עבור לתוכן

Game of thrones - משחקי הכס - עוד מישהו רואה ?

Featured Replies

פורסם

תקרא פאקינג הודעות קודמות. הדרך שבה העריק ברח מהיער היתה מגוחכת ושונה ממה שהיה בספר.

• תגובות 98
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אמרו שהעונה השנייה באה ביחד עם העונה הראשונה ? כאילו שאחרי שבוע+- יהיה כבר המשך של העונה השנייה, אני כל כך מחכה לראות מה יעשו למלך ה"ג'ופרי" הזה ומה יקרה עם הדרקונים הקטנים האלו שנולדו במדורה.

פורסם

אני עוקב אחרי הסדרה כך שזה לא מפריע לי, אבל לטובת אלו שלא (ולא קראו את הספרים) -

תפסיקו כבר עם הספויילרים!

פורסם

איך האקשן בסדרה?

מזכיר את ספרטקוס? :P

אני אוהב דם.

פורסם

אם זו הגישה שלך, חפש סדרה אחרת. פה הדגש הוא על המתח והדרמה, לא על האקשן והדם. אלה כמעט נעדרים כאן, לפחות במובן הגראפי.

פורסם

בסדר קצת הגזמתי, לא ציפיתי לאפקטים עתירים של דם וכו'. אבל יש קרבות? יש אקשן? אן שהכל דרמה ופעם ב 4 פרקים יש הוצאת סכין מהנדן?

פורסם

בסדר קצת הגזמתי, לא ציפיתי לאפקטים עתירים של דם וכו'. אבל יש קרבות? יש אקשן? אן שהכל דרמה ופעם ב 4 פרקים יש הוצאת סכין מהנדן?

משהו כזה. כמעט ואין אקשן.

פורסם

קרבות המוניים אין בכלל (יש אחד בדיוק בעלילה בינתיים, אך לא באמת מראים את הקרב עצמו אלא רק את ההכנות והתוצאות, שכן מראים את ההתרחשות באותו רגע מנקודת מבטה של דמות שמאבדת את הכרתה ממש בתחילת הקרב).

קרבות אחד-על-אחד דווקא יש פה ושם, מלווים בפציעות המתאימות (סכין בעין? כידון דרך הרגל? לא חסר... שלא להזכיר כמה הוצאות להורג שמוצגות בסדרה), אבל תשכח מכמויות הדם שאתה רואה ב"ספרטקוס". האקשן כאן בא לתת משנה תוקף לדרמה, במקום שהדרמה תשמש כסיפור רקע לאקשן.

פורסם

WHAT DO WE SAY TO THE GOD OF DEATH ?

פורסם

OK

הרבה אנשים עוד המליצו לי אז כנראה שאשב לראת קצת :P

פורסם

לא קראתי את כל הפוסטים,ראיתי את הפרק האחרון והתאכזבתי מהסוף זה פותח את הסדרה ל20 עונות בקלות..

דבר אחד הציק לי לאורך הסדרה -היה קשה לי עם כל השמות לא תמיד קישרתי בין השם לפרצוף..זה רק אני?

ועוד מישהו חושב שהגמד מלניסטר דומה לגרגורי האוס בהכל חוץ מהגובה?

פורסם

אני מדבר סינית?

מהעמוד הראשון הארועים בספר לא מדויקים למה שמראים בסדרה. וזה קורה בכל הפרקים.

בשר הטבעות חתכו מלא דברים, אבל לפחות את מה שהשאירו, לא שינו.

סליחה אלפית וחתונה.. איפה ראית את זה בספר?

פורסם

סדרה מעולה. פתחתי עליה דיון לפני מספר חודשים. האירועים שהוצגו מאוד נאמנים לספר הם פשוט חתכו קטעים שלא תורמים לעלילה, כמו שדובי אמר. מי שרוצה יותר עומק והבנה של העולם מוזמן לקרוא את הספרים המעולים.

בנוגע לספרים 1,2,3 יצאו בהפרש של שנתיים אחד מהשני. בספר ה-4 הכל הלך לעזאזל. מרטין סיים לכתוב את הספר, לא אהב אותו, זרק לפח והתחיל מאפס. ככה זה היה מספר שנים. הספר נדחה פעם אחר פעם אחר פעם. בסופו של דבר הספר יצא והיה ספר חצי אפוי שקיבל ביקורות בינוניות. בתקווה מרטין יחזור לעצמו בספר החמישי שצפוי להגיע לחנויות חודש הבא.

הסדרה מתקדמת בקצב כל כך מהיר שעוד שנה - שנתיים היא תשיג את הספר האחרון. מעניין מה יקרה אז... מרטין יזנח את הספרים או שהספרים יהיו מבוססים על הסדרה ולא להפך. :errrr:

הספר הרביעי הרבה יותר טוב כשבאים בלי ציפיות ובלי כל הכעס על זה שהוא חתך את הדמויות הכי טובות. סה"כ זה ספר עם הרבה נקודות חזקות, ונראה שהספר החמישי הולך לעלות חזרה ברמה.

הסדרה מתקדמת בדיוק יחד עם הספרים - כל עונה מכסה ספר (אפילו קצת מעבר לו אם לשפוט לפי פרק הסיום), ויוצאת עונה אחת כל שנה. עד שהיוצרים יצטרכו לדאוג לעלילת הספר השישי יעברו 6-7 שנים (אם HBO לא תבטל את הסדרה כמו שהיא כל כך אוהבת לעשות). 6 שנים יכולים להספיק למרטין כדי להוציא את שני ההמשכים המתוכננים.

מרטין לא הולך לזרוק לפח 20 שנה של המפעל הכי גדול בחיים שלו, בטח שלא אחרי שהוא נאבק עם הספר החמישי כבר שש שנים. אז בטח שהוא לא יזנח את הספרים לטובת כתיבת הסדרה.

בנימה אחרת: היציאה אל מעבר לחומה, אחת הסצנות הכי טובות שראיתי בטלוויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים