עבור לתוכן

עזרה בבחירת מארז + ספק למערכת חדשה (בסביבות ה-2.5 לשניהם במקסימום)

Featured Replies

פורסם

שוב שלום,

בגדול זאת המערכת שאני בונה

2600K

ASUS MAXIMUS IV EXTREME

G.SKILL "XL"16GB (4096MBX4) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X

SAPPHIRE HD6970 2GB GDDR5 x2 כלומר SLI של 6970

NOCTUA NH-D14

WD BLACK 2TB SATA

Intel 160GB SSD

וכרטיס קול וצורב (לא חשוב אני מניח לצריכת חשמל)

רציתי לקחת את המארז של Lian Li ה-PC-P80 אבל מסתבר שאחרי הרבה בדיקות פשוט אף אחד בארץ לא מוכר אותו אז שוב חזרתי לנקודת ההתחלה בהתלבטות על מארז, ולגבי ספק כוח אני פשוט לא מבין יותר מדי וראיתי שממליצים על Corsair 750W TX : CMPSU-750TX כמה פעמים באתר ומשום שאין לי מושג כמה כוח אני בעצם צריך בשביל המערכת תהיתי אם מישהו יכול לעזור בעניין.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

מישהו? אני לא רוצה להאמין ש-60 ציפיות ואף אחד אין לו איזשהי עזרה קלה בכיוון.

בכל מקרה נמקד קצת את הנושא, האם אני צריך ספק של 750 או 1000 ואיזה ספקים ממולצים בטווחים האלו?

ולגבי מארז כמו שכתבתי בשאלה המרכזית אין לי אופציה ל-PC-P80 אז אני קצת אבוד לגבי איזה מארז אחרים שווי ערך לו או ממש טובים אבל יותר זולים.

שוב תודה לעוזרים

פורסם

אני לא אשאל למה אתה צריך 2X6970. אבל אני אשאל למה רצית דווקא אותו? סביר שיעלה בארץ 1500 ש"ח וצפונה.

אם אתה רוצה את האח הקטן שלו, מארז איכותי ביותר שיכול להכיל את כל החומרה שלך בכיף, בבקשה:

מארז:

[..] LIAN LI PC-P50R w/o PSU ₪1141

ספק כוח:

[..] ANTEC 900W HCG-900 ₪660

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי: ₪1801

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

אם אתה רוצה לחסוך ועדיין לקבל מארז איכותי, יש לך את ה-K62 של lancool או hafX של CM

פורסם

אני חושב שהיבואנית של זה בארץ היא CD-LOG אז שווה לשאול בTMS אם הם יכולים להביא את המארז - אם כי GIL28 צודק, זה אכן הרבה כסף בשביל כזה דבר, וכאמור, 6970 X2 זה בדרך כלל משהו לא משתלם.

פורסם

וכאמור, 6970 X2 זה בדרך כלל משהו לא משתלם.

כנ"ל הלוח, זיכרונות, קשיח וככל הנראה גם המעבד וה-SSD.

למה משמש המחשב?

פורסם
  • מחבר

כנ"ל הלוח, זיכרונות, קשיח וככל הנראה גם המעבד וה-SSD.

למה משמש המחשב?

אף פעם לא הבנתי את הרעיון שמישהו שואל א' וכולם עונים ד', זה כנראה אופי ישראלי לנסות ותקן את כל העולם אני מניח.

המערכת הזאת תעלה לי 1600$ (בלי ספק ומארז) ובטוח תהיה יותר טובה ממה כל דבר שאני יכול ללכת לחנות ולקבל במחיר רגיל, כל מה שחסר לי כרגע זה ספק כוח שיכול להריץ אותה בתפוקה טובה ומארז איכותי, שני הפריטים האלו הם היחידים שאני לא יכול לקבל בחבילה שאני קונה ולכן ניגשתי לפורום ושאלתי לגביהם שיהיה לי יותר מידע ואני אדע איפה לשים את ה"כסף הגדול" של הקנייה.

עכשיו בחזרה לנושא, ANTEC 900W HCG-900 האם הספק כוח של 900W מספיק בשביל המערכת הזאת (בנוסף למה שנכתב למעלה יש גם 4 כוננים חיצוניים של 1.5 TB), אני למשל יעדיף (אם זה נחוץ) לקחת ספק של 1000W ולדעת שהוא יחזיק את כל הרכיבים בתפוקה מרבית מאשר שיש סיכוי שזה לא יספיק עם 900W.

פורסם

מארז

תחשוב על RAVAN II

פורסם

הP80 מארז גדול מאוד, תנסה , אולי תוכל להשיג את אחיו הקטן - P60.

בכל מקרה, אני הזמנתי מארז מחו"ל לפני כמה ימים,

המחיר? לא יותר יקר מהארץ עבור המוצר הזה.

אגב, לגבי הP80, יש גרסה חדשה שנקראת P80N, עם תמיכה בUSB3 ושינויים קטנים. לשיקולך. (מתומחרת בחו"ל ב400$)

cst-1203.jpg

מארז שעונה על הדרישות שלי, במחיר הגיוני.

לגבי ספק - הTX750 הוא ספק טוב (לא מצויין), ופשוט נותן תמורה מעולה לכסף שלו.

הוא עומד בהספקים שהוא מוצהר עליהם, מגיע מבית טוב עם אחריות ל5 שנים.

לקטוף תארים של יעילות? הוא לא הכתובת.

יש לו גרסה חדשה בשם TX750-C, שיש כאלו שרואים אותה פחות טובה (מעבר ליצרנית משנה טובה פחות).

פורסם

מאיפה הזמנת ?

בעצם אני שואל מי שולח חומרה בגודל כזה לארץ ללא מתווכחים כמו Ushops או Mustop ונספחיהם.

(עם השירותים האלה שליחה של מארז יוצאת יקרה מאוד)

פורסם

כמו שרשום בתמונה - FROZEN CPU

המשלוח מוערך בכ-160$, דרך USPS. חבל לייקר את העסק דרך חברת שליחויות.

תבחר מארז כפי רצונך, מחיר המשלוח הוא די "אחיד" למארזים. בגלל הגודל והמשקל.

יש מחירים סבירים מאוד, ולפעמים יש גם מציאות.

אני לא מדבר על המבחר לעומת מה שיש בארץ.

המארז יצא לי בסביבות ה1500 ש"ח.

מחיר סביר לליאן לי , אפילו בהשוואה למחירים של חו"ל, ועוד מדובר בדגם חדש לחלוטין שהוצג בתערוכה האחרונה.

לדעתי? גם בהשוואה ל800D או ל840 של CM, הLL לוקח. מבחינתי מדובר בסדר גודל זהה של מחירים - והוא נותן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים