עבור לתוכן

כונן scsi לא מוצג בwindowsxp

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב שמותקן עליו windows server 2003 בכונן scsi. נשכחה הסיסמא של ה win server אז אני מנסה לגשת למידע שבכוננים מwindows xp.

את הwindows xp התקנתי על כונן ide.

הבעיה שכונני ה-scsi לא מופיעים במחשב שלי. במנהל ההתקנים הכל נראה תקין(הבקר,הכוננים). ובניהול דיסקים הוא מראה אותם ככוננים דינאמים וכותב במצב שלהם נכשל.

האם יש למישהו פתרון? ???

פורסם

לא חושב כדאי להתאמץ.

עד כמה אני יודע כל מה שיש בסרבר מוצפן כולו.

אבל אולי אני לא כל כך יודע.

פורסם

איזה סיסמא בדיוק נשכחה? בשביל לעבוד עם SCSI בWindows XP חייבים להתקין דרייברים של הבקר.

פורסם
  • מחבר

הסיסמא שנשכחה היא הסיסמא של הadminisrator של windows server. הדריברים של הבקר מותקנים והוא פועל כמו שצריך.

עריכה: ניסיתי להעלות תמונת מצב של מנהל הדיסקים ללא הצלחה

tymyjywjhjzj.bmp

פורסם

אז מה הקשר בין מה שאתה עושה לבין איפוס סיסמא?

יש עשרות כלים שונים שרצים מPE ונותנים גישה לSAM כדי לאפס סיסמאות/ליצור משתמשים חדשים/למחוק משתמשים וכד'. תעלה את אותה המערכת מ live CD עם משהו כמו Sala password renew ותאפס את הסיסמא.

פורסם
  • מחבר

בכל הכלים האלה נתקלתי בבעיה שצריך לומר לו איפה הקבצים של הwindows ואין לי אפשרות לראות את זה כי הוא לא מציג לי את הכוננים לכן קודם אני מנסה להציג את הכוננים.

פורסם

כמובן כי סביבת הPE צריכה לדעת לעבוד עם בקר הSCSI בדיוק כמו הסיפור עם RAID/AHCI.

פורסם
  • מחבר

נו... אז למה בwindows אני לא רואה את זה.

פורסם
  • מחבר

במבט לאחור כנראה של הבנתי מה אתה מתכוון לומר, תסביר...

פורסם

Windows XP לא יודע לעבוד עם בקר SCSI מבלי שתספק לו דרייבר לאותו בקר. רמת הגמישות של מערכת ההפעלה הזאת שואף בערך לאפס כאשר מדובר על כל בקר שהוא לא PATA פשוט.

פורסם
  • מחבר

טוב צדקתי, התגובה ההיא לא עזרה כי אני כרגע מנסה לפעול מwindows xp למ-pe.

בwindows התקנתי את הדרברים לבקר והוא מזהה אותו ואת הכוננים רק שאין לי דרך לגשת אליהם כי הם לא מוצגים במחשב שלי

נ.ב. אני עדיין מנסה למצוא פתרון לבעיה

וסוף סוף אני מצליח להעלות את הצילום מסך של ניהול הדיסקים אז :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: קבלו אותו:

95002322.bmp

פורסם
  • מחבר

התקנתי על הכונן ה-IDE שלי windows server 2003 ודרכו הצלחתי להציג את תוכן הכוננים.

1. האם מישהו מכיר תוכנה לשחזור סיסמת windows שפועלת בwindows server 2003?

2. האם מישהו יודע למה הוא לא מצליח להציג לי אותם בXP :s05: / יודע לסדר את זה?

תודה על העזרה עד עכשיו ותודה מראש לעוזרים מעכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים