עבור לתוכן

שאלה ב-#C

Featured Replies

פורסם

מי שהוא יודע איך אפשר לרוץ דרך תוכנית על התגים של HTML ולחפש בהם משהו? אני רוצה לבנות אתר אינטרנט בASP.NET עם קוד ב C# שיכניס תוכן מאתר אחר, אני יודע שכדי לרוץ על תגי XML רושמים את זה:

האם יש משהו גם עבור HTML?WebClient wc = new WebClient();string xmlText = wc.DownloadString(searchUrl);XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument();xmlDoc.LoadXml(xmlText);XmlElement rootElement = xmlDoc.DocumentElement;XmlElement channel = (XmlElement)rootElement.FirstChild;foreach (XmlNode child in channel.ChildNodes){if (child.NodeType == XmlNodeType.Element && child.Name == "script"){XmlElement title = (XmlElement)child.FirstChild;XmlNode text = title.FirstChild;TextBox1.Text = text.Value;}}soheyrom הודעות: 18הצטרף: ג', 15 יוני 2010, 09:11מכשיר:גירסא:

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

מחקתי את הנושא הכפול שפתחת. דאבל פוסטינג אסור על פי חוקי הפורום.

ערוך בבקשה את הכותרת של הנושא כך שיכיל את תמצית ההודעה, ומומלץ שתערוך את ההודעה ותשים את הקוד בתוך תג קוד כדי שיהיה קריא יותר.

לשאלתך: תלוי מה אתה רוצה בדיוק לחפש. אם אתה רוצה לחפש משהו פשוט, אני מניח שאפשר לבנות ביטוי רגולרי שיעשה לך את העבודה. בשביל דברים יותר מורכבים, פה יש כל מיני המלצות.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקחת לינק מהתגית <SCRIPT> ה-13 של אתר מסויים - כלומר שהאתר שלי יסרוק את קוד הHTML של אתר מסוים ואת מה שיש בתגית סקריפט ה13 יעתיק לי לתוך לייבל באתר שלי

פורסם

אז יש לך שתי אופציות:

אתה יכול פשוט לחפש את המחרוזת <script> ואז פשוט למצוא את התוצאה ה-13. ברגע שמצאת את זה, חפש את התווית שסוגרת ושלוף את הטקסט שבפנים (באמצעות חיפוש רגיל של מחרוזות, או עם ביטויים רגולרים בשביל להיות יותר מדויק).

אופציה שנייה היא לפרסר את ה-html, באמצעות אחת הדוגמאות בלינק שנתתי (אתה יכול לעשות את זה עם אובייקט WebBrowser, כפי שמסבירים בדוגמה הראשונה).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה פתרתי את הבעיה ע"י הורדת

Html Agility Pack

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים