פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מזה זמן רב חיפשתי דרך לשתף את הרמקולים (המעולים) שמחוברים למחשב הראשי בחדר, ועל ידי כך לנגן שירים מהלפטופ.הפיתרון? תוכנה בשם share speaker. מתקינים אותה על כל מחשב ברשת (שאתם רוצים) ומה שהיא בעצם עושה זה פותחתנגן מוסיקה קטן אליו אתם זורקים את קבצי המוסיקה שלכם, בוחרים מחשב (ניתן לבחור IP מהרשימה, לבחור את המחשב עם הרמקולים)ומתחילים לנגן!תוכנה קטנה, פשוטה ויעילה.קישור:http://www.extendoffice.com/count.php?softname=ShareSpeakerSetup.exe
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים מחבר לפטופ על המיטה, רוצה לשמוע את המוסיקה שלי ברמקולים טובים, ולשלוט על זה מפה (תוכנות שליטה מרחוק די מסורבלות בשביל זה.)
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים לפטופ על המיטה, רוצה לשמוע את המוסיקה שלי ברמקולים טובים, ולשלוט על זה מפה (תוכנות שליטה מרחוק די מסורבלות בשביל זה.) יש בזה משהו, למרות שאם אתה כמוני וגם ככה מותקן אצלך VNC על כל המחשבים, אז זו סתם עוד תוכנה להתקין.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים מחבר אין לי VNC, חיפשתי פיתרון חינמי. יש לי team viewer אבל זה ממש לא נוח - מה גם שצריך לשתף את המוסיקה וזה ממש איטי.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים לא אמרתי שהפתרון שלך לא טוב. למי שמחפש לשתף רק רמקולים זה כנראה הפתרון הכי טוב. אני משתמש בVNC בכל מקרה לכל מיני מטרות אחרות. פלוס יש לי מיפוי מלא של כוננים מכל מחשב לכל מחשב, אז אפשר פשוט להתחבר מרחוק למחשב עם הרמקולים ולפתוח בנגן שלו כל קובץ שנמצא בכל מחשב ולנגן. ואני מסכים - TeamViewer איטי רצח ביחס לVNC. אבל זה המחיר לתוכנה שעוברת פיירוולים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.