פורסם 2015 באפריל 1410 שנים נתקעתי בשלב יחסית מוקדם כאשר לקחתי את המשאית של JB ואני צריך לגרור איזה רכב.נצמדתי אליו גם מקדימה וגם מאחור וזה פשוט לא "נתפס".צריך ללחוץ על איזה כפתור מיוחד או משהו?
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים ^ גם לי כשהוא על Half, שים אותו על ON.כרטיס המסך שלי על 80% שימוש זה פשוט לא הוגן מה ש-NVIDIA עשתה עם הכרטיסים בסדרה הזאת... נערך 2015 באפריל 1410 שנים על-ידי OR2OOO
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים נתקעתי בשלב יחסית מוקדם כאשר לקחתי את המשאית של JB ואני צריך לגרור איזה רכב. נצמדתי אליו גם מקדימה וגם מאחור וזה פשוט לא "נתפס". צריך ללחוץ על איזה כפתור מיוחד או משהו?תנסה אולי NUMPAD 2? אני זוכר שבמשחקים קודמים זה היה המקש שמוריד את הוו.
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים הוא היה על on כשהרגשתי את הלאג. ביטלתי אותו לגמרי. מקסימום אני יפעיל הגבלת FPS דרך הדרייבר או משהו כדי למנוע קריעות
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים טוב יש לי בעיות מוזרות עם המשחק. כל פעם שאני מפעיל את המשחק הוא עולה במצב "חלון" התפריט מקרטע כאילו הוא על 5 FPS VRAM משום מה קפץ מ- 1.5 גיגה בשימוש ל- 2.5 על פי המשחק ואני לא מצליח למצוא דרך להוריד את זה המשחק רנדומאלית נכנס למסך pause pop-in נוראי. חסרים לי חלקים מהרחובות ומופיעים רק כשאני כבר מספיק לעבור אותם and to top that all, ולא הספקתי אפילו להתחיל את המשחק אבל, 60-70 FPS קבוע...
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים אצלי התפריט עובד חלק. מה שכן כל פעם שאני נכנס לשמירה, יש איזה דקה עד שהפריימים מתאפסים על עצמם והופכים להיות יציבים. אני באמת מקווה שזה דברים קטנים שיפתרו עם עדכונים עתידיים.
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים נתקעתי בשלב יחסית מוקדם כאשר לקחתי את המשאית של JB ואני צריך לגרור איזה רכב.נצמדתי אליו גם מקדימה וגם מאחור וזה פשוט לא "נתפס".צריך ללחוץ על איזה כפתור מיוחד או משהו?שים לב יותר להוראות שצצות בצדאם אני לא טועה אלו מקשי Lshift/Lcntrl
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים והאונליין לא פועל... טוען בלי סוף ולפעמים קורס... הגעתי עד לשלב של ה tutorial ומאז זה קורס או טוען בלי הפסקה...
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים האונליין דפוק לגמרי.כל כך קשה להיכנס לסשן עם חברים.כל כך הרבה בעיות.והכי מעצבן זה כשאתה כן מצליח להיכנס ואז יש באג כזה שאתה לא יכול לנהוג ברכב שלך.
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים חשבתי שעשיתי משהו לא בסדר עם הרכב, עכשיו כשאני מבין שזה באג המשחק מתחיל להראות פחות ופחות בשל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.