עבור לתוכן

"פיראטיות" - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

או את פורטל2 מראש כדי לדעת שהוא קצר מדי ל50 דולר.

אל תשכח שהוא לא קצר מדי בשביל הורדה פיראטית !

הדיון הזה הוא מעגל שלא יישבר לעולם !

כל מי שדיבר עם המחירים הזולים - אז נו באמת !?! לא תמצא משחק איכותי שביום ההשקה שלו עולה 20-30 ש"ח.

אבל כן תמצא אותו לפני (או ביום) ההשקה בחינם ! וכן זה יותר זול מה"באגים" שיש בהתחלה (אני כמעט ולא נתקל במשחקים עם באגים, אולי פה ושם)

חבל שחברות מוצאיות כל כך הרבה כסף עם DRM ופתרונות נגד פריצות כאלה ואחרות במקום להשקיע אותו על איך נעודד אנשים לקנות מאיתנו.

• תגובות 102
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

portal 2 לא קצר מידי ושווה את ה 50$. חוץ מזה VALVE הודיעו שבקרוב הם יוציאו תוכן נוסף וכמובן שאחריו יבוא עוד (ובחינם).

הרבה אנשים מורידים לבדוק ואז קונים, להגיד ש 90% לא עושים את זה זה לא נכון.

הסיבה היחידה שאני מוריד זה בשביל לבדוק, להגיד שרוב המשחקים שאני מוריד שווים קניה? לא, בודדים מאוד שווים 50$ ולא הרבה שווים 20$. רובם לא שווים יותר מ RENT/BORROW (אפשרויות שלא כל כך קיימות במחשב, במיוחד לא בארץ).

פורסם

מעקב - זה הולך להיות ארוך

פורסם

portal 2 לא קצר מידי ושווה את ה 50$.

אני לא מסכים איתך. לכל אחד יש הגדרה שונה של קצר או לא כנראה. לטעמי, הוא קצר ולא שווה את ה-50$. כשהוא יהיה בהנחה אני ארכוש את המשחק בשביל לשחק CO OP עם החברים. אבל 50$ לא שווים את זה לטעמי. המשחק טוב, אפילו מצוין. אבל פשוט לא שווה את הכסף לדעתי.

פורסם

חבר'ה חבר'ה לא מדובר פה על 50 ש"ח

מדובר על 50 $ ואף משחק , אפילו לא GOD OF WAR 3 שבאמת אבל באמת הנאה טהורה לא שווה 50 $ !!!!!!!!

גם לא AC 1+2 ביחד !

פורסם

אני לא מסכים איתך. לכל אחד יש הגדרה שונה של קצר או לא כנראה. לטעמי, הוא קצר ולא שווה את ה-50$. כשהוא יהיה בהנחה אני ארכוש את המשחק בשביל לשחק CO OP עם החברים. אבל 50$ לא שווים את זה לטעמי. המשחק טוב, אפילו מצוין. אבל פשוט לא שווה את הכסף לדעתי.

אז תחכה כמה חודשים עד שהמחיר ירד, או שתזמין אותו מחו"ל בחצי מהמחיר.

פורסם

אני לא מבין מה זה משנה אם משחק A שווה סכום מסויים או לא.

אם יש הצדקה מוסרית ל "קניין רוחני" זכותם לדרוש כל מחיר שיראה להם. אם אין אז אפילו אם הוא עולה שקל זה עדיין בסדר להוריד.

פורסם

אפשר לפתור את הפיראטיות בדרך יפה

לקחת מכס קניין רוחני מכל אחד

כל המשחקים סרטים סדרות יהיו חופשיים לכל דורש באינטרנט

הכסף יחולק לחברות לפי לייקים או ניקוד שהלקוחות נתנו להם

פורסם

digitalseeker הטיעון באשר לפורטל 2 בא להתמודד עם הפיראטים למחצה,אלה שמורידים ואחרי זה קונים. סה"כ טענתי מנסיוני האישי וראיתי שהיו שהסכימו אותי שזה קונספט בעיתי. אם יש אנשים כמו HUGEMOUTH שיש להם את האינטגרטי והמשמעת העצמית לקנות משחק שהם שיחקו(גם נגיד כזה שאין לו מולטיפלייר בכלל ואין שום סיבה לקנות אותו אם סיימת) כל הכבוד להם,אני ראיתי שאני לא עומד בנסיון ונראה לי שאני לא היחיד.

וכן יש יתרונות ברורים כגיימר להיות פיראט.ברור שכיף יותר שיש לך 100 או 50 משחקים הכי חדשים שסיימת החודש ובחינם יותר טוב מכל אלטרנטיבה שעולה כסף.גם לשלם על זה 20 שקל זה 20 שקל שיכולת לקנות בהם מנה שווארמה.כן זה יותר כיף לקבל את כל המשחקים בחינם.על זה אין ויכוח.הדיון הזה הוא מעגל כי מבחינה מוסרית הפיראטים לא חושבים שליוצרי המשחקים מגיע לראות שקל.הם לא מוכנים לשלם,נקודה. כל עוד יש פרצה בגדר הם יעברו בה ויאשימו את האנשים שבנו את הגדר,וגם יתלוננו למה בונים גדרות תיל מכוערות כל כך מסביב לפרדסים שזה הורס לכולם את הנוף.

הבהרת פורטל: כשאמרתי שהוא לא עולה 50 דולר לא התכוונתי לזה במובן של להוריד פרוץ אלא לחכות טיפה שירד לו המחיר ואז לקנות, ובדרך כלל הוא יורד אצל וואלב. :xyxthumbs:

פורסם

10$ משחק זה יהיה מצויין

רק בעיה אחרת - הרבה ילדים אין כרטיסי אשראי והורים שלא מוכנים לשלם דרך האנטרנט ובטח שלא לתת לילד שלהם שליטה עליו.

אז הם מעדיפים להוריד וכמה שיותר, ובכלל ילדים לא איכפת יותר מידי כל עוד אפשר להשיג חינם.. כסף פחות מדבר בעולם שלהם.

פורסם

אפשר לפתור את הפיראטיות בדרך יפה

לקחת מכס קניין רוחני מכל אחד

כל המשחקים סרטים סדרות יהיו חופשיים לכל דורש באינטרנט

הכסף יחולק לחברות לפי לייקים או ניקוד שהלקוחות נתנו להם

לשדוד את כולם ולחלק לפי החלטות של איזו וועדה?

פורסם

המדיה הדיגיטלית שינתה מזמן את העולם - אין מה להאשים ילדים , לא חסר מבוגרים שמורידים שירים וסרטים לצורך העניין.

מכירים את המשפט "רשע וטוב לו, צדיק ורע לו" ?

אז זה ממש ככה , אם אתה קונה משחקים ולא מוריד - אז או שתקנה את זה יקר (במיוחד במדינתו הממש אבל ממש זולה שקוטג' עולה יותר מדלק, וזה לא כי הדלק זול !)

אני חושב שזה קצת, טיפטיפה , ממש טיפ-טיפונת אירוני שמי שמוריד מקבל את המשחק גם בחינם וגם ממש מהר, לפעמים לפני כולם :yelclap:

ואלה שמשלמים, או צריכים לחכות שהמחיר ירד למחיר קצת (ודגש על קצת) שפוי יותר , או לחכות למבצעים (בזמן שזה שהוריד בחינם כבר סיים את המשחקים שבמבצע פעמיים).

ובנוסף לזה שהם מחכים, הם גם משלמים !

פורסם

תפסיקו להגזים, משחק חדש ביום שהוא יוצא עולה 170-200 שקל.

GOW OF WAR 3 הוא בערך 9-10 שעות, זה 20 שקל לשעה. נכון שזה הרבה יותר ממה שמשלים לשעה של סרט אבל ה גם הרבה יותר מהנה מסרט, הרבה יותר נוח (הכסאות בקולנועים בארץ שוברים תתחת) וגם אתה בוחר כמה אתה רוצה לשבת כל פעם ויכול להפסיק מתי שאתה רוצה.

חוץ מזה תמיד אפשר לשחק פעמיים, אני מסיים את PORTAL 2 בפעם השניה, שיחקתי גם ברוב ה CO OP פעמיים ואין לי בעיה לשחק שוב כי בכל זאת יש שם שלבים שלא זוכרים מה צריך לעשות. אני גם הולך לשחק בו שוב עם קומנטרי ולשחק בתוכן הנוסף שיצא, עד עכשיו ישבתי עליו 22 שעות.

SKYRIM יהיה בין 30 שעות ל 300 שעות (בהתאם לכמה רוצים להיכנס עמוק למשחק), זה 6 שקל לשעה אם אתם ממהרים לסיים את המשחק. אותו דבר על THE WITCHER 2 למרות הבעיות הרבות שיש בו והבחירות עיצוב המוזרות של CDP.

מסכים שבשנה אין כל כך הרבה משחקים כאלה (השנה למשל היה דיי שקט ולא יצאו עד עכשיו הרבה משחקי DAY 1) אבל כשיוצא כזה הוא בדרך כלל שווה כל שקל.

להגיד שהייתי קונה את FEAR 3? לא, למרות שאומרים שהוא לא רע החברה עשתה חצי עבודה. המשחק לא תומך במסכים מרובעים ויש לי מסך ישן מרובע שאני לא הולך לשדרג כי אז אני צריך גם כרטיס מסך חדש, לא מתאים לי עכשיו וגם אני לא רוצה לתמוך בחברות שעושות חצי עבודה. חברות שעבדו קשה והוציאו מוצר שעובד, מהנה וניראה טוב מגיע להן לזכות ליחס טוב גם מצד הקונים.

זה כמו שבארה"ב משלמים על HBO ו SHOWTIME, נכון שיש סדרות בהרבה ערוצים אחרים שרובם גם ערוצי בסיס אבל בדרך כלל זה לא אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

portal 2 לא קצר מידי ושווה את ה 50$. חוץ מזה VALVE הודיעו שבקרוב הם יוציאו תוכן נוסף וכמובן שאחריו יבוא עוד (ובחינם).

הרבה אנשים מורידים לבדוק ואז קונים, להגיד ש 90% לא עושים את זה זה לא נכון.

הסיבה היחידה שאני מוריד זה בשביל לבדוק, להגיד שרוב המשחקים שאני מוריד שווים קניה? לא, בודדים מאוד שווים 50$ ולא הרבה שווים 20$. רובם לא שווים יותר מ RENT/BORROW (אפשרויות שלא כל כך קיימות במחשב, במיוחד לא בארץ).

ואני בטוח שבאלה שלדעתך הם שווים, היית יכול להבחין גם בלי "לבדוק" אותם לפני קנייה.

אישית אני יודע שאם אני אתפתה להוריד את המשחק כדי לבדוק אותו, סביר להניח שאני לא אקנה אותו, שוב אלא אם כן יהיה לי איזשהי

הצדקה כמו MULTIPLAYER מעולה. ואני לא איזה בן אדם נבזה, רע-לב .. כבר יש לך את המוצר על המחשב בחינם, למחוק ואז להשיג את אותו מוצר

בשביל כסף (הרבה כסף יחסית), כבר אומר .. פעם הבאה ... אם לא 90% אז הרוב בטוח, ויכול מאוד להיות שאתה ספציפית לא נמנה כאחד מהם

פורסם

לשדוד את כולם ולחלק לפי החלטות של איזו וועדה?

למה לשדוד נראה לי שהם יגיעו להכנסות בדרך הזאת הרבה יותר מהיום או מבעבר

לפי הניקוד של הלקוחות יתנו החלק מהכסף שנאגר מכנס קניין רוחני יוחלק בהתאם אליו

אין צורך בועידה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים