פורסם 2011 ביוני 2414 שנים יש לי מחשב שמותקן עליו windows server 2003 בכונן scsi. נשכחה הסיסמא של ה win server אז אני מנסה לגשת למידע שבכוננים מwindows xp.את הwindows xp התקנתי על כונן ide.הבעיה שכונני ה-scsi לא מופיעים במחשב שלי. במנהל ההתקנים הכל נראה תקין(הבקר,הכוננים). ובניהול דיסקים הוא מראה אותם ככוננים דינאמים וכותב במצב שלהם נכשל.האם יש למישהו פתרון? ???
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים לא חושב כדאי להתאמץ.עד כמה אני יודע כל מה שיש בסרבר מוצפן כולו.אבל אולי אני לא כל כך יודע.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים איזה סיסמא בדיוק נשכחה? בשביל לעבוד עם SCSI בWindows XP חייבים להתקין דרייברים של הבקר.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר הסיסמא שנשכחה היא הסיסמא של הadminisrator של windows server. הדריברים של הבקר מותקנים והוא פועל כמו שצריך. עריכה: ניסיתי להעלות תמונת מצב של מנהל הדיסקים ללא הצלחה
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים אז מה הקשר בין מה שאתה עושה לבין איפוס סיסמא?יש עשרות כלים שונים שרצים מPE ונותנים גישה לSAM כדי לאפס סיסמאות/ליצור משתמשים חדשים/למחוק משתמשים וכד'. תעלה את אותה המערכת מ live CD עם משהו כמו Sala password renew ותאפס את הסיסמא.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר בכל הכלים האלה נתקלתי בבעיה שצריך לומר לו איפה הקבצים של הwindows ואין לי אפשרות לראות את זה כי הוא לא מציג לי את הכוננים לכן קודם אני מנסה להציג את הכוננים.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים כמובן כי סביבת הPE צריכה לדעת לעבוד עם בקר הSCSI בדיוק כמו הסיפור עם RAID/AHCI.
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מחבר כמובן כי סביבת הPE צריכה לדעת לעבוד עם בקר הSCSI בדיוק כמו הסיפור עם RAID/AHCI.נו... אז למה בwindows אני לא רואה את זה.
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים כמובן כי סביבת הPE צריכה לדעת לעבוד עם בקר הSCSI בדיוק כמו הסיפור עם RAID/AHCI.Windows XP לא יודע לעבוד עם בקר SCSI מבלי שתספק לו דרייבר לאותו בקר. רמת הגמישות של מערכת ההפעלה הזאת שואף בערך לאפס כאשר מדובר על כל בקר שהוא לא PATA פשוט.
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים מחבר טוב צדקתי, התגובה ההיא לא עזרה כי אני כרגע מנסה לפעול מwindows xp למ-pe. בwindows התקנתי את הדרברים לבקר והוא מזהה אותו ואת הכוננים רק שאין לי דרך לגשת אליהם כי הם לא מוצגים במחשב שלי נ.ב. אני עדיין מנסה למצוא פתרון לבעיה וסוף סוף אני מצליח להעלות את הצילום מסך של ניהול הדיסקים אז :yelclap: :yelclap: קבלו אותו:
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים מחבר התקנתי על הכונן ה-IDE שלי windows server 2003 ודרכו הצלחתי להציג את תוכן הכוננים. 1. האם מישהו מכיר תוכנה לשחזור סיסמת windows שפועלת בwindows server 2003? 2. האם מישהו יודע למה הוא לא מצליח להציג לי אותם בXP :s05: / יודע לסדר את זה?תודה על העזרה עד עכשיו ותודה מראש לעוזרים מעכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.