פורסם 2011 ביוני 1714 שנים אהלןיש לי HD חיצוני שהכל היה בסדר איתו עד אתמול. פתאום כשאני מנסה להיכנס לHD אני מקבל הודעת שגיאה. חשבתי שהוא הלך, אבל מסתבר שהוא עובד חלק על המחשב השני. ניסיתי כמובן להחליף לחיבורי USB אחרים במחשב הסורר אך ללא הועיל.ההארד דיסק מופיע ב- DEVICE MANAGER וגם ב- MY COMPUTER (אבל ללא האייקון הקבוע).לפני שאני עושה פורמט אשמח לקבל כל הצעה.אגב, יש לי XP במחשב הבעייתי.
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים תנסה בכניסות אחרותתנסה עם כבל אחר קצר יותרתכבה מחשב, ותוציא מחשמל ל 5 דקות.תסים תמונה של ניהול דיסקים (עם פקודה diskmgmt.msc )בפורום.
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים יש לי בעיה דומהקניתי HD חיצוני 2.5" אצלי במחשב הוא לא עולה ובמחשב אחר הוא עובדזאת בעיה ממש מעצבנת ומאיישת :\זה נראה שאצלי במחשב הוא לא מקבל מספיק מתח וניסיתי בכל 6 היציאות שיש לי + USB HUB
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים מחבר צירפתי תמונה של ניהול דיסקים.הדיסק הבעייתי הוא H.ניסיתי את שאר הדברים שהצעת, אך אין שינוי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים אמממהוא מזוהה, אבל כלא מפורמט. אם אתה עושה קליק ימין עליו מה הוא מרשה לעשות עליו ?נסה שוב בכמה מחשבים אחרים. תמיד הוא מזוהה בהם ?מחשב בעיתי מזהה דברים אחרים ב USB שלו בסדר ?
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים מחבר אחרי קליק ימני יש את כל האופציות הרגילות (אבל עד שהתפריט מופיע לוקח יותר זמן מהרגיל).ה- USB מזהה דברים אחרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.