עבור לתוכן

spam בכתובת מזוייפת

Featured Replies

פורסם

היי, אני מקבל SPAM מכתובת noreplay@badoo.com

חיפשתי קצת באינטרנט ראיתי שיש אתר כזה אבל בחיים שלי לא נרשמתי אליו.

עשיתי סינון לכתובת הזאת דרך אנטי spam אבל המיילים ממשיכים להגיע, חשבתי שזה אולי

וירוס שיושב לי במחשב ומפיץ את הSPAM אבל הוא יורד מהשרת לאוטלוק אז זה לא הגיוני

וגם עשיתי סריקה ב safe mode עם malwarebayte ו combofix אבל זה גם לא עזר.

כרגע אני חושב שהכתובת היא פשוט בדויה וזה לא הכתובת האמיתית, השאלה היא איך אני מגיע לכתובת

המקורית וחוסם אותה ?

תודה מראש

פורסם

תבדוק פרטים ב-email headers. שם תוכל לקבל את מירב הפרטים על מקור הכתובת ולחסום את כתובת המקור או לפחות טווח כתובות IP מסוים אם מסנן הספאם שלך מאפשר זאת (וזה לרוב עדיף אם זה באמת מציק כי הרבה פעמים הספאמרים משנים גם את כתובת המקור שממנה נשלחות ההודעות).

מאוד ייתכן שמדובר בבאמת בכתובת דוא"ל מזוייפת (Alias) ולא בכתובת האמיתית שממנה נשלחת ההודעה.

פורסם
  • מחבר

תוכל לתת לי הסבר איך לבדוק ב email headers או איפה ההגדרה הזאת נמצאת ?

פורסם

זה תלוי בתוכנת/שירות הדוא"ל שלך. ציינת שאתה משתמש ב-Outlook, אז אולי זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

יש לי אוטלוק 2007 כמו שאני יודע אפשר לראות headers רק שמוגדר exchange תקן אותי אם אני טועה

לפי מה ששלחת אין לי את האפשרויות האלה שם

פורסם

אני לא מכיר את Outlook מספיק טוב כדי להגיד, אבל סביר מאוד להניח שאין קשר בין היכולת לצפות ב-Email Header לבין עבודה מול שרת Exchange (ואם כן יש, אז זה מוזר לי מאוד).

אם אתה מושך את הדוא"ל מ-Gmail לדוגמה או שיש לך גישה דרך הרשת לשרת (ואם אתה לא מגדיר שההודעות ימחקו מהשרת לאחר המשיכה) אולי תוכל לבדוק שם.

פורסם
  • מחבר

גם לפי מה ששלחת רשום שהדואר מוגדר exchange אפשר לבדוק הגדרות headers ודרך gmail גם אין אפשרות לראות את זה חפרתי שם

פורסם

אז אולי קישרתי למדריך שמתייחס ל-Exchange ולא שמתי לב. לא הגיוני שאי אפשר להציג את ה-Headers.

תנסה את המדריך הזה.

ב-Gmail אם אני זוכר נכון, יש לך אפשרות More options ליד כתובת הדוא"ל של השולח. לאחר לחיצה נפתח לך תפריט של אפשרויות נוספות ואז יש לך את האפשרות Show Original.

עריכה: מאתר התמיכה של Gmail.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים