פורסם 2011 ביולי 514 שנים טוב הדלקתי את המחשב כמו כל יום רגיל חחאני נכנס למחשב שלי ורואה שדיסק D (משמש לאיכסון סרטים וגיבוי והתקנות של משחקים)לא מזוהה אני מנסה להכנס אליו זה שואל אותי אם לפרמט אותואם אני עושה לא את זה כותב שאין גישה לכונן D...אני ינסה לחבר אותו למחשב אחר ואני יעדכן)
פורסם 2011 ביולי 514 שנים הוא לגמרי לא מזוהה או שמופיע ואתה רק לא מצליח להיכנס אליו?תעלה גם תמונה מ'ניהול דיסקים' (Disk Management).
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר מופיע אבל בלי גישה אליו הוא מופיע כמו הארד דיסק חדש יש תוכנת שיחזור שאתה ממליץ עליהאני חושב להוציא את הפלטה מתוך ההארדיסק ולשים אותה בתוך הכונן דיסקים חחח סתם אני שוקל לפרמט את הכונן ולשחזר אבל זה לא בטוח ישחזרואיך מבחינה טכנית פועל השיחזור מידע??
פורסם 2011 ביולי 514 שנים השאלה איפה הוא מופיע? הוא מופיע כחלק מהכוננים שבמחשב (My Computer) או רק במנהל הדיסקים (ותעלה תמונה משם)?אם הוא מופיע רק במנהל הדיסקים יש שתי אפשרויות:1. הוא תקול, ואז הסיכוי לשחזר מידע באמצעים ביתיים או אפסי (ולמעשה לא גדול בהרבה גם אם תפנה לשירות ייעודי).2. נהרסו טבלאות המחיצות והקבצים ואז תוכל לנסות לשחזר בעזרת TestDisk.תוריד את קובץ ה-ISO מהאתר, תצרוב אותו כ-Image (לא כ-DATA) ותמשיך משם לפי המדריך שיש באתר של Testdisk.בכל מקרה אל תבצע כבר עכשיו Format לכונן.
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר ניראה לי זה האפשרות השניה כי הדיסק מופיע גם בMY COMPUTER אני יעלה כשיהיה לי יותר זמן כי אני הולך תודה אני ינסהעריכה : זה לא קובץ ISO מה שיש פה באתר
פורסם 2011 ביולי 514 שנים אז תוריד מאתר מפתח התוכנה.אם הוא מופיע ב-Computer אולי מדובר בסך הכל על עניין של הרשאות אבטחה.תתחיל מהרצת סריקה באמצעות Chkdsk:chkdsk [drive letter]: /f /rולאחר מכן תנסה לקחת בעלות על הכונן:את ההוראות תוכל למצוא כאן:1. Reboot in Safe Mode2. Log on as Administrator3. Click Start.4. Type the three letters CMD into the Search box.5. Press Ctrl+Shift+Enter6. Click "Run as Administrator".7. Type the following commands: takeown /f X:\ /a /r /d Y{Enter} cacls X:\ /e /t /c /g everyone:F{Enter}(Replace X:\ with the correct drive letter for your external disk)
פורסם 2011 ביולי 514 שנים קישרתי לך למדריך של TestDisk.חוץ מזה שכרגע לא עושה רושם שזאת הבעיה.תתחיל ממה שכתבתי בהודעה הקודמת שלי.אם זה עדיין לא עוזר תריץ בדיקה עם כלי האבחון של היצרן.
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר סליחה על הדאבל אבל אני צריך משם קבצים ומה שאמרת לא עזר אני ינסה להצמד בתוכנה למרות שאין לי מושג איךאפשר מדריך יותר ממוקד למרות שכתוב שם את הבעיה שלי אחד לאחד Windows Explorer or Disk Manager displays the first primary partition as raw (unformatted) and Windows prompts: The drive is not formatted, do you want to format it now?[You should never do so without knowing why!]
פורסם 2011 ביולי 514 שנים לפחות לפי מה שהעלית ממנהל הדיסקים זה לא המצב שלך כי מערכת הקבצים קיימת.המדריך שם מאוד ברור וממוקד. הוא פשוט מנחה אותך שלב אחרי שלב. אין ממש איך לטעות. אתה מבצע Analyze רואה אם זוהו מחיצות. בוחר את המחיצה הלא נגישה ובוחר ב-Write. אם זאת הבעיה היא תתוקן, רק שאני לא בטוח שבמקרה שלך זאת הבעיה.יש לך אפשרות לבדוק את הכונן במחשב אחר? תנסה לעלות מהפצת LiveCD כלשהי של Linux ולראות אם דרך שם תוכן הכונן כן נגיש.
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר אז מה הבעיה לפי הchkdsk יש קבצים שם ניראה לי חח Uploaded with ImageShack.us
פורסם 2011 ביולי 514 שנים אתה יכול לנסות את TestDisk אבל אני הייתי מתחיל מבדיקה במערכת אחרת או בעזרת הפצה כלשהי של Linux. אם באחד מהמצבים האלה תוכן הכונן כן נגיש אז הרי שהבעיה היא ככל הנראה בהרשאות האבטחה של מערכת ההפעלה.אם גם באחת מהשיטות האלה תוכן הכונן לא נגיש, הייתי ממשיך ומנסה את TestDisk.
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר ניסיתי כבר על ווינדוס 7 במחשב של אחותי אין לי הפצה של לינוקס באף אחד מהמחשביםוהיית לי התקנה אבל....(היא בדיסק הבעייתי חח)
פורסם 2011 ביולי 514 שנים תוריד LiveCD של כל הפצה שאתה רוצה (Ubuntu, Fedora, OpenSuse וכו') ותבדוק בעזרתה.לדעתי זה שלב מקדים שיש לו חשיבות לפני שישר ניגשים ל-TestDisk. זה גם יעזור לאשר או לשלול אם מדובר בבעיה בהרשאות המערכת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.