עבור לתוכן

צריך שנאי למוצר מארה"ב 110v?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין את זה.

שנים יש לי מוצרים מארצות הברית (ספקי כוח, PS3, ועוד) ואני משתמש בשנאי רגיל שעולה 30 ש"ח מהכל-בו מתחת לבניין כדי לשנות את התקע לשקע של הארץ..

אבל עכשיו אני מגלה שעבור טוחן אשפה חדש ששלחו לי מארצות הברית.. אני צריך שנאי אחר שעובד בעצם כמו ספק כוח.

משהו כזה - http://www.amperel.co.il/categories/20041/?sortby=price_desc&search_text=

יש בזה אמת? אני פשוט לא מבין איך כל מוצר 110v אחר שלי עובד יפה אבל הטוחן אשפה צריך ספק כוח משלו.

תודה מראש!

• תגובות 34
  • צפיות 20.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קנית את ה-PS3 בארה"ב? בכל אופן, יכול להיות שיש לו ספק כוח שמותאם ל- 110-240V. וכך גם לשאר המוצרים.

עריכה:

יש לך בלבול בין מתאם לשנאי:

מתאם - מה שיש לך. בסה"כ שקע שונה.

שנאי - ממיר מתח.

פורסם

חלק גדול מהציוד (ספקים של מחשב נייד, מטענים של טלפון סלולרי / מצלמה דיגיטלית) מראש באים עם תמיכה בכל טווח המתחים - 100 עד 240 וולט. כי אלה דברים שמקובל שרוב האנשים מניידים איתם ברחבי העולם. גם ספקי כוח של מחשבים שולחניים הצטרפו לחבורה בשלב כלשהו.

לעומת זאת, מוצרים שנועדו להיות סטציונריים (רמקולים, מכשירי חשמל ביתיים) לרוב באמת תומכים בתחום מתחים צר יותר, וחייבים שנאי (טרנספורמטור) כדי להפעילם בסביבה שונה.

פורסם
  • מחבר

קנית את ה-PS3 בארה"ב? בכל אופן, יכול להיות שיש לו ספק כוח שמותאם ל- 110-240V. וכך גם לשאר המוצרים.

עריכה:

שנאי - ממיר מתח.

יש לי אינספור מוצרים מארצות הברית שהם יכולים להיות רק 110v.

איך זה יכול להיות שהם כולם עובדים ובדיוק עכשיו, בשביל טוחן האשפה אני צריך שנאי?

פורסם
  • מחבר

חלק גדול מהציוד (ספקים של מחשב נייד, מטענים של טלפון סלולרי / מצלמה דיגיטלית) מראש באים עם תמיכה בכל טווח המתחים - 100 עד 240 וולט. כי אלה דברים שמקובל שרוב האנשים מניידים איתם ברחבי העולם. גם ספקי כוח של מחשבים שולחניים הצטרפו לחבורה בשלב כלשהו.

לעומת זאת, מוצרים שנועדו להיות סטציונריים (רמקולים, מכשירי חשמל ביתיים) לרוב באמת תומכים בתחום מתחים צר יותר, וחייבים שנאי (טרנספורמטור) כדי להפעילם בסביבה שונה.

אבל יש לי רמקולים ורסיבר 110v והם עובדים יפה. וגם קומקום ומיקסר ועוד כל מיני דברים.

פשוט לא נראה לי הגיוני שבדיוק כשאני צריך שמישהו אחר יתקין את המוצר, אז עולה העניין שאני צריך לשלם עוד 800 ש"ח עבור שנאי..

פורסם
  • מחבר

אז אם אני מחשב שכתוב על הטוחן הוא 110v או 120v ו9.5A, משמע הדבר שהוא צורך בין 1045 וואט ל1140 וואט.

לכן, אני צריך שנאי של 1500 וואט שעולה כמעט 600 ש"ח.

אבל יש שניים:

http://www.amperel.co.il/products/167844

http://www.amperel.co.il/products/76498

איזה אחד?

פורסם

באיזה שנאי של 30 שקל אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

באיזה שנאי של 30 שקל אתה משתמש?

F450478.jpg

פורסם

^^

פורסם
  • מחבר

^^

נו בתכלס - אני צריך את השנאי, כן או לא?

אם כן, איזה אחד?

פורסם

אין שום סיכוי שבעולם שהמכשירים שיש לך בבית הם 110V. אחרת הם כבר מזמן היו נשרפים לך.

אתה מוזמן לנסות ולהוכיח שאני טועה ולהעלות תמונה.. זה פשוט לא אפשרי.

פורסם

יש מוצרים שרשום עליהם 110 אבל הם בעצם 110-240

בגלל שהם מיוצרים לשוק האמריקאי אז רשום עליהם 110 אבל היצרן הסיני הכניס שם 110-240 כי הוא לא רוצה לשנות בשביל שיווק למדינות אחרות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הנה מה שאני רוצה.

שמישהו ידקלם את המשפט הזה "Track, על מנת לעשות שימוש בטוחן אשפה, אתה חייב לקנות שנאי בשווי 600 ש"ח".

אני מחכה.

פורסם

המינימום שאתה יכול לעשות זה לרשום את הדגם המדוייק. מעבר לכך- אתה יכול לשלוח מייל ליצרן ולשאול אותו.

פורסם
  • מחבר

המינימום שאתה יכול לעשות זה לרשום את הדגם המדוייק. מעבר לכך- אתה יכול לשלוח מייל ליצרן ולשאול אותו.

InSinkErator Evolution Compact.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים