל מהכונן.

בחרת ב

ההצעה היחידה שיש לי היא שתנסה לשחזר משם את הקבצים אחד אחד. מדריך איך לעשות את זה ב-TestDisk יש כאן.

שים לב אבל שכדי לשחזר את הקבצים אתה צריך לשמור אותם לכונן אחר ולא לכונן שממנו אתה מנסה לשחזר אותם.

ולאחר שאתה מנסה את זה, וספק אם זה בכלל יצליח, תנסה באמצעות TestDisk לבצע שחזור של המחיצה. תפעיל בדיוק כמו במדריך שקישרתי אליו בהודעות הקודמות, וכשאתה מגיע לשלב תוצאות ה-Analyze תעלה לפה צילום מסך או תכתוב את התוצאות שאתה מקבל.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר.לעשות פשוט קוויבק פורמט ולשחזר מידע??? כי עוד יכול לעשות פורמט

פורסם

לא, אי אפשר לצערי (יש לך עכשיו גם לא מעט מחיצות).

נכון לעכשיו לפי כל המידע שסיפקת לדעתי המידע אבוד ברובו. אולי שחזור קבצים יצליח להציל חלק ממנו. אם הייתי מבין מה בדיוק גרם לכונן להתחלק למספר המחיצות הזה אולי היה עולה לי רעיון, אבל אין לי מושג מה סדר הפעולות שהוביל למצב הזה אז כל מה שאני לא אציע יהיה לא יותר מניחוש או הימור.

פורסם
  • מחבר

אם אני יסביר לך בידיוק שלב שלב מה עשיתי בטסטדיסק זה יעזור?

ואין שום דרך להחזיר את הדיסק למצב הפגום הקודם עם התוכנה משהו כמו רולבק של דרייברים או משהו בסגנון??

יעזור לך נתונים של שגיעות מהS.M.A.R.T מדיסק סנטנאיל או איך שכותבים את זה??

פורסם

לא ממש יעזור, ואין דרך להחזיר את המצב לקדמותו.

נתוני SMART גם לא ממש יעזרו כי לפי כל הסממנים הכונן תקין. גם אם הוא לא, אין פה קשר לעניין שחזור המידע.

כפי שציינתי אתהיכול לנסות לחלץ את הקבצים, אם בכלל הם ימצאו, לכונן אחר.

מעבר לכך כנראה שבאמצעים ביתיים העניין די אבוד, אלא אם כן מישהו שאולי עוקב אחרי הדיון הזה יכול לנחש טוב יותר ממני מה בדיוק קרה שם ולהציע פתרון שאני לא חושב עליו.

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו זה מצא בערך לפי סריקה איזה 2000 קיבצי TXT וכל מיני קבצים מוזרים GZ OGG..

ואני לא מבין איך להכנס לשחזור מידע בטסטדיסק ניכנסתי דרך תוכנה אחרת

פורסם
  • מחבר

אני מנסה לשחזר עם GetDataBack NTFS וזה מצא את כל הקבצים 300GB עכשיו אני רק צריך לכוות שזה יחזיר את כולם שלמים וגם אני צריך 300GB וגם משהו כמו 29 שעות חחח אבל זה שווה את זה

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לשחזר את כל הדיסק לתוך הארדיסקים אחרים אבל עכשיו אני לא מצליח לפרמט אותו המצב שלו כמו שאפשר לראות למעלה ואי אפשר למחוק או ליצור מחיצות זה כותב This Media Writte Protected

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים