עבור לתוכן

ייעוץ לגבי דפדפן ...

Featured Replies

פורסם

זה בטח חרוש, אבל בכל מקרה אני מרגיש שיאן לי ברירה ..

גם CHROME וגם FIREFOX עושים לי בעיות עם טעינה, פשוט לא עולים, רק אחרי כמה פעמים שביטלתי את היישום דרך Task Manager.. Internet Explorer לא בא בחשבון.

אז אני מחפש דפדפן אולי פחות מוכר, אבל גם טוב .. יש אחד כזה ?

פורסם

אתה יכול לנסות את Opera שהוא מצוין.

אבל לדעתי כדאי לרדת קודם לשורש הבעיה עם הדפדפנים הקיימים.

האם ניסית להפעיל את FF במצב בטוח (של הדפדפן, לא של מערכת ההפעלה)?

האם במקרה מותקן לך במערכת Windows Live ID assistance (או שם דומה, לא זוכר בדיוק).

פורסם

מוזר שהדפדפנים שציינת יוצרים בעייה כמו שציינת, בכול מקרה תנסה את Palemoon יש אותו גם בגרסה ניידת, כך שגם אם במקרה זה תהיה בעייה (מה שאני לא מאמין) תוכל פשוט למחוק אותו...

Palemoon למעשה הוא דפדפן Firefox משופר ויש טוענים שהוא יותר מהיר מ Firefox ב 20% אני נסיתי אותו על מערכת שלי והוא ממש מהיר...

פורסם

במקום להבין את מהות הבעיה שלך אתה מחפש תחליפים? בהצלחה עם זה.

פורסם
  • מחבר

ממש לא,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504080.0

מאחר וקיבלתי את הרושם שאין פתרון חוץ מפרמוט של המערכת שכרגע זה לא רוולנטי, הגעתי למסקנה שאני צריך להחליף דפדפן

אם יש לכם פתרונות להציע אני בשמחה אנסה אותם ..

יש לי Windows Live Essentials מותקן, לא נראה לי שזה מה שהתכוונת אבל ..

פורסם

אחד מהרכיבים (אם אני לא טועה) של WLE הוא ה-Sign in Assitance או משהו בשם דומה שידוע כמשבש את הפעולה של FF (הוא מעין פלאג-אין שלא ממש עובד טוב עם FF).

1. ניסית במצב בטוח (של הדפדפן)?

2. זה קרה כך סתם פתאום או שקדמו לכך פעולות כלשהן?

3. ייתכן שאפילו מדובר בסוג של מזיק (היה לפני די הרבה זמן דיון על תופעה די דומה בפורום). אפשר לנסות לשנות את שם קובץ ההפעלה של FF מ-firefox.exe למשהו אחר ולבדוק אם יש שינוי כלשהו (סביר להניח שלא), וכדאי להריץ בדיקה לאיתור מזיקים רק למען הסדר הטוב (כי אתה אומר שזה קורה גם בכרום).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קודם כל תודה על ההתייחסות.

לא ניסיתי במצב בטוח של הדפדפן, אבל גם אם זה כן יעבוד, לא נראה לי שזה פתרון פשוט להשתמש במצב בטוח לא ?

לא קדמו לכך פעולות ייזומות שאני יכול לחשוב עליהן .. פתאום קרה

הרצתי בדיקת מזיקים די מקיפה (Anti virus, spyware, adware, registry ...)

אני אנסה לשנות את השם של הקובץ .. נראה

פורסם

לא ניסיתי במצב בטוח של הדפדפן, אבל גם אם זה כן יעבוד, לא נראה לי שזה פתרון פשוט להשתמש במצב בטוח לא ?

אם זה יעבוד אז זה מעיד על בעיה באחת ההרחבות, פלאגינים או סרגל כלים. לעבוד במצב בטוח זה לא פתרון ולא לשם כך הוא מיועד, אבל זה יכול לעזור לאתר את הגורם לבעיה.

אתה אומר שזה קורה גם בכרום. קורה בדיוק אותו דבר?

פורסם
  • מחבר

דומה מאוד, לפעמים הוא פשוט לא עולה וכדי לגרום לו שוב להעלות אני צריך להכנס למנהל המשימות ולבטל את היישום שרץ ברקע

וזה תהליך שיכול לחזור על עצמו בין 1-20 פעמים עד שהתוכנה באמת עולה .. כן זה די זהה למה שקורה עם פיירפוקס

פורסם

תריץ CCLEANER ותנקה היסטוריית גלישה מיותרת. זה יכול לשפר לך את המהירות משמעותית.

תריץ גם בדיקה מקיפה נגד ספייוורים (היום יש יותר דגש על ספייוורים ופחות על וירוסים)

פורסם
  • מחבר

תריץ CCLEANER ותנקה היסטוריית גלישה מיותרת. זה יכול לשפר לך את המהירות משמעותית.

תריץ גם בדיקה מקיפה נגד ספייוורים (היום יש יותר דגש על ספייוורים ופחות על וירוסים)

כבר עשיתי את אלו, מחקתי את ה WLE הזה .. נראה אם זה יעזור

פורסם

ניסית את אופרה? לפחות כדי לבדוק אם זה קורה גם שם?

ניסית להפעיל במצב בטוח?

פורסם
  • מחבר

ניסית את אופרה? לפחות כדי לבדוק אם זה קורה גם שם?

ניסית להפעיל במצב בטוח?

ניסיתי עכשיו כמה פעמים לפתוח אותו במצב בטוח, והוא עלה .. אני לא יכול לומר בוודאות שזה 100% יעלה גם בעתיד

כי באותה מידה הוא יכל לעלות גם בלי מצב בטוח כמה פעמים ברצף, ואז פתאום להפסיק .. ניסיתי איזה 10 פעמים בטווחי זמן שונים

והוא כן עלה .. אז נלך על זה שזה עזר, זה אומר משהו ?

פורסם

זה אומר שיש תוסף (פלאגין), הרחבה, סרגל כלים או כל גורם אחר שמפריע לדפדפן לעלות.

מצאת במקרה את ה-Windows live ID assistance והסרת אוותו?

בתור התחלה כדאי ליצור פרופיל נקי. אתה יכול לעשות זאת על-ידי כתיבת firefox -profilemanager בשורת ה-Run. לאחר מכן תיצור פשוט פרופיל חדש ו"נקי" (בתיקייה נפרדת מהפרופיל הנוכחי שלך, המיקום שלה לא כל כך משנה) ותבדוק אם משהו השתנה.

פורסם

לפי התיאור, נשמע שהפלאגין הבעייתי הוא מהסוג שמתקין את עצמו גלובאלית במערכת (כמו שעושים פלאש, ג'אווה וכדומה), כלומר לא סביר שפרופיל חדש יועיל פה.

במקום זה, כניסה להגדרות התוספים וביטול כל תוסף שאין בו צורך או שאתה לא יודע מה הוא עושה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים