פורסם 2011 ביוני 3014 שנים אני הזמנתי עכשיו SSD חדש בנפח 256 גיגהשתף אותנו קצת...איזה דגם ?באיזה מחיר ?איפה קנית ?תהייה בן אדם...
פורסם 2011 ביולי 114 שנים הבעיה בRAID של SSD באופן כללי ושל RAID 0 באופן ספציפי כרגע כדוגמא לביצועים, שאין אפשרות לTRIM.מה שאומר שהמעט ביצועים שתקבל מהRAID ביחס לSSD יחיד שגודלו כפול יאבד מיעילותו עם הזמן.ואולי בהמשך יהיה איטי בהשוואה לSSD יחיד שכן יש לו TRIM.זה מה שקראתי לגבי זה.לא יודע עד כמה זה נכון.בכל מקרה דבר חשוב לשים אליו לב ולבדוק כששוקלים מערך SSD.
פורסם 2011 ביולי 214 שנים עכשיו שיש לי שני כונני SSD רואים שלמרות שיש הבדלים עצומים במבחניםורטקס 2 מקבל חצי מהתוצאה של crucial, הרי שעושה רושם שביום יום אין הבדל גדול בין השנייםשניהם מעלים את חלונות 7 מהר ושניהם מגיבים יפהעושה רושם שהמבחנים בודקים דברים שאולי נכונים לגבי כוננים גדולים ורגילים אבל כנראה פחות משפיעים על עבודה בכונני SSD קטני נפח.זו המסקנה שלי.
פורסם 2011 ביולי 214 שנים גגגררררר........ (אני מגרגר על ה ssd שלך).........נראה אולי שהמחיר שלהם יהיה יותר שפוי...
פורסם 2011 ביולי 214 שנים הבעיה בRAID של SSD באופן כללי ושל RAID 0 באופן ספציפי כרגע כדוגמא לביצועים, שאין אפשרות לTRIM.מה שאומר שהמעט ביצועים שתקבל מהRAID ביחס לSSD יחיד שגודלו כפול יאבד מיעילותו עם הזמן.ואולי בהמשך יהיה איטי בהשוואה לSSD יחיד שכן יש לו TRIM.תודה על ההערה במקום ART TATUM.אתה מתכוון שהעדר תמיכה ב TRIM היא בעייה ספציפית של מערכי RAID0,או RAID בכלל, או השילוב של SSD במערכי RAID?האם זו בעית חומרה או תוכנה ?אשמח מאוד לקבל קישור/ים למאמרים בנושא.
פורסם 2011 ביולי 214 שנים לא ברור לי בדיוק מה הסיפור.מה שאני כמעט בטוח בו (שמשתמע ממה שקראתי) זה שהדריוור של בקרי אינטל לוינדוס לא תומך בTRIM ל SSD RAID.בעבר הוא גם לא תמך בTRIM כשיש מהערך RAID של HDD, ובגרסאות החדשות הכניסו תמיכה בTRIM כשיש RAID במערכת, אבל לא בRAID של SSD.נתקלתי במידע שמעלה אפשרות שחברות מסוימות עובדות על בקרים עם תמיכה בTRIP לSSD RAID, ואולי כבר קיימים כאלו בקרים.כמובן שבקרים יעודיים מהסוג הזה הם ממש לא זולים.
פורסם 2011 ביולי 214 שנים גגגררררר........ (אני מגרגר על ה ssd שלך).........נראה אולי שהמחיר שלהם יהיה יותר שפוי...ה-crucial 256 גיגה עלה לי כ-2,100 ש"חבלי להתייחס למחיר המופקע, הבעיה שברגע שקונים SSD קטן הוא נסתם מהר מאוד וכבר אי אפשר לחזור לאחור.
פורסם 2011 ביולי 214 שנים נקווה שמהר מאוד ירדו המחירים וזה יהיה יותר זמין למי שלא רוצה או יכול לשלם כזה מחיר..... כשיהיה 256 גיגה ב 1000 שקל אז אני אקנה...עד אז... נמשיך לזחול עם ה hdd הרגיל שלי...
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר החלטתי ללכת על Crucial 64GB M4 בסוף.כמה שאלות:1. איזה פורמט לשים בכונן, FAT32 או NTFS?2. האם למארז שברשותי אוכל להתקין בלי בעיות את כונן ה-2.5'?3. יש דברים אחרים שאני צריך לדעת לפני שאני מתקין אותו במחשב ומתקין עליו OS (כלומר הגדרות למיניהם ב-BIOS)?תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.