עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם
There are public GTA 5 channels there for now, as for private dedicated rooms, i asked yesterday for what folks desired the room to be called along with the password, no reply though.

Feel free to post on the Crew board if you want the password for the channel to be crew specific or if you guys even want an HWz channel, thats alright with me, or both, it matters little :P

תקרא לו GTAV HWZONE או משהו בסגנון, סיסמה תן לה מה שבא לך, ותפרסם בCREW אתה בדרגה גבוהה אתה יכול לעשות מה שבא לך בעיקרון :)

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקרא לזה hwzone Crew או משהו וסיסמה תשים משהו רנדומאלי רק תפרסם בפיד של הצוות (ואם יש אפשרות לשים את זה הסטיקי שאחד מבעלי ההרשאות בצוות ישים את הפוסט הזה כסטיקי)

ככה רק מי שבצוות ויש לו גישה לראות את הפיד יוכל לראות את הסיסמה

פורסם

מי שכבר שיחק איך גוף ראשון מרגיש?

פורסם

לא כיף כל כך, ולא מתאים למשחק כזה. (לפי דעתי)

פורסם
  • מחבר

מרגיש ממש ממש נהדר !

פורסם

אני שילבתי קצת וזה נחמד למצבים מסויימים. זה תוספת נחמדה בסך הכל.

גם האפשרות לגעת בחשפניות במידה שהסלקטור לא רואה זו תוספת נחמדה :P

פורסם

זה הדבר שהכי סקרן אותי מאז ששמעתי שאמורה להיות אפשרות כזו..

מקווה שאני כן איהנה מהמצב הזה, בינתיים נשאר לי עוד שעה של הורדה.

פורסם

בוצע היטב אבל לפי דעתי לא מתאים כל כך למשחק

פורסם

Created a passworded channel for the crew in the Clans Area of the Teamspeak called HWzone - Ballers Crew, its password is posted on the Crew Board.

Changing channel name and pass is not an issue its just the first thing that came to mind.

פורסם

מה ההבדל בין הבית ב-400K ל-500K?

פורסם

הנוף והמיקום

פורסם

אחרי שהגעתי לרמה 5 זה כתב שאיזה מישהו צריך להתקשר אלי על מנת שאוכל לקנות את הדירה, מישהו יודע איך גורמים לו להתקשר?

פורסם

בבקשה, תהרגו אותי!

(זה לא הבאג של היוזר)

פורסם

לא הבנתי עדיין את המולטיפלייר

נכנסתי למשחק והוא מתחיל לתת לי משימות..זה לא אמור להיות פתוח כזה שאני עושה מה שבא לי?

פורסם

תסיים את הtutorial ואז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים