עבור לתוכן

חוות דעת/המלצה על Lancool Dragonlord PC-K60

Featured Replies

פורסם

Lancool Dragonlord PC-K60

מה אתם אומרים על המארץ הנ"ל? האם הוא מבצע את העבודה כמו שמארז צריך לבצע? (מבחינת מקום, קירור, שקט, אי-אבק וכו)

הינה הסרטון של המארז:

תודה.

פורסם

כן. שקט מאוד עם מערכת tool-less ייחודית. הרכבתי שניים כאלה, תענוג. אפשרות סידור כבלים מהטובות שראיתי.

הספק והמאווררים מותקנים ע"י גומי שסופג רעידות ועוזר לשקט, כמו כן גם הם ללא ברגים.

פורסם
  • מחבר

כן. שקט מאוד עם מערכת tool-less ייחודית. הרכבתי שניים כאלה, תענוג. אפשרות סידור כבלים מהטובות שראיתי.

הספק והמאווררים מותקנים ע"י גומי שסופג רעידות ועוזר לשקט, כמו כן גם הם ללא ברגים.

ומה לגבי האבק? האם אבק מצטבר בתוך המארז? אשמח אם תתן לי עוד פרטים עליו, כמישהו שהרכיב.

פורסם

אבק מצטבר בכל מארז ובמיוחד בארץ שלנו. כמובן שמארז שמונח על הרצפה יספוג יותר אבק.

למארז הנ"ל יש פילטרים שמונעים כניסת אבק. אם תדאג לנקות את הפילטרים (הנשלפים בקלות) אתה תשמור על זרימת אוויר טובה

וכמובן צמצום מידת האבק בתוך המארז.

אילו עוד פרטים תרצה לדעת?

פורסם
  • מחבר

אבק מצטבר בכל מארז ובמיוחד בארץ שלנו. כמובן שמארז שמונח על הרצפה יספוג יותר אבק.

למארז הנ"ל יש פילטרים שמונעים כניסת אבק. אם תדאג לנקות את הפילטרים (הנשלפים בקלות) אתה תשמור על זרימת אוויר טובה

וכמובן צמצום מידת האבק בתוך המארז.

אילו עוד פרטים תרצה לדעת?

ומבחינת קירור? שומר כמו שצריך? האם הגודל דווקא הוא החיסרון?

בכללי מה היתרונות והחסרונות.

תודה ידידי

פורסם

מקרר מצויין.

החסרון היחיד הוא שהפאנל הקדמי עשוי מפלסטיק. אבל ככה זה עם כל המארזים בתקציב, זה מקל על פירוק והרכבה וזה הופך את המארז

לפחות כבד. מי שרוצה הכל מאלומיניום מוזמן לקנות Lian-Li

פורסם
  • מחבר

מקרר מצויין.

החסרון היחיד הוא שהפאנל הקדמי עשוי מפלסטיק. אבל ככה זה עם כל המארזים בתקציב, זה מקל על פירוק והרכבה וזה הופך את המארז

לפחות כבד. מי שרוצה הכל מאלומיניום מוזמן לקנות Lian-Li

יש לך להמליץ אולי על מארז דומה (מבחינה כוללת) באותו מחיר (או במחיר קצת יותר גדול) ששווה יותר להשקיע בו?

תודה

פורסם

לא. מארז מאוד משתלם. אהבת אותו? תקנה. לא אהבת? תגיד למה ואמליץ לך על מארז שיתאים לך יותר.

פורסם
  • מחבר

לא. מארז מאוד משתלם. אהבת אותו? תקנה. לא אהבת? תגיד למה ואמליץ לך על מארז שיתאים לך יותר.

אהבתי את המארז, אבל היות ואני לא מבין במארזים אז אני תוהה אולי יש מארזים יותר טובים באותו מחיר (ואולי טיפהל'ה יותר יקר). אם אתה מכיר משהו יותר טוב ממנו אשמח לדעת

פורסם

תמיד יש יותר טוב אבל צריך לעלות בתקציב. אם יש לך כסף מיותר אולי כדאי להשקיע אותו על חומרה טובה יותר קודם.

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת לייתר ביטחון. אני רוצה לדעת האם הוא שקט.

האם יש כאן מישהו ששמע האם הוא שקט?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים