עבור לתוכן

מה העלות של פתיחת פורום איכותי.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין בפתיחת פורום איכותי.

כמה לדעתכם אמור לעלות לי כל הדבר הזה? (מדובר על שרת אחסון [אין לי מושג לגבי הגודל שאני צריך], דומיין ישראלי, מערכת פורומים כנראה תהיה vbulletin).

פרסום אני לא אצטרך אני יעשה לבד..

נ.ב.

העלות של הVbulletin היא חודשית שנתית? לעד?

פורסם

לפני כמה שנים היה קוד php של פורם מוכן שניתן בחינם...תבדוק אם הוא קיים ואם כן אולי תוכל לחסוך כסף ולקנות רק אחסון ודומיין

פורסם

ממליץ לך להתלבש על תשתית קיימת, ולא לעשות הכל לבד.

יותר מהר, יותר בטוח.

אם אתה מתעקש על לבד, אז דומיין ישראלי יעלה 180 ש"ח לשנתיים בערך, אחסון - אם זה לינוקס יש גם ב-100$ לשנה (יש יותר זולים, אבל תראה אם אתה יכול להתקין שם את הקוד של הפורום)

ואם אתה מדבר על פורום מטורף עם אלפי גולשים האחסון יעלה בסופו של דבר יותר (תדאג למשהו שאתה יכול לגדול איתו)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, האחסון והדומיין פחות חשובים לי, אני לא מבין כמה לשלם על מערכת הVbulletin, ובאיזה תדירות..

אשמח אם תגידו לי תשובה מדוייקת.

תודה!

פורסם

נו באמת

גוגל=>Vbulletin=> תוצאה ראשונה

יש גם דברים זולים יותר ואפילו בחינם שהם טובים

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שלא ביקרתי באתר? אני פשוט לא מצליח למצוא את הקטע שאומר כל כמה זמן משלמים או שזה חד פעמי.

פורסם

המחיר תלוי ברישיון שאתה קונה. האם אתה מעוניין רק בפורום או בשילוב של חבילות תוכן שונות? כל המחירים מפורטים באתר שלהם לפי החבילות שהם מציעים. מבחינת מודל המחיר, vBulletin מציעים רישיון רק לגרסה הנוכחית. ברגע שיוצאת גרסה חדשה ואתה מעוניין לשדרג אליה אתה צריך לשלם (בדרך כלל ללקוחות קיימים מוצעת עלות שדרוג נמוכה מעט מרכישת רישיון חדש של אותה גרסה). כך שאין פרק זמן קבוע שבו אתה צריך לשלם עבור הרישיון, זה בעיקר תלוי בתכיפות שחרור העדכונים ואם אתה בכלל רוצה לשדרג עליהם.

והערת אגב, פורום ופלטפורמות תוכן באופן כללי ניתן להקים בטווח רחב של עלויות (פלטפורה, אירוח ועוד). מה שמבדיל בין פלטפורמה "איכותית" ו"פחות איכותית" הוא לא המחיר ששילמת עבורה אלא התוכן. זה ה"סוד". ברגע שיש לך תוכן "איכותי" שימשוך את הקהל שאתה מבקש למשוך אז לסוג הפלטפורמה יש חשיבות משנית (כמובן אבל שחשוב לבחור בפלטפורמה שמתאימה לסוג התוכן, לדוגמה עבור תוכן שמתאים לפורום צריך לבחור בפורום, עבור תוכן שמתאים לבלוג לבחור בפלטפורמה שמתאימה לבלוג וכו', ושמאפשרת את הפונקציונליות הרצויה לך). כך שממש אין איזו חובה לשלם סכום כזה או אחר כי ההוצאה הכספית לבדה לא תתן לך כלום ולא תבטיח לך "הצלחה". חשוב קודם להגדיר את הצרכים והמטרות שלך ואז לבחור בפלטפורמה המתאימה.

פורסם
  • מחבר

המחיר תלוי ברישיון שאתה קונה. האם אתה מעוניין רק בפורום או בשילוב של חבילות תוכן שונות? כל המחירים מפורטים באתר שלהם לפי החבילות שהם מציעים. מבחינת מודל המחיר, vBulletin מציעים רישיון רק לגרסה הנוכחית. ברגע שיוצאת גרסה חדשה ואתה מעוניין לשדרג אליה אתה צריך לשלם (בדרך כלל ללקוחות קיימים מוצעת עלות שדרוג נמוכה מעט מרכישת רישיון חדש של אותה גרסה). כך שאין פרק זמן קבוע שבו אתה צריך לשלם עבור הרישיון, זה בעיקר תלוי בתכיפות שחרור העדכונים ואם אתה בכלל רוצה לשדרג עליהם.

והערת אגב, פורום ופלטפורמות תוכן באופן כללי ניתן להקים בטווח רחב של עלויות (פלטפורה, אירוח ועוד). מה שמבדיל בין פלטפורמה "איכותית" ו"פחות איכותית" הוא לא המחיר ששילמת עבורה אלא התוכן. זה ה"סוד". ברגע שיש לך תוכן "איכותי" שימשוך את הקהל שאתה מבקש למשוך אז לסוג הפלטפורמה יש חשיבות משנית (כמובן אבל שחשוב לבחור בפלטפורמה שמתאימה לסוג התוכן, לדוגמה עבור תוכן שמתאים לפורום צריך לבחור בפורום, עבור תוכן שמתאים לבלוג לבחור בפלטפורמה שמתאימה לבלוג וכו', ושמאפשרת את הפונקציונליות הרצויה לך). כך שממש אין איזו חובה לשלם סכום כזה או אחר כי ההוצאה הכספית לבדה לא תתן לך כלום ולא תבטיח לך "הצלחה". חשוב קודם להגדיר את הצרכים והמטרות שלך ואז לבחור בפלטפורמה המתאימה.

ברור לי שהתוכן חשוב מאוד, אבל גם הפלטפורמה, פורום עם מערכת של Vbulletin, מראה על רצינות ואיכות רבה יותר מאשר מערכת של PHPBB..

פורסם

ממש לא, אל תטעה לחשוב שאם תשלם X כסף אז בתמורה תשדר Y יוקרה. חלק גדול מהגולשים בכלל לא מודעים ולא מתעניינים בסוג הפלטפורמה שבה הם נמצאים. מבחינתם פורום זה פורום וכל עוד לא חסרה להם בו הפונקציונאליות הדרושה להם כדי לתפקד בסביבה הזאת, הם מרוצים (ותמיד יהיו תלונות ואנשים קטנוניים ולא ממש משנה באיזו פלטפורמה תבחר). לדעתי אתה צריך לבחור דווקא בפלטפורמה מסוימת רק אם:

1. הפונקציונאליות שאתה מחפש קיימת באופן ייחודי רק שם. במקרה כזה שווה לשקול את רכישתה.

2. כמנהל הפלטפורמה אתה כבר מאוד מנוסה ובקיא בה ואין לך את הכוח, הזמן או המשאבים להתחיל ללמוד פלטפורמה חדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים