עבור לתוכן

תוכנה לבדיקת הספק כוח

Featured Replies

פורסם

היה לי בעיה בספק הוא פשוט לא העביר מתח במתג של ההדלקה, הבאתי את הספק ל KSP לאחר כיום היתקשרו אלי לקחת אותו,

הם אמרו שהכל טוב אין שום בעיה ייתכן והבעיה בלוח, שלא ניראה לי כל כך קשור.

לקחתי את הספק הביתה ניסיתי שוב עדיין אין שום מתח מחוסר אי בררה ובלי מחשב החלטתי לקחת את כל המחשב לבדיקה,

לאחר כיום אמרו לי לבוא לקחת את המחשב שהכל טוב בקשתי לבדוק שהמחשב אכן עולה,

לתדהמתי המחשב אכן עלה לאחר שפתחתי את המארז בבית ראיתי שהחליפו אחד מהכניסות באחרת הספק הוא מודולרי.

כנראה שכניסה אחת בספק היתקלקלה האים מגיע לי אחריות מלאה שהוא עובד פשוט להשאיר אותו כמו שהוא?

מאחר ואמרו לי שלא היה שום בעיה האים יש תוכנה שאפשר להיסתמך עליה שאכן הספק הוא תקין?

כלומר שהוא לא חלש וזה עניין של זמן עד שהוא פשוט יגמור?

פורסם

הספק לא מתממשק עם הלוח, כלומר אין לו I/O או ממשק כלשהו של DATA. מה שאומר שאין תוכנת בדיקה של ממש לספק. יש מכשיר בודק ספקים שנותן תמונה כללית, אני חושב של THERMALTAKE יש כזה, ראיתי כזה גם בDEAL EXTREME.

מה שכן יש זה תוכנות שמעמיסות מאד את המחשב כך שהוא צורך את פלוס מינוס המקסימום שהוא מסוגל ואם הספק לא תקין אתה תשים לב שהמערכת לא מתנהגת כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו כבר מאוחר הכל עובד כמו שצריך פשוט בחנות לא רצו להגיד לי מה היתה הבעיה,

אמרו שהמחשב נידלק ולא היתה בעיה מעולם שזה לא מה שקרה הספק פשוט לא סיפק את החשמל להדלקה של המחשב.

פורסם

אין ולא תהיה תוכנה שמסוגלת לבדוק את הספק. לכל היותר תוכנה יכולה להעמיס את החומרה וכך לפוצץ ספק גנרי או לא איכותי / לגרום לקריסת מערכת אם המתח לא יציב, אבל לא יותר מזה

ממה הסיפור של הספק התחיל ?

איזה דגם הספק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים