עבור לתוכן

מה הם הולכים לעשות עם התחבורה הציבורית ה"אנשים הטובים" האלה?

Featured Replies

פורסם

הנהג אמר לי שמיום ראשון מבטלים את קו 1 של דן?!!

• תגובות 37
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשעה טובה כרטיס שתקף לשעה וחצי.

פורסם

הולך להיות שמח.

גם עובדי "דן" וגם נהגי מוניות השירות מתכננים לעשות כל מה שהם יכולים בכדי לפוצץ את הרפורמה הבזיונית הזו.

פורסם

מה הם כבר יכולים לעשות? לא להגיע לעבודה?

פורסם

בשעה טובה כרטיס שתקף לשעה וחצי.

בשעה טובה 20% אנשים משתמשים בזה (נתונים של משרד התחבורה, לדעתי הרבה פחות) והעלו את המחיר ל100% מהאוכלוסיה.

פורסם

מאיפה הנתונים? זה לא מתחיל ב1 ביולי?

הורידו מלא קווים, אנשים יצטרכו להשתמש בזה.

פורסם

מה הם כבר יכולים לעשות? לא להגיע לעבודה?

לטענתם - לשבש את התנועה ולחסום צירים ראשיים, עם האוטובוסים. (ךםך)

פורסם

הרפורמה הזו במקום - וצריך לקחת אותה עוד כמה שלבים קדימה (אבל בהחלט מהווה שיפור לטובה)

זה נכון שיהיה מי שיפגע ממנה - אבל המערכת הנוכחית גרועה מאוד והגיע הזמן לשנותה.

פורסם

אני מציע להפוך את כל נתיבי הנת"צ לנתר"ס (נתיב רכבי ספורט). נמאס מכל הליסינגים והפריוסים המזויינים האלו.

פורסם

אני מציע להפוך את כל נתיבי הנת"צ לנתר"ס (נתיב רכבי ספורט). נמאס מכל הליסינגים והפריוסים המזויינים האלו.

חזרנו לגיל 17? כמה מהר אתה כבר נוסע בעיר?

אם אתה רוצה אז - אני מציע להפוך את כל הערים לערים חסרות רכבים עם מנוע של יותר מ2500. נמאס מכל הילדים האלה שחושבים שהם מגניבים ומזהמים לי את האויר.

בנוגע לאוטובוסים - כמובן שכולם בוכים על זה, תמיד אוהבים לבכות - למה שהנהגים יאהבו משהו שמייעל את המערכת ובאותו הזמן מוריד להם שעות עבודה? חמס! קווים לא יעילים זה משכורת מצויינת לעשרות נהגי אוטובוס!

אם הקווים החדשים יהיו יותר טובים או לא? האמת שאני לא הכי אופטימי אבל אני בהחלט מאמין ששינוי מהותי הוא במקום, המערכת הקיימת מבנתה כמו מגדל של אילתורים עם עליית הדרישה מהתחבורה. בהחלט הגיע הזמן לאיזה 'פינוי בינוי' לתחבורה.

בקשר למחיר- אני אומנם חייל כבר לא מעט זמן אז אני לא ממש מודע למחירים אבל זה ניראה כאילו העלו לא מעט את המחירים העירוניים והורידו לא מעט את המחירים הבינעירוניים. בפועל מעניין יהיה לראות סטטיסטיקה של למי זה מוריד ולמי זה מעלה עלויות ועוד משהו - מישהו הבין האם כרטיס בין אזורי כולל גם נסיעות תוך אזוריות?

פורסם
נמאס מכל הילדים האלה שחושבים שהם מגניבים ומזהמים לי את האויר.

נראה אותך בפקקים עם MX-5...

פורסם

חזרנו לגיל 17? כמה מהר אתה כבר נוסע בעיר?

אם אתה רוצה אז - אני מציע להפוך את כל הערים לערים חסרות רכבים עם מנוע של יותר מ2500. נמאס מכל הילדים האלה שחושבים שהם מגניבים ומזהמים לי את האויר.

יש לך בעיה חמורה של חוש הומור, אבל אם כבר, האוטובוסים שאתה כל כך אוהב בעלי נפח מנוע הרבה יותר גדול מ-2.5 ליטר. ואגב האוויר הזה לא רק שלך ותאמין לי שההוא שנוסע בטרנטה משנות ה-80 בלי ממיר קטליטי מזהם יותר מ-10 רכבי ספורט.

פורסם

אתה מדבר אלי או ל'נולד למות'?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים