עבור לתוכן

שיתוף רמקולים ברשת - הפתרון!

Featured Replies

פורסם

מזה זמן רב חיפשתי דרך לשתף את הרמקולים (המעולים) שמחוברים למחשב הראשי בחדר, ועל ידי כך לנגן שירים מהלפטופ.

הפיתרון? תוכנה בשם share speaker. מתקינים אותה על כל מחשב ברשת (שאתם רוצים) ומה שהיא בעצם עושה זה פותחת

נגן מוסיקה קטן אליו אתם זורקים את קבצי המוסיקה שלכם, בוחרים מחשב (ניתן לבחור IP מהרשימה, לבחור את המחשב עם הרמקולים)

ומתחילים לנגן!

תוכנה קטנה, פשוטה ויעילה.

קישור:

http://www.extendoffice.com/count.php?softname=ShareSpeakerSetup.exe

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תודה.

זה דרך רשת ביתית או דרך שרת שלהם?

סליחה, לא משנה.

פורסם

חזק,אני אנסה לא ידעתי שזה אפשרי

פורסם

למה שתרצה לעשות את זה?

פורסם
  • מחבר

לפטופ על המיטה, רוצה לשמוע את המוסיקה שלי ברמקולים טובים, ולשלוט על זה מפה (תוכנות שליטה מרחוק די מסורבלות בשביל זה.)

פורסם

לפטופ על המיטה, רוצה לשמוע את המוסיקה שלי ברמקולים טובים, ולשלוט על זה מפה (תוכנות שליטה מרחוק די מסורבלות בשביל זה.)

יש בזה משהו, למרות שאם אתה כמוני וגם ככה מותקן אצלך VNC על כל המחשבים, אז זו סתם עוד תוכנה להתקין. :)

פורסם
  • מחבר

אין לי VNC, חיפשתי פיתרון חינמי. יש לי team viewer אבל זה ממש לא נוח - מה גם שצריך לשתף את המוסיקה וזה ממש איטי.

פורסם

לא אמרתי שהפתרון שלך לא טוב. למי שמחפש לשתף רק רמקולים זה כנראה הפתרון הכי טוב. :)

אני משתמש בVNC בכל מקרה לכל מיני מטרות אחרות. פלוס יש לי מיפוי מלא של כוננים מכל מחשב לכל מחשב, אז אפשר פשוט להתחבר מרחוק למחשב עם הרמקולים ולפתוח בנגן שלו כל קובץ שנמצא בכל מחשב ולנגן.

ואני מסכים - TeamViewer איטי רצח ביחס לVNC. אבל זה המחיר לתוכנה שעוברת פיירוולים. :)

פורסם

עד כמה שאני זוכר זה בערך השיפור היחיד שהוסיפו SP1 של WIN7, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים