עבור לתוכן

Saints Row: The Third - עוד לא פתחו דיון על זה?

Featured Replies

פורסם

משחק קומדיה רציני xD ;D :lol: :lol:

פורסם

וואי גדול! :yelclap:

פורסם

OMG

על ההתחלה מסובב אותה ונותן לה בוקס ישר בעסק

NICEEEEEEEEEEE

פורסם

ענק חחחחחחחחחח

פורסם

גאוני!

כמה גראס צריך לעשן כדי לחשוב על רעיונות הזויים כאלה :hat:

Human Cannonball - איך לא חשבו על זה קודם!?

פורסם

נראה (ומשוחק) אדיר...רק חבל שרואים כבר עכשיו בבירור שהחומרה (של אחת מהקונסולות, יש להניח) לא עומדת בכל האקשן והכאוס שהולך שם..זו הייתה גם הבעיה העיקרית ב-SR2.

נשאר רק לקוות שהפעם נזכה לגירסת PC שחיקה, בניגוד ל-SR2 שהיה פשוט בדיחה ממש גרועה..המפתחים טענו שהפעם הם מפתחים גירסה ייעודית למחשב האישי (ולא עושים פורט), אבל אחרי SR2 אני יתקשה להאמין לזה עד שאני לא אראה במו עיניי שהמשחק אכן עובד כראוי.

זה ללא ספק ה"קופיקאט" הכי טוב של GTA..פאק, כמו שזה נראה כרגע, הגולם בהחלט עשוי לקום על יוצריו.

פורסם

המפתחים טענו שהפעם הם מפתחים גירסה ייעודית למחשב האישי (ולא עושים פורט), אבל אחרי SR2 אני יתקשה להאמין לזה עד שאני לא אראה במו עיניי שהמשחק אכן עובד כראוי.

אני דווקא כן יכול להאמין לזה - הרבה משחקים עם פוטנציאל נפלו במכירות בPC בעיקר בגלל איכות ירודה של הפורט. הPC חוזר להיות שוק חשוב וגיימרים יודעים את זה - למפתחים כבר אין 'לגיטימציה' להוציא פורטים גרועים לPC בתואנה שלא משתלם להשקיע בהמרה איכותית.

פורסם

לשוק ה-PC תמיד היה פוטנציאל אדיר - זה לא ממש מנע מ(יותר מדי) מפתחות מוערכות ופופולריות להציע מוצרים ביזיוניים בכל קנה מידה, כש-Volition ו-Saints Row 2 מהווים את אחת הדוגמאות הכי טובות לכך.

אני מניח שההכרזה על כך ש-SR3 יפותח ספציפית גם למחשב היא לא סתמית ולא שקרית, אבל מצד שני לא חסרות דוגמאות לכותרים שנשאו הצהרות דומות ואיכזבו.

כולי תקווה שנקבל גירסת מחשב אישי מלוטשת, שגם תרוץ ללא רבב על החומרה המודרנית שחזקה פי עשרות מונים מזו של הקונסולות..אני אפילו לא רוצה ולא צריך "יכולות גרפיות משופרות" ביחס לגרסת הקונסולות..הגראפיקה נראית בסדר גמור גם ככה - רק שיפעל ב-60p קבוע, זה הכל.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ביקורת ראשונה (אקסבוקס)

Official Xbox Magazine

95

Feels like a game whose designers have found the note-perfect tone for the series while also wielding their own talents with razor-sharp precision. It's the game Volition - a studio whose successes go back 15 years to the original Descent - was born to make.

פורסם

מה הם מסתלבטים?

נראה דפוק לגמרי.

פורסם

אני די בטוח שהדילדו היה רעיון של GTA במקור...

פורסם

ב SA הייתה יכול להרביץ עם דילדו, זר פרחים, ועוד כמה דברים שלא יצא לי לראות.

SR2 היה דפוק, לא נוח בכלל לשחק ולא מציאותי,אבל יש מקרים שזה דבר טוב

נראה מה יצא מSR3.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישהו כבר הספיק לשחק בזה?

דרישות מערכת דיי נמוכות..

Recommended System Requirements

* CPU: 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)

* RAM: 2 GB

* HDD space: 15 GB

* Graphics: 256 MB 3D Video Card with Shader Model 3.0 Support

* Sound Card: DirectX 9.0c Compatible 16-bit Sound Card

* Broadband Connection for Internet Multiplayer

Supported Graphics Cards:

Minimum – Nvidia GeForce 7600 / ATI Radeon X1300

Recommended – Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD3850

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים