פורסם 2011 ביוני 2514 שנים אף אחד פה לא מדבר בתכלס על המשחק.. אני אדבר מניסיון (אבל לא שיחקתי במשחק הזה בחיים): קודם כל, מביקורות אפשר להתירשם מהמשחק שהוא בינוני+ עם בעיות בעיקר של באגים יש לציין שהמולטי שלו (קו-אופ) חזק מאוד, ובעיקר הוא בא לחדש לעולם הגיימינג סוג חדש של משחק אונליין - F**king Run השם שלו, אתם בורחים מקיר המוות והורגים אויבים תוך כדי הבריחה, משהו חזק ברמות!! הנה סרטון קצר ביוטיוב עכשיו השאלה היא, האם שווה לקנות את המשחק במחיר מלא או לחכות למבצע בחג המולד בסטים? מישהו יכול לדבר בשם עצמו בעניין??? אני פשוט חייב לשחק בקו-אופ!
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מחבר רציתי לציין שיש רק בעיה של לכוון עם העכבר על האויבים, אין לעכבר רגש מספיק מדויק , חוץ מזה זה מישחק מהנה היותר , מקווה שיצא תיקון.
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים עדכון לגבי הקרטועים בתזוזה: http://www.facebook.com/pages/FEAR-3/105255916235600 רציתי לציין שיש רק בעיה של לכוון עם העכבר על האויבים, אין לעכבר רגש מספיק מדויק , חוץ מזה זה מישחק מהנה היותר , מקווה שיצא תיקון. ביטלתי auto-aim והורדתי את הרגישות במשחק, אני לא מרגיש בעיה עם העכבר.
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים רציתי לציין שיש רק בעיה של לכוון עם העכבר על האויבים, אין לעכבר רגש מספיק מדויק , חוץ מזה זה מישחק מהנה היותר , מקווה שיצא תיקון.מחזק
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים אני זוכר מFEAR 1 ו2 שהAI היה פשוט גאוני ומאוד מאתגר ואנושי,עכשיו נראה שפשוט כולם כבר יודעים איפה אתה.חוץ מזה משחק מאוד נחמדלא צפוי אכזבה (אני בספק לכמה ציפייה יש למשחק הזה תכלס)
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים תגידו, עדיין יש bullet time?בביקורת שקראתי ב-IGN לא מדברים על זה בכלל...ובתכל'ס, זה לדעתי היה הדבר הכי כיפי ב-fear1.
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים בהחלט משחק שהרשים אותי מאוד!האומנם יש פה ושם דברים שחוזרים על עצמם יותר מדי אבל לא אפרט.גרפיקה בהחלט יפה!סאונד מצויין!משחקיות כיפית!ועלילה דיי מרתקת אני חייב לציין שאגב עונה על כמה שאלות מ FEAR 2
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים מישהיו יכול להסביר לי האם עצם העובדה שאני משיג הישגים ומקבל נקודות משפרת אותי איכשהו או שזה רק בשביל הרייטינג?
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים כל השטויות האלה סתם.חוץ מלהוסיף גוון ארקדי(בשביל מה הם היו צריכים את זה) זה לא נותן לך כלום.
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים לא יודע, לא בטוח אני חושב שהתווסף לי עוןד רימון וגם יש לי יותר בולטטיים אבל אני לא בטוח שזה מזה (הרצתי היום בצהריים משחק מהיר ומאז לא יצא לי לגעת בזה) אני די אוהב את זה האמת, הבעיה שאפשר לאסוף כלכך הרבה נקודות שזה נהפך למשחק אסטרטגיה מאשר שוטר
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים כל השטויות האלה סתם.חוץ מלהוסיף גוון ארקדי(בשביל מה הם היו צריכים את זה) זה לא נותן לך כלום. ככל שאתה עולה ברמה אתה מקבל יותר שדרוגים (יותר חיים/רימונים וכו) השליטה ברובוט פשוט מצויינת
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים אני ממש אוהב את המשחק.למי שרוצהשיטה קלה להשיג כמה אלפי נקודותלירות כל פעם מהנשק יריה אחת ואז לקחת מצבור נשקהמצבור ימלא לך את הכדור שירית וזה יחשב כשלל, לכן ברמת העקרון ממצבור אחד ניתן להשיג 3000 נקודות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.