עבור לתוכן

בעיה במחיקת קובץ בWIN7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני משתמש בWIN7 וכאשר אני מנסה להעביר סרט מסויים (או לשנות את השם שלו\למחוק אותו) הוא מציג לי את הבעיה :

"the action cannot be completed because the file is open in windows explorer"

ולא מוחק\משנה שם\מעביר את הקובץ.

מישהו נתקל בזה פעם\יודע איך לסדר את זה?

בתודה מראש לעוזרים!

פורסם

נתקלתי בזה הרבה... יותר מדי :nixweiss:...

יש תוכנה, Unlocker שמה, היא יכולה לפתור לך את הבעיות.

http://www.filehippo.com/download_unlocker/

היא מוסיפה לך אפשרות בלחיץ ימני, אם לא תבין איך היא עובדת שאל.

פורסם
  • מחבר

התוכנה לא עובדת על WIN 64BIT, יש לך את התוכנה בגרסה מתאימה או פתרון אחר?, קשה לי להאמין שבשביל למחוק קובץ אני צריך תוכנה :)

ושוב תודה!

פורסם

נסה ככה

לסמן את הקובץ ב קליק שמאלי

עכשיו מחכים כמה דקות (5 דקות) ורק אז עם קליק ימין - מחיקה.

פורסם

קשה לי להאמין שבשביל למחוק קובץ אני צריך תוכנה :)

אתה לא צריך תוכנה. אתה יכול לנסות לגלות איזו תוכנה נועלת את הקובץ ולסגור אותה, לנסות להפעיל מחדש את המחשב, להפעיל אותו שוב במצב בטוח, להסיר מהמחשב תוכנות מתחברות ל Windows Explorer ועלולות לגרום לנעילה, לשנות הגדרות שונות בתצוגת תיקיה, ועוד...

ורק אם כל זה לא מצליח, אתה יכול לנסות להשתמש בתוכנה שעושה את העבודה. או שאתה יכול להשתמש בה מלכתחילה ולחסוך כאב ראש.

פורסם

התוכנה לא עובדת על WIN 64BIT, יש לך את התוכנה בגרסה מתאימה או פתרון אחר?, קשה לי להאמין שבשביל למחוק קובץ אני צריך תוכנה :)

http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=unlocker+64+bit&meta=#hl=en&sugexp=gsih&pq=unlocker%2064%20bit&xhr=t&q=unlocker+1.9.1+64+bit&cp=10&pf=p&sclient=psy&source=hp&aq=0c&aqi=&aql=f&oq=unlocker+164+bit&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=60d2562ed68fe3a9&biw=1280&bih=899

כל כך קשה?

אני יכול להבטיח לך שיש גרסאות שתומכות ב-64 ביט, יש ל יאחת כזו. רק צריך לחפש... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי UNLOCKER שהנוד32 לא מזהה אותו כירוס, למישהו יש בכל זאת קישור? (כן, חיפשתי).

בנוסף, אני חושב שמי שחוסם את התוכנה זה הEXPLORER לא?, הרי זה מה שהבעיה אומרת.

לצערי ניסיתי לסגור את האקספלורר דרך המנהל משימות ולפתוח אותו מחדש וזה לא פתר את הבעיה, למישהו יש רעיון אחר?

ושוב תודה!

פורסם

גם אם האקספלורר הוא זה שנועל לך את הקובץ, לרוב זה בגלל תוכנה חיצונית שמשולבת באקספלורר.

לצורך הדוגמה, ייתכן שהקודק שמשמש לפענוח הקובץ (כדי שאקספלורר יוכל להציג תמונת תצוגה מקדימה) הוא זה שנועל אותו, כך שגם אם תסגור את האקספלורר ותפתח שוב, הקובץ פשוט יינעל שוב.. פיתרון אפשרי לזה יכול להיות שינוי הגדרות כך שלא יהיה שימוש בתצוגה מקדימה (זו רק דוגמה כמובן, אני לא מבטיח שזה מה שיעזור).

אפשרות אחרת: סגור את האקספלורר כמו שעשית, אבל אל תפתח אותו שוב. תעשה Run ו Browse, חפש שם את הקובץ שלך ותנסה למחוק משם.

אפשר להמשיך לרדוף כך אחרי כל האפשרויות (וזה יכול להיות די מתיש), או שאפשר לסמוך על התוכנות שהציעו לך פה בפורום, לעצור לרגע את האנטיוירוס ולהשתמש בהם.

פורסם
  • מחבר

אחרי הרבה חיפושים מצאתי גרסה של UNLOCKER שגם עובדת וגם לא זוהתה כוירוס, ואכן התוכנה עבדה (לא בדיוק בצורה מושלמת, אבל עבדה) - תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים