עבור לתוכן

הפעלת ספק מחוץ למחשב (ללא חיבור ללוח)

Featured Replies

פורסם

יש לי ספק ג'נרי ממחשב שהתקלקל. בקיצור בניתי מעגל אלקטרוני למגבר הספק שלא כל כך רלוונטי מה ואיך כרגע. מה שכן המעגל עובד על 12 וולט ועם הספק מכובד של 50 וואט! במקום לקנות שנאי מתאים ויקר, חשבתי להשתמש בספק הישן הזה של המחשב. לספק יש מסילה של 12 וולט והוא מסוגל בכיף לתת 50 וואט על המסילה הזו. העניין הוא שאני לא יודע איך להדליק ספק מחוץ למחשב? ז"א ספק שלא מחובר ללוח אם ונדלק בלחיצה על כפתור הדלקת המחשב. אני מניח שבטח מדובר על קיצור שני רגליים במחבר הגדול בעל ה- 2X10 חיבורים, מה שקורה בטח בלחיצה על כפתור ההדלקה במארז שמחובר ללוח אם. העניין הוא שהספק ג'נרי וכמובן שאין עליו מידע באינטרנט.

יש למישהוא ניסיון בכך? זה דבר סטנדרטי וזהה בכל הספקים?

דבר נוסף: לכל מי שנחרד ונזעק מלשמוע את המילה "ספק ג'נרי", תירגעו לא מדובר במחשב! המעגל שבניתי מסוגל לעמוד ביציבות שלו (או יותר נכון באי יציבות ;) ). אז נדלג על השלב של קודם תחליף את הספק.

פורסם
  • מחבר

מישהוא יודע או שאולי אני צריך לפתוח את התרד בפורום אלקטרוניקה?

פורסם

נשמע לכיוון של אלקטרוניקה.

פורסם
  • מחבר

אבל מדובר בספק מחשב רגיל. בכל מקרה אני יחכה עוד קצת ואם אין תשובה אני אעבור לאלקטרוניקה.

פורסם

תקצר את החוט הירוק לאדמה (כל חוט שחור).

פורסם
  • מחבר

אני רוצה את הספק דולק תמיד (ונכבה ע"י ניתוק החשמל) ז"א שאני צריך להלחים ירוק לשחור קבוע נכון? או שהוא נדלק במגע וחייב ניתוק מיידי? ז"א הוא מחכה פרק זמן של כמה מילי שניות ונדלק ואם הוא מרגיש עוד כמה שניות שעדיין הוא מקוצר לאדמה הוא נכבה (בדומה ללחיצה ממושכת על כפתור הדלקה בזמן שהמחשב דולק, ייגרום לכיבוי)?

פורסם
  • מחבר

הקפצה:

סבבה עובד! ידעתי שמישהוא ידע את זה!

תותח LosNir ! תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים