עבור לתוכן

חוות דעת על מספר ספקים

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם,

ספקים זה תחום די חלש אצלי אז אני אשמח לחוות דעת על הספקים הבאים בתחום של 550-650. הם אמורים לתמוך ב-OC של 2500K וכרטיס מסך GTX570 באופן כללי. רעש פחות משנה, איכות זה מה שמשנה לי.

HEC Cougar 550Watt Power Supply Model COUGAR-550CM

HEC Win 600Watt Power Supply Model WIN+600

Enermax NAXN 550W Active PFC PSU ENR-102 - איך האח הגדול שלו הגרסא 600 FPS 80? שווה לחצות את ה-400 ש"ח בשבילו?

CoolerMaster GX 650W PSU RS-650-ACAA-E3

Thermaltake TR2 RX 550W MODULAR W0134RE

Antec Neo Eco 620C 620W 80+ power supply - יקר יותר, רק אם הוא באמת איכותי ביותר, שווה לחצות את ה-400 בשבילו?

אני יודע שיש ספקים נוספים שלא כללתי כגון ה-FSP 550 או ה-Antec TruePowerTrio שאני יודע שהם ספקים מצויינים. בכוונה לקחתי ספקים מפנדה.

תודה לכולם (:

פורסם
  • מחבר

לא שכחתי כלום,

כמו שאמרתי לקחתי רק ספקים מפנדה ובמבחר של פנדה לא היה סיסוניק שעומד בדרישות של 550-650 עם תג מחיר שפוי.

פורסם

אם יש לך כל כך הרבה כסף להשקיע במערכת מבוססת 2500K וGTX570 אל תזניח את ספק הכח

הANTEC 620W יהווה בחירה טובה

פורסם

ה-antec 620. לשאר אין מספיק A במסילות 12V בשביל כרטיס כ"כ חזק, OC וטווח ביטחון.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה!

בהנחה שאני קופץ בחזרה ל-RSM ומכניס למשוואה את ה-FSP 550/650 ואת ה-ANTEC TPT 550/650? עדיין ה-620 ECO הכי משתלם?

פורסם

מ-RSM הייתי לוקח או את האנטק הנ"ל או win+ 700W של hec

פורסם
  • מחבר

מה רע ב-FSPים? ממה שאני הבנתי הם אמורים לעלות על ה-TPT?..

פורסם

לא 'רע' אבל לא מספק מספיק אמפר ל-12V ולא מוגדר 80+ (אומרים ש-78 אבל לספקים אחרים יש אפילו מעל 80% יעילות)

פשוט משתלם פחות מהאנטק נגיד

פורסם
  • מחבר

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2449 - חמישים ושלוש אמפר במסילת 12V וכן 80+ (SILVER CERTIFIED) לעומת ה-ANTEC 650W שבא עם 40A ו-BRONZE CERTIFIED?

יכול להיות שאני טועה וסליחה אם השאלות שלי מטומטמות, באמת שאני פשוט מנסה להבין טוב יותר.

ד"א, עוד שאלה הפעם בקשר למארזים (מעדיף מאשר לפתוח נושא חדש).

אני חושב שהבאנדל של CMII 690 יחד עם FSP650 הוא מצויין, אבל לא כל כך בא לי על ה-CM690II מאחר שיש לי כבר אחד ובא לי לשנות מראה. מאותה סיבה אני מעדיף גם לא לקחת את ה-אנטק 300 שגם נראה באופן יחסית אותו דבר.

השאלה שלי - איך ה-CM STORM SCOUT וה-ThermalTake M5 (בלי החלון)? יותר מבחינת קירור ופחות מבחינת רעש.

פורסם

לגבי הספק - אתה צודק. זה דגם חדש יותר עם אותו שם. לקודם בכלל לא היה נתון ה-A והנצילות הייתה 78%.

אם הוא קיבל silver אז הנצילות שלו גבוהה. צריך רק לקרוא ביקורות ולראות שהוא עומד ביעדים.

את המארזים של thermaltake לרוב אני לא אוהב, הם די מצועצעים וכוללים הרבה פלסטיק שלא תמיד מרגיש איכותי.

ה-storm scout מארז טוב אך מעט קטן וצפוף, יתקשה להכיל כרטיסי מסך ארוכים במיוחד. תבדוק את המארזים של lancool.

פורסם
  • מחבר

אעשה זאת ואגיב פה - תודה רבה גיל (:

פורסם
  • מחבר

אני מוכרח להודות שה-LANCOOL PC-K57 נראה פשוט מדהים, הוא גם בא עם 2 מאוררים, אפשרות להוסיף עוד מאורר אחד מקדימה, אחד מלמעלה ועוד 2 מהצד, עם פילטרים נגד אבק וסידור כבלים מצויין. ראיתי 2 REVIEW שלו ובשניהם הוא קיבל ציון ממש גבוה.

מה אתם אומרים? (המחיר שלו ממש בתחום הסביר, באזור ה-400).

פורסם

מארז מעולה, שקט ומתוכנן היטב. כבונוס כולל כניסת USB3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים