עבור לתוכן

למחוק

Featured Replies

פורסם

לא משנה זה לא רלוונטי כבר

• תגובות 47
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואם אתה דואג שיהיה מעט באוויר, כאשר המכסה סגור? מה קורה עם הטמפרטורות במקרה זה?

ואם אתה מבטל את הOC - מה קורה עם הטמפרטורות?

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי איך זה שהוא יהיה מאט באוויר עם המכסה אבל הטמפרטורות בלי ה OC ועם המכסה במצב מאמץ הם מקסימום 79 מעלות ו 80 מעלות בלחץ

פורסם

שואב אבק בפתח יציאת אוויר חם ?

בטח יאסוף מלא אבק לתוך המחשב, אבל זה שיטה שעובדת כדיי להפעיל לפטופ שהמאוורר הפנימי שלו נדפק בלי שיתכבה

פורסם

לא בדקתי איך זה שהוא יהיה מאט באוויר עם המכסה אבל הטמפרטורות בלי ה OC ועם המכסה במצב מאמץ הם מקסימום 79 מעלות ו 80 מעלות בלחץ

אז יש לך הבדל של 4-3 מעלות, כנראה לא קריטי.

לא בטוח שיש פה בכלל בעיה שצריך לפתור.

בכל מקרה OC ללפטופ זה משהו שכדרך הכלל לא מומלץ, תשקול האם בכלל שווה לך להחזיק אותו בOC. כמה הבדל בביצועים אתה מקבל מכל הסיפור?

לפעמים המשחה התרמית שמגיעה עם גוף הקירור של המחשב היא לא משהו, וע"י הסרת גוף הקירור, ניקוי המשחה הישנה, מריחת משחה חדשה איכותית יותר והחזרת גוף הקירור חזרה אפשר להוריד כמה מעלות טובות. כמובן אין שום דרך לדעת במחשב נתון האם תשיג שיפור כלשהו בדרך זו, ותמיד יש סיכון שתדפוק משהו, אם אתה לא זהיר.

שואב אבק בפתח יציאת אוויר חם ?

בטח יאסוף מלא אבק לתוך המחשב, אבל זה שיטה שעובדת כדיי להפעיל לפטופ שהמאוורר הפנימי שלו נדפק בלי שיתכבה

הזוי משהו... :P

בניידים נורמליים (רמז, מתחיל בTh) הדרך להפעיל מחשב נייד שנדפק לו המאוורר היא ללחוץ Esc כשמקבלים את הFan Error. ;D

פורסם
  • מחבר

לא אני לא מתכוון לשיטות שאני אצטרך לחבר שואבי אבק/מאווררים/מכונות כביסה או כל מני מכשירים מוזרים אחרים :kopfpatsch:

אני מחפש או פטנט או פטנט הנדסי בלפטופ

בכל מקרה OC ללפטופ זה משהו שכדרך הכלל לא מומלץ, תשקול האם בכלל שווה לך להחזיק אותו בOC. כמה הבדל בביצועים אתה מקבל מכל הסיפור?

לפעמים המשחה התרמית שמגיעה עם גוף הקירור של המחשב היא לא משהו, וע"י הסרת גוף הקירור, ניקוי המשחה הישנה, מריחת משחה חדשה איכותית יותר והחזרת גוף הקירור חזרה אפשר להוריד כמה מעלות טובות. כמובן אין שום דרך לדעת במחשב נתון האם תשיג שיפור כלשהו בדרך זו, ותמיד יש סיכון שתדפוק משהו, אם אתה לא זהיר.

לא רוצה להתעסק עם פתיחת גוף הקירור של המעבד והחלפת משחה טרמית

זה מפחיד אותי ומצאתי פה כיוון הרבה יותר טוב שגם עובד הרבה יותר טוב ממשחה טרמית.

השיפור מטורףףףף

אני משחק ב FarCry2 על ההגדרות כמעת הכי גבוהות ברזולוציה 1024x768 במקום שאני אשחק בו על ההגדרות הבינוניות וב COD MW 2 אני משחק על ההדגרות הכי גבוהות חלק לגמרי על 1280x720 במקום שאני אשחק בו על ההגדרות הכי נמוכות

פורסם

משטח קירור, עם מאווררים. השקעה של 50₪ ותקבל שיפור גדול יותר. בטח שמעת על זה...

פורסם
  • מחבר

שמעתי אבל אחרי שראיתי שהמשטחים האלה מכוערים ועושים רעש ושבשיטה שמצאתי אני גם בלי רעש וגם בלי משטח מכוער אז התחרטתי על זה

פורסם

לא רוצה להתעסק עם פתיחת גוף הקירור של המעבד והחלפת משחה טרמית

זה מפחיד אותי ומצאתי פה כיוון הרבה יותר טוב שגם עובד הרבה יותר טוב ממשחה טרמית.

אז למה פתחת את הדיון, אם כדבריך כבר מצאת את הכיוון שעובד הרבה יותר טוב? ??? מה אתה מחפש בעצם?

השיפור מטורףףףף

תבדוק קצת את המחשב, נראה לי שהOC גורם למקשים שלך להיתקע. ::)

פורסם

אתה שם את הנייד אל המשטח קירור "סתם" או מאוורר מול מאוורר ?

תנסה לייצר משטח (מקרטון) אם מאוורר טוב ושקט כך שהוא ממוקם בדיוק מול המאוורר של המחשב מלמטה

פורסם
  • מחבר

אז למה פתחת את הדיון, אם כדבריך כבר מצאת את הכיוון שעובד הרבה יותר טוב? ??? מה אתה מחפש בעצם?

תבדוק קצת את המחשב, נראה לי שהOC גורם למקשים שלך להיתקע. ::)

לעשות את זה יותר טוב

אמרתי כבר שעכשיו אני צריך כל פעם להבריג את המכסה עם מברג כשאני יוצא עם הלפטופ ואני רוצה לעשות שיהיה אפשר לחבר אותו בלי להבריג

פורסם

אז אתה לא מחפש רעיונות איך לשפר את הקירור, אלא רעיונות איך לאפשר חיבור וניתוק מהיר של המכסה?

אפשר עם נייר דבק.

אל תטעה ותחשוב שמה שאתה עושה הוא רעיון טוב. כל הרכיבים שלך למעשה חשופים, מה שמאפשר בקלות כניסה של אבק או נוזלים שיהרסו לך את המחשב לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אז אתה לא מחפש רעיונות איך לשפר את הקירור, אלא רעיונות איך לאפשר חיבור וניתוק מהיר של המכסה?

אפשר עם נייר דבק.

אל תטעה ותחשוב שמה שאתה עושה הוא רעיון טוב. כל הרכיבים שלך למעשה חשופים, מה שמאפשר בקלות כניסה של אבק או נוזלים שיהרסו לך את המחשב לחלוטין.

אתה מכליל במשפט שלך את הנוזלים עם האבק

אני לא חושב שאתה באמת מתכוון שאבק יגרום לו נזק

אתה מתכוון רק לנוזלים נכון?

אם כן אז לא יגיעו שום נוזלים

פורסם

לא יגיעו שום נוזלים - famous last words.

אבק מצטבר יכול לגרום נזק ועוד איך.

פורסם

שמעתי אבל אחרי שראיתי שהמשטחים האלה מכוערים ועושים רעש ושבשיטה שמצאתי אני גם בלי רעש וגם בלי משטח מכוער אז התחרטתי על זה

מכוערים? והמדד שלך ליופי זה פאנל תחתון פתוח..? לגבי רעש, זה עניין סובייקטיבי. אני מכיר משטחים שיותר שקטים מהמאוורר של הנייד שלך. בכל מקרה, אם מצאת את השיטה המושלמת, ואתה לא פתוח לשום הצעה.. צר לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים