עבור לתוכן

Saints Row: The Third - עוד לא פתחו דיון על זה?

Featured Replies

פורסם

איזה משחק כיפי :xyxthumbs: = משחק ענק.

והמשחק לא כזה קל להרצה..(ונראה לא בגלל מנוע הגרפיקה :silly: )/

פורסם

מטופש - מאוד - אבל מתחת להררי הטיפשות המכוונת (והמוגזמת לא פעם) מסתתר משחק שנותן לך מלא מה לעשות ולשם שינוי גם להנות מעשייתו.

אהבתי.

פורסם

לפי מה שהבנתי אז במשחק הזה אין את בעיות הביצועים המחפירות שהיו בקודם (למרות הכל עדיין הצלחתי להנות ממנו מאוד) כך שנראה לי שזו תהייה חוויה מתקנת :)

למה אין אותו בסטים? שמעתי שזה בגלל הסכם (לכאורה) עם הד-ארצי אאל"ט אבל למה פתאום? הרי SR2 היה זמין...

פורסם

המלצתי על המשחק בסטיקי אחד המשחקים המצחיקים שיצאו בזמן האחרון ROCKSTAR GAMES צריכים ללמוד קצת מהם .

אהבתי מאוד את המשימה האחרונה איך שהם שמו את השיר "Bonnie tyler- i need a hero" עשה את המשחק שאפו למפתחים!!!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישהו פה משחק במשחק עם כרטיס גרפי בסדר גודל של GTX570 (כלומר GTX580 /6970 או 6950 ...), רציתי לדעת אם יש לי צוואר בקבוק

או שהאופטימיציה של המשחק לא משהו

אני משחק על הכל ULTRA DX11 על רזולוציה 1920x1200 עם ה 570 שלי ומעבד E8400 ,ובמצבים מסויים במשחק אני מקבל נפילות של FPS נמוך לכ-30 ואף לפעמיים ל 25

רציתי לדעת אם זה משהו לא חריג כלומר גם אצלכם זה ככה או שרק אצלי כלומר יש לי צוואר בקבוק?

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישחק מצוין

מאוד כיפי , אפשר לבלת שעות רק בלתת מכות לעוברי אורח.

אבל אצלי הוא לא רץ משהו(מפרט בצד)

אם מישחקים אחרים רצים לי סבבה על ההגדות הכי נמוכות, המישחק הזה על ההגדרות הכי נמוכות רץ לא משהו בכלל אבל שחיק.

15-7 פרימים לשניה.

כנופיות שלא היו ב IV יש פה, המון דברים שהיו חסרים לי בIV יש כאן.

הדבר היחידי שמציק לי, זה שקשה מאוד לירות במישהו שאתה נוהג(אתה לא יכול להרוג את הנהג אלא רק לשרוף את האוטו.

פורסם
  • מחבר

לא רוצה להשמע פסימי אבל אתה צריך להודות לזה שמשחקים מתאפשרים לעלות ולא נחסמים עם החומרה במחשב שלך :-X

שלא תבין לא נכון כן... אבל "7-15" פריימים לשניה תחת ההגדרות הנמוכות ביותר לא נשמע כמו חוייה כייפית.

פורסם

כן, אבל המולטי של MW2 מחזיק יפה על 1024×768

עם 30+- פריים לשניה בלי קפיאות.

עם מסך 19' מרובע.

למישהו עוד כאן יש בעיות עם הטקטורות?

פנים נראות עם כמה צבעים(רק של השחקן הראשי)

ובנוסף, האם יצאו עידכונים למישחק?

פורסם

משחק מצויין, בעשר שעות המשחק הראשונות עברתי רק 10 אחוז מהמשחק, עד כדי כך כיף לשוטט ברחובות ולנהל קרבות הזויים :cool2:

ותפסיקו בבקשה להשוות אותו לGTA, זה כמו להשוות COD לBF.

אני חייב לציין רק שההתחלה הייתה מדהימה (מבחינת סרטוני מעבר) אבל בהמשך המשחק הייתה ירידה מסויימת-

ספויילר

אחרי שהורגים את פיליפ יש משימות מאנג'ל זימוס וקינזי שחלקן ממש מגניבות והייתי מצפה לכניסה עם סרטון מעבר למשימה, ממש רציתי לראות את אנג'ל מכניס את הנמר לאוטו או מלביש את החליפה ושוך עליה חומר בערה.

ובכל זאת מדובר במשחק מדהים שרוב הזמן נותן את ההרגשה שהמפתחים עשו את המשחק כדי שתהנה ולא כדי להכניס כסף לכיסים.

פורסם

מישחק מצוין

רק אצלי יש בעיה שהפנים של הדמות הראשית הם ירוקים או אפורים מוזרים כאלו?

קשור לזה שיש לי מפרט חלש?

יצאו עידכונים?

פורסם

מישחק מצוין

רק אצלי יש בעיה שהפנים של הדמות הראשית הם ירוקים או אפורים מוזרים כאלו?

קשור לזה שיש לי מפרט חלש?

יצאו עידכונים?

אני יודע שהיו בעיות עם כרטיסי המסך וכן היו צריכים לצאת עדכונים, אני לא יודע אם יצאו =\

לי אין את בעיית הפנים הזאת, הבעיה היחידה שיש לי היא נפילת FPS בנסיעה מהירה לא משנה על איזה הגדרות אני משחק...

אני חושב שתופעות לוואי כאלה כמו אצלך זה רמז ברור לכך שאתה צריך לשדרג את חומרתך :xyxthumbs:

פורסם

אני לא חושב כמוך

לפני כמה זמן הלכתי עם הדמות בצל ופתאום הפנים שלה נראו בגוון עור רגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים