עבור לתוכן

למחוק

Featured Replies

פורסם

בטח שצריכים. :) בשני הThinkpadים הפרטיים שלי, המאוורר מת לאחר משהו כמו 3.5 שנות עבודה. :)

אני מצטט את עצמי: "...שפשוט לא צריכים תיקונים כמו אחרים"

הכוונה שלמשל רוב הניידים של שאר החברות לא יהיו כאלה סלחניים כמו הThinkpad של 11010100110

• תגובות 47
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

(אחריי הנפילה למים פירקתי וייבשתי אותו מהר, כל החלקים נשארו תקינים)

מה שבטוח, בסוף נשארו לך שלושה ברגים באורכים שונים שלא היה לך שמץ לאיפה צריך לדחוף אותם...

זה מה שהכי משגע בלנובו; 7 סוגי ברגים, ובלי סימון נורמלי על החורים. גם לטושיבה למשל יש 5 סוגים, אבל יש סימון ליד כל חור וחור. לחברות אחרות כמו אייסר למשל, יש 2 סוגי ברגים וזהו.

פורסם

מה שכן, אצל לנובו יש מדריכי תחזוקה מפורטים, ושם יש סימונים מאוד מדויקים של כל הברגים, כולל סוג ואורך.

פורסם

יש... ליצרן. לא תמיד יש לי הכח/החשק/היכולת להשיג כאלה לכל מחשב.

פורסם

תגיד לי אתה שפוי מה אתה עושה עכשיו לכול הדיון הארוך שפתתה פשוט מוחק לו את המודעה כול הנושא ומשאיר עושה מטומטם וחסר פרטים ..

במקום להיות בן אדם ולרשום את זה כציטוט במודעה אחרונה אתה פשוט עושה חראקירי לכול הדיון :bash: :bash: :s07:

פורסם

אתה רוצה רטאלין? ???

פורסם

גמני רוצה

פורסם

זה מה שהכי משגע בלנובו; 7 סוגי ברגים, ובלי סימון נורמלי על החורים. גם לטושיבה למשל יש 5 סוגים, אבל יש סימון ליד כל חור וחור. לחברות אחרות כמו אייסר למשל, יש 2 סוגי ברגים וזהו.

תיקנת פעם SONY??? אתה מוזמן לנסות

אחרי תיקון 3 מחשבים שונים שלהם מסדרת SZ עם מאווררים תקולים, 7 סוגי ברגים כבר לא כ"כ מאיימים כמו פעם

והמהנדסים של סוני לא התחשבו במי שצריך להחליף מאוורר, כי צריך בשביל זה לפרק את המחשב לגורמים.... ואני מתכוון ממש לגורמים עד אחרון החלקים... הרבה יותר מכל מחשב אחר. יותר קל להחליף להם לוח אם מאשר רק מאוורר.

לא סתם הגנבים בישפאר גו(נ)בים על החלפת מאוורר בדגמים האלה 750 ש"ח... רק 90% מזה גנבה טהורה.... 10% מוצדק

פורסם

פרקתי גם גם כמה סוני, דווקא זכורים לטובה. סימונים ברורים לכל חור. צורת פתיחה מובנת, לא צריך לנחש שמתחת להרד-דיסק יש שני ברגים שמחזיקים את הפאנל שמעל המקלדת שאם לא משחררים אותו אי אפשר לפרק את המסך כדי להגיע לפאנל התחתון שמתחתיו הבטריה של הביוס :bash:

פורסם

אז אולי זה רק בסדרת SZ... אין סימונים ואין כלום, הרבה ברגים חבויים והרבה סוגים, ובעיקר חוסר סדר בפירוק (ועקבתי אחרי המדריך פירוק לטכנאים של סוני)

כנראה שאת הSZ פיתח צוות מהנדסים בַנְגָלִים או משהו כזה

פורסם

אתה רוצה HP הנוצצים החדשים שלא רואים את הברגים ?

הם נשברים כמו כלום, לכמה אנשים המסך התנתק מהמחשב בגלל ברגים בצירים שלא היו סגורים עד הסוף או הצירים עצמם חלשים ונשברים

עכשו במסך איםה שאין ברגים, כי הוא סגור כולו אל "חיצים" מפלסטיק מכל הכיוונים. עד שאתה פותח אותו הקצה של הפלסטיק של המסך חתך לך את הידיים כך שאתה נראה כמו אחריי אימון גיטרה

פורסם

עכשו במסך איםה שאין ברגים, כי הוא סגור כולו אל "חיצים" מפלסטיק מכל הכיוונים. עד שאתה פותח אותו הקצה של הפלסטיק של המסך חתך לך את הידיים כך שאתה נראה כמו אחריי אימון גיטרה

די! וחשבתי שזה פשוט אני אדיוט שכנראה לא פתחתי נכון כמו שהמהנדסים התכוונו שזה יפתח :facepalm:

ושלא לדבר על שנאיים למיניהם שהדרך היחידה לפתוח אותם היא להשתדל לשבור כמה שפחות, או להתייאש ולמצוא את הנקודה הכי קשיחה בסביבה הקרובה ולהפגיש בניהם

במסכים שמתנתקים נתקלתי כבר די הרבה למען האמת.... בעיקר בגלל ברגים שהתרופפו או סדקים בפלסטיק

פורסם

ושלא לדבר על שנאיים למיניהם שהדרך היחידה לפתוח אותם היא להשתדל לשבור כמה שפחות, או להתייאש ולמצוא את הנקודה הכי קשיחה בסביבה הקרובה ולהפגיש בניהם

נקודה כואבת ביותר... השיטה הכי סבירה שמצאתי זה להכניס אותם למלחציים, כשהשפה העליונה שלהם מקבילה לסדק בספק, להדק, ואז לדחוף מברג שטוח ביציאת אחד החוטים ולהמשיך להפריד בעדינות משם. לפעמים כבר בלחיצה הם נפרדים לשני חלקים.
פורסם

באופן כללי - ככל שמחשב נייד קטן יותר הוא קשה יותר לפירוק והחלפה. מבחינת חברות שנתקלתי עד היום - HP די נוחים, טושיבה - סיוט, דל - משתנה בין נוח לכאב ראש, לנובו - קלי קלות (ברובם). זה מה שאני זוכר כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים