פורסם 2011 ביוני 1514 שנים אני מנסה ליצור סקריפט שיזהה לחיצת כפתור כשאתה בשורת הכתובת(כרום).השתמשתי ב:window.addEventListener("keydown", וזה מזהה רק כשאני נמצא בדף עצמו לא בשורת הכתובתבתודה מראש
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים זה לא "סקריפטים של ג'אווה", זה JavaScript. אין קשר בין זה לשפת התכנות ג'אווה (רק השם דומה). מומלץ שתערוך את הכותרת בהתאם.הועבר לפורום פיתוח אתרי אינטרנט.בכל מקרה, אני לא בטוח שמה שאתה רוצה לעשות אפשרי. אם תסביר קצת יותר טוב מה אתה רוצה לעשות אולי נוכל לעזור.
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים מחבר אני מנסה ליצור תוסף בגוגל כרום שאחרי כתיבת מילה בשורת הכתובת ולחיצת shift+enter יֵעַשה החיפוש ב-i'm feeling lucky.הצלחתי שזה יעבוד כשלוחצים shift+enter כשהפוקוס על הדף ולא על שורת הכתובת.
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים כדי לעשות כזה דבר, תצטרך להשתמש בAPI של גוגל., אתה לא יכול עם סתם גאוהסקריפט.ראה פה:http://code.google.com/chrome/extensions/omnibox.html
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים מחבר מישהו מכיר אתר עם הסבר ודוגמאות קצת יותר מפורט מהאתר של גוגל ללימוד הAPI של גוגל?נ.ב. עדיין אשמח לקבל עזרה על השאלות שלמעלה.בתודה מראש
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים onLoad="setFocus()" יעזור לך אם אתה יכול להוסיף קוד לדף של החיפוש.מעבר לזה זה כבר הגדרות של הדפדפן, בפיירפוקס לדוגמא אתה יכול להגיד לפתוח טאבים חדשים בפוקוס, בכרום זה לא ממש עובד ככה לצערי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.