עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם
טוב יש לי בעיות מוזרות עם המשחק.

כל פעם שאני מפעיל את המשחק הוא עולה במצב "חלון"

התפריט מקרטע כאילו הוא על 5 FPS

VRAM משום מה קפץ מ- 1.5 גיגה בשימוש ל- 2.5 על פי המשחק ואני לא מצליח למצוא דרך להוריד את זה

המשחק רנדומאלית נכנס למסך pause

pop-in נוראי. חסרים לי חלקים מהרחובות ומופיעים רק כשאני כבר מספיק לעבור אותם

and to top that all, ולא הספקתי אפילו להתחיל את המשחק :lol:

אבל, 60-70 FPS קבוע...

הגרסא האחרונה למכונית האוטונימית של גוגל

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
שים לב יותר להוראות שצצות בצד

אם אני לא טועה אלו מקשי Lshift/Lcntrl

כן, תודה.

באמת פספסתי את הקטע הזה.

המשחק גם אצלי לא עובד חלק.

יש הרבה נפילות FPS לא ברורות ומעצבנות.

אני משחק עם ההגדרות ש geforce experience בחר לי.

מקווה מאד שיצאו בקרוב עדכונים שיסדרו את הבעיות הללו.

פורסם

איכזבו עם האונליין.. מחכה לעידכון שיסדר את התקלות האלה..

לגבי הסינגל אין מה לומר, פשוט מדהים. רץ חלק (770GTX 1080p 50-60FPS) הרוב על HIGH, טקסטורות V.HIGH, ועוד כמה על V.HIGH..

פורסם

אני לא חווה אף אחת מהבעיות שאתם חווים...

פורסם
VRAM משום מה קפץ מ- 1.5 גיגה בשימוש ל- 2.5 על פי המשחק ואני לא מצליח למצוא דרך להוריד את זה

מתברר שיש למשחק דליפת זיכרון שמתנקה רק אחרי הפעלה מחדש של המחשב. לא בטוח שזה קשור לבעיה שלי שבציטוט, אבל יכול להיות

http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV/comments/32k9jk/grand_theft_auto_v_pc_release_megathread_1/

פורסם

אם זה גורם לשגיאה של "err_gfx_d3d_init" אז זה קרה לי כבר כמה פעמים ובאמת רק ריסטרט תיקן את זה.

פורסם

קראתי המון בעיות כאן ותלונות על המולטי. בינתים המשחק עובד חלק (1900\High) עם 7950\I5.

לגבי המולטי, גם שם לא הייתה לי בעיה, לפעמים לוקח 20-40 שניות עד שהוא נכנס.. אם אתם רוצים לשחק עם חברים יכול להיות שהסשן שלהם מלא, אז תגידו להם לעשות JOIN עליכם.

היום כבר היה לי משהו ממש מצחיק שאני וחבר עשינו דרייב ביי על הרבה שחקנים אחרים עד שבשלב כלשהו ברחנו מיותר מ 20 מכוניות של משטרה ושחקנים אחרים שרדפו אחרינו, כולל מסוקים ומחסומים =]

חוויה אין ספק.

אם יש משהו אחד שלא ברור לי זה למה על כל המפה יש עיגולים להכנס למרוצים וכל זה, אם אפשר פשוט ללחוץ אסקייפ ולבחור אחד במקום לנסוע עד העיגול.

פורסם

איפה הכי זול לקנות את המשחק ?

פורסם
איפה הכי זול לקנות את המשחק ?

nuuvem, תריץ חיפוש באשכול פרסמו מדריך (הקניה דרך פרוקסי) המחיר הסופי יוצא בסביבות ה115 שקלים.

פורסם

^אתה לא מעודכן כי אתמול כתבתי את זה

אגב בnuuvem עוד מוכרים את הגרסה עם הבונוס ההצעה תקפה לעוד 14 שעות ו25 דקות.
הזמן עדיין לא נגמר אאל"ט וכבר המשחק לא זמין כרגע אצלהם(Indisponível) ולפני יומיים מישהו כבר שאל בלי פרוקסי איפה הכי זול
*לא שמתי לב שהוא ביקש ללא פרוקסי

אם ככה הכי זולים כרגע הם dlgamer עם הקופון(DLG-VJNBKACO) ב46.19$.

פורסם

טוב התחלתי לשחק אתמול, מאז שחזרתי לבית סביבות 17:30 עד שהלכתי לישון 00:30.

מבחינת הגדרות, אני מריץ הכל על VERY HIGH וכל הx16 למיניהם, רק הTEXTURE נמצא בMEDIUM וזה מבאס אותי, זה נראה לי הכי חשוב =\ למישהו יש הצעות? כרגע אני ממלא 1900 MB מתוך ה2000 האפשריים שלי. הכרטיס מסך שלי הוא 670GTX.

התחלתי לשחק בסינגל, כעבור שעתיים כשרק התחלתי להתרגל למשחק כבר חברים משכו אותי לאונליין, ואני עוד הייתי מלא ציפיות לסיים 10% מהמשחק אתמול, נו טוב.

האונליין מלא פוטנציאל, עדיין לא הבנתי איך אפשר להיכנס לאותו שרת יחד עם חברים שלך, זה עבד לי דיי באקראיות (היו פעמים שלא עבד והייתי לבד בשרת) אבל אולי זה יסתדר בהמשך. חייבים להשלים איזה TUTORIAL מעצבן בהתחלה לפני שבאמת אפשר להצטרף ולשחק יחד, אולי זו הייתה הבעיה. בכל מקרה אחרי רמה 5 אפשר לקנות דירה וקניתי את ההכי יקרה כמובן, אך לא הצלחתי להכניס אליה מכוניות. הם חייבות להיות תחת ביטוח? כי אם ככה אני לא יכול לגנוב מכוניות יוקרה מהרחוב ולהכניס אותם, כי אי אפשר לעשות עליהן ביטוח. מה הפואנטה?

הייסטים אפשר רק מרמה 12.

עד אז הכי טוב נראה לי זה לעשות TEAM DEATHMATCH וכאלה, זה מביא אחלה כסף וRP.

פורסם

תגידו האם תוכנת ה-shadowplay של nvidia פוגעת בביצועים של המשחק?

ואם כן עד כמה זה משמעותי?

האם מומלץ לכבות אותה לחלוטין?

עוד שאלה אחת, מה זה

Motion Blur ?

על איזה מצב ממולץ לשים אותו?

פורסם

^ צריך לבדוק את זה במשחק הזה ספציפית אבל מנסיון שלי אין כמעט פגיעה בביצועים (fps בודדים אם בכלל)

OreoCookieh אצלי GeForce experience טען שמומלץ טקסטורות v. High גם עם כרטיס של 2 ג'יגה. בהתחלה היה לי שימוש ככה של 1.5 ג'יגה אבל אז איכשהו קפץ ל 2.5 אז לא יודע בדיוק כמה זה דורש אבל זה רץ אצלי לא רע בכלל (מעבר לתקלות שפירטתי באחת ההודעות הקודמות)

אני אנסה לבדוק היום בערב אולי הפופ-אין הנוראי שיש לי זה בגלל שאין לי מספיק vram ואז אני אשקול להוריד טקסטורות למדיום

אגב בפוסט שקישרתי קודם מרדדיט יש כמה טיפים איזה הגדרות כדאי לכבות שמורידות ביצועים משמעותית למרות שמבחינה גרפית אין כמעט הבדל

שיחקתי אתמול קצת במולטי ולא מובן שם בכלל מי נגד מי. הטוטוריאל לא מסביר מי יודע מה.

אני צריך לעלות כמה רמות למה ההייסטים זה נראה לי השיא של האונליין

פורסם
  • מחבר

הכל שמה בלאגן אחד גדול.. זה היה מתסכל.. היה אחד שכל הזמן בא והרג אותי, ואני חוזר, והוא שוב בא והורג אותי בלי סוף :(

פורסם

אתה יכול להפעיל passive mode או משהו כזה. ככה לא יוכלו להרוג אותך (ואתה לא תוכל להרוג אף אחד גם כן)

עוד משהו שלא מובן לי לגבי האונליין, יש על המפה עיגולים של שחקנים אחרים, למה לפעמים הם מופיעים אצלי כלבנים, לפעמים אדומים ולפעמים אדומים עם מספר עליהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים